Muut palvelut

Virun KGB-museo
Hissikään ei kulje Original Sokos Hotel Virun 23. kerrokseen asti, jossa sijaitsee pieni museo. Täällä palataan hetkessä neuvostoaikaan. KGB-museo esittelee kaksi eri maailmaa, neuvostopropagandan luoman näennäismaailman ja toisen, moniulotteisen reaalimaailman. Museossa on esineistöä ajoilta, jolloin vieraita ja henkilökuntaa vakoiltiin KGB:n väen toimesta Virun ylimmästä kerroksesta käsin. KGB-museo on Tallinnan yksi tämän hetken kiinnostavimmista nähtävyyksistä.

Museossa vieraillaan oppaan kanssa, sillä ilman tarinaa museo ei kerro kaikkea. Kierroksia tehdään kolmesti päivässä suomeksi. Varsinkin kesäaikaan kannattaa vierailu varata etukäteen, sillä museo on kovin suosittu.

Ennakkovaraus museovierailuun on tarpeen. Liput 11 € 
(1.06-31.08.2020 liput 12 €)

Museolipulla samana iltana ilmainen sisäänpääsy Café Amigo –yökerhoon (paitsi erikoistapahtumien aikaan).

Kierrosten kielet riippuvat tilauksista. Ennakkotilausta tehdessä muistakaa tarkastaa kielivaihtoehto.

Ryhmille voi varata kierroksia kaikille viikonpäiville. Poikkeukset myös virallisesta aikataulusta sekä kielivaihtoehdoista ovat mahdollisia. 

Tiedustelut ja varaukset: www.viru.ee, Sokos Hotels Tallinn myyntipalvelu, puh. +372 6 809 300, ma-pe klo 8-18 tai estoria.reservation@sok.fi

Internet-piste
Hotelli ala-aulassa Internet-piste, kun haluat olla online.

Ostoksille Viru-keskukseen
Viru-keskus on samassa rakennuksessa, joten pikkukengillä pääsee helposti ostoksille keskuksen lukuisiin kiinnostaviin liikkeisiin ja kahviloihin.

Matkatavarahuone:
Matkatavarahuone on hotellivieraille maksuton.

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking