Aktiivilomailijan Helsinki ja Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki
Kategoriatunnus_Original
Aktiivilomailijan Helsinki ja Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

Aktiivilomailijan sykkivä Helsinki

Alk. 80 € 
S-etukortti
/hlö/vrk/1 hh

Tervetuloa Helsingin sykkeeseen! Aktiivinen ihminen on aktiivinen lomallakin. Ei kannata antaa hotellimme keskeisen sijainnin hämätä, sillä kaupungin keskustassa on vallan loistavat mahdollisuudet kuntoilla ja liikkua. Kokeile liikunnan vauhtia pääkaupungin sykkeessä!

Voimassa 31.12.2016 asti

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Hinta alk. 80 €/hlö/vrk/1 hh

Hinta sisältää:

  • Majoituksen
  • aktiiviliikkujalle toimivan aamiaisen

Näin varaat:
Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma–pe klo 8–20 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 610

(Lankapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,0702 €/min, matkapuhelimesta 0,0835 €/puhelu + 0,1717 €/min)


Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän omistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan. Tarjoushintaisia huoneita rajoitettu määrä.

Liikunnallisia aktiviitettaja Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla:

Aloita aamusi aamulenkillä Töölönlahden ympäri. Kesällä uimareille Uimastadion on ykkösjuttu. Mikään ei voita muutamaa vetoa raikkaassa ulkoilmassa tässä koko kaupungin uima-altaassa. Ennen uintia voit verrytellä jalat kiipeämällä Stadionin 72 metriä korkeaan torniin.

Kuntosaleista voit valita mieleisesi: SATS ELIXIAN kuntosalit Helsingin keskustassa ovat käytössäsi majoittumisesi ajan. Hotelliasiakkaamme saavat etuhinnalla 10 €/käynti (norm. 20 €) käyttää vapaasti SATS ELIXIAN kuntosalia ja tunteja. Saat vastaanotostamme lainaan VIP-kortin, jota näyttämällä pääset nauttimaan salin tarjonnasta. Mikäli olet työmatkustaja ja omaat S-Cardin, tarjoamme sinulle kuntoilun veloituksetta!

Voit toki suunnata vetosi myös Yrjönkadun uimahalliin Solo Sokos Hotel Tornin vieressä. Se on Suomen ensimmäinen ja vanhin uimahalli. Naiset ja miehet uivat omilla vuoroillaan ja tunnelma on ainutlaatuinen ja arvokas. Rantoja ja muita uimahalleja on lukuisia. Olemme koonneet sinulle valmiiksi listan niistä sekä urheiluhalleista, keilahalleista, kuntosaleista ja kaupungin puistoista.

Oletko ajatellut katsella kaupunkia? Mikä olisi mukavampi tapa nähdä kaupunkia kuin pyöräilemällä? Majoitu meillä ja saat pyörävuokran alennettuun sopimushintaan. Kysy vastaanottovirkailijoiltamme lisää!

Ihastuttavat puistot kaupungin sydämessä tarjoavat ihanteelliset lenkkimaastot tai alustan vaikka petanque-pelille kavereiden kesken. Kaivopuistossa pelataan jopa shakkia ja Lauttasaaressa pingistä. Tennikseen on kenttiä ulkona ja sisällä, minigolfiakin on tarjolla halukkaille.

Oma lukunsa ovat tietysti monet fiilistä nostattavat urheilutapahtumat ja urheiluravintolat. Haluatko juosta maratonin Helsingin maisemissa tai huudattaa Suomen huiput stadionilla mahtaviin suorituksiin? Kysy meiltä vinkkejä siitä, mitä sinun vierailusi aikana on tarjolla.

Pääkaupunkiseudun uusin matkailukohde on Suomen luontokeskus Haltia, joka tarjoaa luonnon ystäville elämyksiä sisätiloissa. Myös patikkaretki Nuuksion luonnonsuojelualueella on kiva tapa viettää päivä. Nuuksioon pääset tutustumaan kätevästi julkisen liikenteen avulla. Risteilyt Helsingin saariin antavat raitista ilmaa nekin.

 

Tarjous voimassa näissä hotelleissa

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsinki

Tutustu hotellityyppeihimme

Edut S-Etukortilla

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Omistajan hinnat

Etkö löytänyt sopivaa tarjousta? Ei huolta - Omistajan hinnat ovat saatavilla aina.

Tutustu & varaa