Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Estoria

Solo Sokos Hotel Estoria

Solo Sokos Hotel Estoria on uniikki ja laadukas tarinahotelli keskellä Tallinnaa, Original Sokos Hotel Virun ja Viru Keskuksen välissä. Jokainen hotellin 93:sta huoneesta kertoo yhden kiehtovan kertomuksen  Virosta. Estoria tarjoaa Tallinnaan tutustumisen lisäksi hyvät Solo-unet, tasokkaan aamiaisen ja paljon aistikkaita yksityiskohtia onnistuneeseen lomaan ja  liikematkaan.

Tervetuloa tarinoiden äärelle uuteen Solo Sokos Hotel Estoriaan!

 

 

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
location
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
directions
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Tiesittekö, että Solo Sokos Hotel Estoria on virallisesti ehdolla vuoden 2017 World Luxury Hotel Awards -palkinnon saajaksi?

World Luxury Hotel Awards -palkintoa pidetään koko maailman luksushotellien ja -kylpylöiden huippusaavutuksena. Tämä palkinto on luotu arvostamaan palvelun ylintä laatua.

Palkinnoilla tunnustetaan ja onnitellaan hotelleja ja kylpylöitä, jotka ovat saavuttaneet tavanomaista korkeamman palvelutason.

Kiitos kaikille tästä erinomaisesta tunnustuksesta! Koko tiimimme on innoissaan!

#‎soloestoria #‎worldluxuryawards

Hotellihuone oli värikäs sekä sänky erityisen muhkea.
Halusin yllättää puolisoni matkan aikana ja kaikki järjestelyt hotelli hoisi paremmin kuin hyvin. Hotelli kykeni yllättämään jopa minut toiminnallaan sekä sisällöllään!
Siistit, toimivat yhteiset tilat jossa positiivisena yllätyksenä oli kahvinkeitin, josta sai useampaa laatua kahvia sekä teetä. Se on pieni, mutta matkustajalle arvokas lisä kun saat tuoretta kahvia muutamassa minuutissa poistumatta kovin pitkälle.
Aamupala oli myös mielestämme erinomainen sekä laadultaan että valikoimaltaan. Pöytiin tarjoiltiin kahvia, myös erikoiskahveja. Ei mitään seisonutta kuraa. Mehut puristettu hedelmistä ja valikoima riittävän kattava, jotta jokainen varmasti löytää itselleen syötävää.
Arvostelen KGB museon (toimii hotellin välittömässä läheisyydessä) erikseen, mitä siellä kierroksellamme tapahtui =D

 

 

Hotelli ylitti kaikki odotuksemme. Vastaanotto oli hyvin lämmin ja koko vierailumme ajan henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Huone oli ihanan pirteästi sisustettu, siisti ja parasta kaikessa oli muhkeat sängyt sekä kylpytakit :) Aamiainen oli runsas ja laadukas ja ravintola ihanan rauhallinen. Tämän kaiken kruunaa kuitenkin se, että kun saavuimme huoneeseemme, oli pöydällä odottamassa paikallinen konvehtirasia, pullo kuohuvaa sekä aivan ihana kortti Estoril-perheeltä :) He olivat huomanneet syntymäpäiväni!!! Miten reissu olisikaan tuon paremmin enää voinut alkaa! Suuret kiitokset koko henkilökunnalle :)

 

Hotelli oli yksi parhaimmistä jossa olen koskaan käynyt. Yövyimme 2 yötä. Vuodevaatteet olivat pirteän väriset, samoin kylpytakit ja aamutossut.(oranssi ja vihreä). Sänky oli korkea ja patja pehmeä. Huoneessa oli kahviautomaatti ja vedenkeitin ja teetä sekä vesipullot. Kuulemmaa kaikissa huoneissa on. Huone oli rauhallinen, samoin koko hotelli. Sisäänkäynti Estorian puolelle huoneen avaimella. Kaiken kruunasi aula jossa oli kahviautomaatti josta sai capuccinoa tai espressoa (joka kerta kahvipavut jauhettiin erikseen..upeaa kahvia). Aulassa oli myös iso taulu-tv ja päivän lehtiä. Hyvä aamiainen rauhallisessa isossa salissa. Ystävällistä palvelua kaikilta. Ainoa miinus, että huone oli vähän viileä eikä lämmennyt säädöistä huolimatta, wc myös. Huomautimme asiasta lähtiessämme ja palaute otettiin ystävällisesti vastaan. Upea yöpymiskokemus kaikenkaikkiaan.

 

Netistä poimittua

Lisää Viron tarinoita Estorian avustuksella – niistä viihteellisin on tietysti kabaree, joka kertoo Viron 100 vuoden tarinan musiikin ja tanssin kielellä. Lue lisää täältä

 

Suomalainen blogikirjoittaja Anna-Katri hemmotteli itseään Tallinnassa ja Estoriassa. Hänen kokemuksistaan enemmän tästä:

http://adalminasadventures.com/hemmotteluloma-tallinnassa/