Green Key

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena Original Sokos Hotel Villalle on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Meillä Green Key näkyy niin huoneen tekniikassa kuin päivittäisessä siivouksessakin. Käytämme esimerkiksi huoneidemme hanoissa ja suihkuissa vedensäästöprikkoja veden virtauksen sääntelyyn sekä käytössämme on asiakaspesulapalvelussamme paikallinen toimija Viinikan Pesula. Suosimme led-valoja ja sähköt aktivoituvat huoneessa vain avainkortilla. Olemme vähentäneet muovin käyttöä - muovikassien sijaan käytämme paperikasseja, kertakäyttöastiamme ja pillimme ovat biomuovia tai kierrätysmateriaalia. Lisäksi käytämme mahdollisuuksien mukaan luomu- ja lähituotteita ravintoloissamme.

Asiakkaamme voivat vaikuttaa myös omilla toimillaan: huoneen roskat pystyy lajittelemaan, pyyhkeitä voi käyttää useammin kuin kerran säästääkseen vettä, sähkönkulusta voi säädellä avainkortilla ja päättää, haluaako välisiivousta vierailun aikana. Rohkaisemme myös asiakkaitamme nauttimaan janoon suomalaista hanavettä pullovesien sijaan. Tarjoamme asiakkaillemme vaihtoehdon ympäristöystävällisempään kulkemiseen tarjoamalla kesäkaudella Jopoja lainattavaksi.

Teemme myös yhteistyötä tamperelaisen vapaaehtoisen vanhustyön keskuksen Mummon Kammarin kanssa. Mummon Kammarilaiset neulovat meille Villaan huoneisiin sekä myyntiin lämpöisiä torkkupeittoja sekä ihania villasukkia. Yhteistyön tuloksena syntynyt rahasumma on mahdollistanut usealle nuorelle kesätyöpaikan yksinäisten vanhusten ulkoiluttajana ja arjen apuna. Lankana tuotteissa käytetään Novitan 7 Veljestä lankaa, joka on Avainlippu-tuote.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ympäristön hyväksi.

 

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tampere
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tampere
directions
parking