Menu

Lemmikit

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai koiranäyttelyyn, lemmikkiystävällisiin Sokos Hotelleihin on lemmikkisi yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin. Me neuvomme teitä mieluusti parhaille lenkkipoluille sekä opastamme kaupungin koirapuistoihin. Kaikki lemmikkivieraamme saavat laittaa oman tassunjälkensä Viljan lemmikkikaverit-kirjaan.

Lemmikkihuonelisä on 15 €/vrk. Kun majoitut S-Card-kanta-asiakkaana lemmikkisi yöpyy  kanssasi perhe-edulla veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit tilata osoitteesta www.scard.fi.

Hotellissamme on rajattu määrä lemmikkihuoneita, joiden saatavuus on tarkistettava vastaanotosta. Jos haluat varata huoneesi netistä, tulisi sinun ensin olla yhteydessä vastaanottoomme, jotta voimme tarkistaa onko varaamassasi huoneluokassa lemmikkihuoneita vielä vapaana. Lemmikkihuoneita löytyy kahden sekä kolmen hengen Standard huoneista, Superior huoneista ja tämän lisäksi yksi saunallinen Junior Sviittimme on myös lemmikkihuone. Ilmoitathan hotellivarauksen teon yhteydessä, että lemmikkisi matkustaa mukanasi.

Sokos Hotels -ketju yhteistyössä Best Friend Groupin kanssa huolehtii siitä, että sinun ja koirasi matkasta tulee helppo, onnistunut ja mukava. Huoneessa koiravieraita odottaa tervetuliaiskassi, jossa on muun muassa puruluita, koirankakkapusseja. Huoneeseen toimitetaan tassupyyhe sekä juomakuppi. Koirien lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliin, pyrimme yllättämään muutkin lemmikkivieraamme, jos saamme hyvissä ajoin etukäteen tietää millainen karvainen perheenjäsen mukananne saapuu. Lemmikkihuoneisiin saatavilla aina lemmikille juomakuppi sekä oma pyyhe.

 

Näin varaudut lemmikkisi lomamatkaan:

 

  • Varaa matkaan riittävästi aikaa, jotta lemmikki voi jaloitella välillä.

  • Ota lemmikille mukaan oma peti tai peitto sekä tarvittaessa vesikuppi. Uudessa ympäristössä lemmikki saattaa hämmentyä, ja tällöin hänelle turvallisin paikka voi olla oma kori, häkki tai peti. Matelijat, jyrsijät ja linnut asuvat hotellissa aina omassa matkaterraariossaan/-häkissään.

  • Oma lelu helpottaa lemmikin oloa vieraassa ympäristössä.

  • Tutustu hotelliympäristöön yhdessä lemmikkisi kanssa.

  • Älä jätä lemmikkiäsi yksin hotellihuoneeseen pitkäksi ajaksi. Mikäli sinun on jätettävä lemmikki huoneeseen yksin, varmista ettei kaverisi pääse karkaamaan huoneesta.

  • Käytä "lemmikki huoneessa" -kylttiä hotellihuoneen oven ulkopuolella.

 

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking