Menu

Aktiviteetteja meillä ja lähistöllä

Hotellin monipuoliset liikuntapalvelut hemmottelevat kuntoilun ystäviä. Hotellin -1. kerroksessa on korkeatasoinen kuntosali Torni Gym, joka on suunniteltu yhteistyössä tamperelaisen FitFarmin perustajan ja fitness-valmentajan Jutta Larmin kanssa. Hotellivierailla on vapaa pääsy kuntosalille joka päivä.

Kesällä hotellivieraat voivat tutustua kaupunkiin hotellilta lainattavilla polkupyörillä.

Kesän 2022  pyörät ovat saapuneet hotellille ja ovat asiakkaiden käytettävissä. Kysy lisää vastaanotostamme!

 

Tullintorin kauppakeskuksesta aivan hotellin vierestä löytyy monipuolisia aktiviteettejä

  • Sisäkiipeilypuisto Irti Maasta: Kaikki samalla viivalla. Aktiivista yhdessä tekemistä. Kiipeily sopii kaikille. Olit nuori tai vanha, pitkä tai lyhyt.
  • Megazone lasersotaa, keskellä kaupunkia: Megazone on futuristinen sisäliikuntapeli. Pelialueena toimii labyrinttimainen kaupunkitaistelurata, jossa kerätään pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla
  • Prison Island: Haasta itsesi, perheesi tai ystäväsi ratkaisemaan nokkeluutta ja ketteryyttä vaativat sellien salat Prison Islandilla
  • Rela-Hierojat: Päänsärkyä? Jäykkä selkä? Kramppaavat jalat? Väsyneet hartiat? Aika on helppo varata täältä

 

Noin 3km päässä hotellilta sijaistee Kaupin urheilupuisto, jossa on n. 32 km verran valaistuja ulkoilureittejä. Suosittu iltalenkkireitti on kuntokolmonen Näsijärven läheisyydessä. Lisätietoja ja ulkoilureittien karttapalvelu täältä. Kaupin alueella on myös Kaupinojan sauna Näsijärven rannassa, saunamaksu 10€, uintimahdollisuus Näsijärvessä saunomisen ohessa. Tarkista aukioloajat paikan sivuilta.

 

Vajaan 4km päässä hotellilta on Pyynikinharju, jossa on monipuoliset ulkoilumaastot, sekä tietenkin legendaariset Pyynikin portaat, joissa voi lenkin ohessa tehdä tehokkaan porrastreenin! Pyynikinharjun kupeessa on myös Flowpark. Pyynikinharjulle on n. 45min kävelymatka ja toiseen suuntaan matkan voi myös taittaa paikallisbussin eli Nyssen kyydissä.

 

 

Kysy lisää vastaanotostamme, Tampere on täynnä mahdollisuuksia ja kerromme niistä mielellämme lisää.

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ratapihankatu 43 33100, Tampere
location
Ratapihankatu 43
33100, Tampere
directions
parking

Aukioloajat

Ma 6:30 - 23:00
Ti 6:30 - 23:00
Ke 6:30 - 23:00
To 6:30 - 23:00
Pe 6:30 - 23:00
La 6:30 - 23:00
Su 6:30 - 23:00