Ravintolat

Show&Dinner ravintola Merineitsi
Merineitsissä tarjoilemme hyvää ruokaa aamiaisesta myöhäiseen iltaan asti. Buffet-aamiaiseltamme löytyy skandinaavisia ja virolaisia tuotteita. Aamiainen tarjoillaan kello 7-11 joka päivä. Muina aikoina Merineitsissä järjestetään kokouksia, buffet-tilaisuuksia ja päivällisiä kerrallaan jopa 400 vieraalle. Iltojen pimennyttyä ravintolassa esitetään Show&Dinner ohjelmia, mihin sisältyy juhlava a la carte -illallinen.

 

Amarillo

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Ma-To 11:00-00:30; Pe-La 11:00-2:30, Su 11:00-00:30

Lobbybar
Nauti virvokkeista ja vilinästä ympärilläsi aulan lobbybaarissa.

 

Yökerho Café Amigo

Tallinnan yöelämän kestosuosikki. Täällä kohtaavat paikalliset baarikärpäset ja hotellissa asuvat matkailijat. Ohjelmisto koostuu virolaisten ja ulkolaisten huippuesiintyjien elävästä musiikista sekä levymusiikista, jota tarjoilevat virolaiset huippu-DJ:t. Hotellivieraille ilmainen sisäänpääsy. Ikäraja 21 v. Tule tanssimaan. www.amigo.ee

 

Pub
Pubissa on tarjolla olutta, urheilua ja viihtyisää yhdessäoloa. Railakkaan illanvieton yhteisstartti tapahtuu täällä!

 

Fafa's

Fafa's tarjoilee hyvää ja terveellistä ruokaa. Kaikki raaka-aineet ovat tuoreita ja annokset riittävän suuria täyttääkseen vaativatkin vatsat. Hyvät hinnat ja ystävällinen palvelu. Tykkää meistä Facebookissa!

 

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking