Sokos Hotels 40 vuotta

Sokos Hotels 40 vuotta

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
 Sokos Hotels blogit

Sokos Hotels blogit

Sokos Hotels kutsui 40-v juhlavuotensa kunniaksi 40 matkabloggaajaa erikoisvieraaksi hotelleihinsa Suomeen, Tallinnaan ja Pietariin.

Lue blogeja
 Tilaa parhaat tarjoukset

Haluatko tarjouksemme ensimmäisten joukossa?

Joko saat parhaat tarjouksemme sähköpostiin? Tilaa uutiskirjeemme - arvomme joka kuukausi Sokos Hotellien lahjakortin uutiskirjeen tilanneiden kesken.

Tilaa tästä

Sokos Hotels 40 vuotta

Sokos Hotellit ovat täynnä elämää ja muistoja; vuosiemme varrella ovistamme on astellut miljoonia vieraita ja tiloissamme työskennellyt kymmeniä tuhansia palvelualan ammattilaisia. Meillä on vietetty arkea ja juhlaa, koettu iloa ja välillä suruakin. Eletty asiakkaiden kanssa. Nyt olemme tulleet 40 vuoden ikään ja olemme Suomen arvostetuin hotelliketju. Sitä haluamme juhlia sinun kanssasi. Tervetuloa matkalle Sokos Hotellien historiaan.

Hotelli- ja ravintola-alan historiaa vuosilta ennen hotellien ketjuuntumista. Lue lisää >>Sokos Hotels -ketju perustetaan. Lue lisää 70-luvusta >>Rahaa kulutetaan huoletta makeaan elämään, Sokos Hotellien ravintolat ketjuuntuvat. Lue lisää 80-luvusta >>Lama vie liikematkustajat - telexit ja puhelimet vaikenevat 14.11.1990 klo 14. Vapaa-ajan matkailu lisääntyy. Lue lisää 90-luvusta >>Sokos Hotelleja syntyy Pietariin, Tallinnaan ja vapaa-ajankohteisiin. Kylpylöitä ja uusia vapaa-ajan palveluita. Lue lisää 2000-luvusta >>Sokos Hotels brändi uudistuu, sosiaalinen media muuttaa markkinointia. Yhdestä hotelliketjusta syntyi Break, Original ja Solo. Lue lisää 2010-luvusta >>