Albert – kaupungin kodikkain korttelihotelli

alkaen 113 € 
S-etukortti
/ hlö/ vrk / 2 hh

Original Sokos Hotel Albert sijaitsee Helsingin Punavuoressa, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Henkilökuntamme suosittelee tutustumaan Punavuoren alueeseen ja sen tarjoamiin palveluihin.

Aurinkoisena päivänä Koffin puisto aivan hotellimme takana on hyvä paikka viettää aurinkoista kesäpäivää. Pakkaa eväsreppuun lempiherkkujasi ja nauti tunnelmasta. Esimerkiksi karkkikauppa Sweetheart Uudenmaankadulla on paikka, jossa makeannälkä kasvaa varmasti ja löydät parhaimmat irtokarkit piknikille.

Sateisen päivän sattuessa kohdalle, voi aikaa viettää Punavuoren ihanissa pikkuputiikeissa, joita löytyy etenkin Fredrikinkadulta runsaasti. Albert sijaitsee Helsingin Design district -alueella ja meiltä saat kartan ja vinkit parhaimpiin kauppoihin.

Aamu Albertissa alkaa herkullisella aamiaisella. Meet the Cook –palvelulla haluamme tarjota vieraillemme yksilöllisen aamiaisen. Voit tilata aamiaiskokiltamme munakkaita valitsemillasi täytteillä ja paistettuja kananmunia oman maun mukaan. Aamiaiskokkimme valmistaa tilauksesi minuuteissa. Tee tilaus, kokoa muu aamiainen ja munakkaasi on valmis.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Albertiin!
 

Original Sokos Hotel Albert, Helsinki

Alk. 113 € /vrk / 2 hengen huone

Hintaan sisältyy:

  • majoitus
  • aamiainen
     

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Hinta on alkaen-hinta vapaa-ajan matkustukseen ja on voimassa saatavuuden mukaan.

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Albert

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa