Hoidot ja hyvinvointi

Matkalla on hyvä hetki hoitaa kauneutta ja terveyttä. Tarjoamme hemmottelevia hoitoja Si Style Kauneusstudiossa sekä Kauneushoitola Viru Ilusalongissa hotellin yhteydessä.

 

Si Style kauneushoitola (Original Sokos Hotel Virun 2. krs)

Si Style Kauneusstudiossa on saatavilla erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja, depilaatiota ja ylellisen rentouttavia käsi- ja jalkahoitoja. Täältä saat myös trendikkäät ripsipidennykset ja geelikynnet.
Lisäksi salongissa on tarjolla hieno valikoima ainutlaatuisia koruja ja asusteita.
Tule paikan päälle tutustumaan ja kysymään kuukauden tarjouksia ja kanta-asiakashintoja!

Jos haluat varmistaa, että saat haluamasi hoidon, varaa palvelu etukäteen:   www.sistyle.ee/suomi
Kauneusstudio on auki : ma-la 9–20 ja su 9–16, puh: +372 660 6881

 

Kauneushoitola Viru Ilusalong (Original Sokos Hotel Virun 3. krs)

Virun kauneussalongin Ilusalongin ammattilaiset leikkaavat uuden mallin hiuksiisi tai laittavat sinulle kauniin kampauksen ennen illan menoja. Ilusalong tarjoaa myös erilaisia kosmetologipalveluja sekä manikyyriä, pedikyyriä, jalkahoitoja ja hierontaa. Kauneushoitolasta voi ostaa mukaan erilaisia kauneus- ja hoitotuotteita. Hotellivieraille ja kanta-asiakkaille edullisia tarjouksia.

Ilusalong on auki: ma-la klo 9-20 ja su 10-16. puh. +372 682 0990  www.viruilusalong.ee/suomiRentouttavaa hierontaa hotellihuoneissa ja Original Sokos Hotel Virun saunaosastolla

Sekä saunoihin että hotellihuoneisiin on mahdollista tilata hieroja. Kokeneet työntekijämme poistavat jännitykset ja kireydet tottunein ottein.

Tilaukset hotellin vastaanotosta.

puhelin
Soita +372 680 9350
location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking