Menu

Kokous- ja juhlapalvelut

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kokous- ja juhlatilat sijaitsevat kätevästi hotelli Villan välittömässä läheisyydessä. Parin minuutin kävelymatkan päässä, viereisessä rakennuksessa sijaitsevassa hotelli Torni Tampereessa on kaikkiaan 14 nykyaikaista kokous- ja juhlatilaa, jotka soveltuvat niin pieniin tapaamisiin kuin lämminhenkisiin hääjuhliinkin. Uudisrakennuksessa kokoustiloja on neljä. 

Tunnelmallisissa vanhoissa veturitalleissa sijaitsee hotelli Torni Tampereen kongressikeskus Paja Kongressi. Se koostuu 10 kokous- ja juhlatilasta kahdessa kerroksessa ja mahdollistaa jopa 700 hengen tilaisuudet. Tilat ovat hyvin monikäyttöiset, ja niitä voidaan muokata jokaisen tilaisuuden mukaan. Ensimmäisen kerroksen tilat ovat yhdistettävissä yhdeksi suureksi tilaksi.

Paja Kongressin näyttävät siirrettävät seinäpinnat esittelevät Tampereelta tuttuja rakennuksia, paikannimiä ja teemoja. Toisen kerroksen kokoustilat on nimetty aikanaan alueella liikkuneiden höyryveturien mukaan – veturit esitellään tiloissa kuvineen ja tarinoineen. Veturitalleista muistuttavat lattian tummat raidat, jotka kuvastavat talleille sisään yltäneitä ratakiskoja.

Tutustu Solo Sokos Hotel Torni Tampereen kokoustiloihin tästä

Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa