Muut palvelut

Virun KGB-museo

Hissikään ei kulje 23. kerrokseen asti, jossa sijaitsee pieni museo. Täällä palataan hetkessä neuvostoaikaan. KGB-museo esittelee kaksi eri maailmaa, neuvostopropagandan luoman näennäismaailman ja toisen, moniulotteisen reaalimaailman. Museossa on esineistöä ajoilta, jolloin vieraita ja henkilökuntaa vakoiltiin KGB:n väen toimesta Virun ylimmästä kerroksesta käsin. KGB-museo on Tallinnan yksi tämän hetken kiinnostavimmista nähtävyyksistä.

Museossa vieraillaan oppaan kanssa, sillä ilman tarinaa museo ei kerro kaikkea. Kierroksia tehdään kolmesti päivässä suomeksi. Varsinkin kesäaikaan kannattaa vierailu varata etukäteen, sillä museo on kovin suosittu.

Ennakkovaraus museovierailuun on tarpeen. Liput 11 €

Kierrosten kielet riippuvat tilauksista. Ennakkotilausta tehdessä muistakaa tarkastaa kielivaihtoehto. Kesä-elokuussa kierrokset tasatunteina kello 10:00–18:00.

Museolipulla samana iltana ilmainen sisäänpääsy Café Amigo –yökerhoon (paitsi erikoistapahtumien aikaan).

KIERROKSET (vain oppaan johdolla): 

10:00 suomeksi 

11:30 englanniksi 

13:00 suomeksi 

14:30 englanniksi 

16:00 suomeksi 

17:30 suomeksi

Lokakuusta huhtikuuhun museo on maanantaisin suljettu.

Ryhmille voi varata kierroksia kaikille viikonpäiville. Poikkeukset myös virallisesta aikataulusta sekä kielivaihtoehdoista ovat mahdollisia. 

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotel Viru, Myyntipalvelu, puh. +372 6 809 300, ma-pe klo 8-18 tai viru.reservation@sok.fi

 www.viru.ee

Muut palvelut

Kivoja palveluja lapsille

Viruun kaikki lapsivieraat ovat lämpimästi tervetulleita. Onni Orava tarjoaa kivoja palveluita perheen pienimmille, kuten huiman leikkihuoneen, satukirjoja lainattavaksi ja yllätyksiä hotellihuoneissa.

Internet-pisteet

Hotellissamme on Internet-piste, kun haluat olla online.

Ostoksille Viru-keskukseen

Viru-keskus on samassa rakennuksessa, joten pikkukengillä pääsee helposti ostoksille keskuksen lukuisiin kiinnostaviin liikkeisiin ja kahviloihin.

Matkatavarahuone:

Matkatavarahuone on hotellivieraille maksuton.

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking