Harrasteet

Hotelli Villan viereisen Solo Sokos Hotel Torni Tampereen tasokas ja monipuolinen kuntosali on suunniteltu yhteistyössä tamperelaisen FitFarmin perustajan ja fitness-valmentajan Jutta Gustafsbergin kanssa. Torni Gym -kuntosalilla on vaativankin kuntoilijan tarpeisiin vapaita painoja sekä kattavasti laitteita kaikkien lihasryhmien harjoittamiseen.

 

Hotelli Torni Tampereen vastaanotosta voi vuokrata 10 eurolla wellness-kassin, joka sisältää jumppamaton, kuminauhan ja iPadin. iPadilla on FitFarmin valmentajan laatimia valmiita harjoitusohjelmia, jotka sopivat hotellissa kuntoiluun tai venyttelyyn. Ohjelmat on räätälöity nimenomaisesti Torni Gymistä löytyvillä laitteilla tehtäviksi.

 

Kuntosali on vapaasti hotellivieraiden käytössä joka päivä klo 6.30–23. Sekä kuntosali että hotellivieraiden käytössä olevat naisten ja miesten erilliset saunat sijaitsevat hotellin -1. kerroksessa. Hotelli Villan vieressä sijaitsevaan hotelli Torni Tampereeseen on katettu kulkuyhteys, ja sinne kävelee vain pari minuuttia.

puhelin
Soita +358 20 1234 633 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking