Menu

Tarina

Tulitikkurasiasta muotonsa saanut Original Sokos Hotel Ilves on aina ollut oman tiensä kulkija. Niitä, joiden sanotaan olevan legenda jo syntyessään. Kun Ilveksen pyöröovet pyörähtivät ensimmäisen kerran vuonna 1986, elettiin isoa aikaa. Ilves oli aikansa suurin, korkein ja kaunein.

Ilveksen ovista on kulkenut monia aikansa legendoja: filmitähtiä, rokkitähtiä, presidenttejä, liike-elämän vaikuttajia. Samoin kuin matkaajia, itsenäisyyspäivän juhlijoita, rakastavaisia, häävieraita, kaupunkilaisia. Ilves on ollut monen tarinan alku ja päänäyttämö.

Nyt legenda on herännyt jälleen eloon. Ikoniset pyöröovet pyörähtävät taas uuden ajan merkiksi maaliskuussa 2022.

Olemme kiillottaneet pinnat yökerhosta kattosaunaan ja jokaiseen 336 huoneeseen. Historiaa ei toki ole pyyhitty: alkuperäiset kattokruunut, Carraran marmorit ja kotimaiset taideaarteet on nostettu paikoilleen. Hulppeista yksityiskohdista huolimatta tunnelma on muuta kuin glamoröösiä pönötystä; täällä vallitsee rento tamperelainen vieraanvaraisuus, jossa elämän sävyt ja soinnut saavat tulla kaikissa sävyissään.

Ravintolakerros, Ilveksen eloisa ydin, tarjoilee irtiottoja ja ihastumisia neljän kokonaisuuden edestä: uuden ajan Rosso vie matkalle Italiaan, Ukko-Nooa on kuin pujahdus brittipubiin, Amarillon The Table yllättää ja upouusi Lynx tuo yhteen – ja kaupungin houkuttelevimpaan after work -menoon. Ja alakerran Ilves Bar & Nightissa päivän hitit tanssittavat myöhään yöhön.

Huoneiden huikeat koskinäkymät vievät jo itsessään arjen yläpuolelle. Kosken kuohut ja tamperelainen sielunmaisema on ulotettu sisustuksen yksityiskohtiin. Tällä näyttämöllä sinä päätät, kuinka tarina etenee. Ehkä romanttiselle illalliselle tai altaalle rentoutumaan? Tai drinkiltä kaupungin sykkeeseen. Vai huusiko joku "room service"?

Astu siis sisään, niin kuin sinulle sopii: lasilliselle, ensitreffeille, sukuillalliselle, työlounaalle, staycationille; juhlistamaan, pysähtymään, löylyttelemään, toipumaan, kokemaan, maistamaan ja rakastumaan – elämään.  

Ilves on auki. On aika luoda uusia tarinoita.  

puhelin
Soita 0300 870 030 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tampere
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tampere
directions
parking