Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Estoria

SOLO SOKOS HOTEL ESTORIA

Viron ainoa design- ja tarinahotelli on valittu viiden parhaan tallinnalaishotellin joukkoon. 

Kyllä, Virossa valmistettiin maailman ensimmäinen avaruusateria, siellä keksittiin Skype, meteoriitit ovat putoilleet taajimpaan ja juuri Virossa otettiin ensimmäisenä käyttöön kipsilasta.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen Solo Sokos Hotel Estoria jatkaa samaa rataa. Tallinnan ytimestä löydät lähes sadan virolaisen järjestön ja yrityksen ihmeelliset tarinat ja maailman parhaiden virolaisten muotoilijoiden design-ihmeet, jotka hämmästyttävät muodoillaan, mukavuudellaan ja nokkelilla ratkaisuillaan.

Jokainen hotellihuone kertoo sinulle erikoisen tarinan, vaikkapa maailman pisimmästä, 11 tuntia ja 40 minuuttia kestäneestä painiottelusta tai maailman runsaslajisimmista lehdesniityistä, vedenalaisesta shakista tai kilpakiikkumisesta eli kiikungusta. Estoriassa on yhteensä 93 huonetta, lounge kolmessa kerroksessa ja jatkuvasti päivittyvä tarina-arkisto.

Ainutlaatuisia ovat myös makoisat Solo-unet, ravitsemusterapeuttien kanssa koostettu Tallinnan paras aamiainen sekä huolellisesti valitut yksityiskohdat, jotka tekevät oleskelustasi elämyksiä tulvivan matkakertomuksen. Tinkimätön mukavuus, viihtyisyys, yksityisyys ja paikalliset designyllätykset ovat nostaneet Estorian Viron hotellien ehdottomaan eliittiin.

Solo Sokos Hotel Estoria odottaa löytämistä, ympäristö nauttimista ja tarinat tallentumista muistoiksi!

 

location
Viru Väljak 4 EE-10111, Tallinn
Viru Väljak 4
EE-10111, Tallinn
parking
puhelin
fax
+372 6 809 236

Asiakaspalautteet

Hotellihuone oli värikäs sekä sänky erityisen muhkea.
Halusin yllättää puolisoni matkan aikana ja kaikki järjestelyt hotelli hoisi paremmin kuin hyvin. Hotelli kykeni yllättämään jopa minut toiminnallaan sekä sisällöllään!
Siistit, toimivat yhteiset tilat jossa positiivisena yllätyksenä oli kahvinkeitin, josta sai useampaa laatua kahvia sekä teetä. Se on pieni, mutta matkustajalle arvokas lisä kun saat tuoretta kahvia muutamassa minuutissa poistumatta kovin pitkälle.
Aamupala oli myös mielestämme erinomainen sekä laadultaan että valikoimaltaan. Pöytiin tarjoiltiin kahvia, myös erikoiskahveja. Ei mitään seisonutta kuraa. Mehut puristettu hedelmistä ja valikoima riittävän kattava, jotta jokainen varmasti löytää itselleen syötävää.
Arvostelen KGB museon (toimii hotellin välittömässä läheisyydessä) erikseen, mitä siellä kierroksellamme tapahtui =D

 

 

Hotelli ylitti kaikki odotuksemme. Vastaanotto oli hyvin lämmin ja koko vierailumme ajan henkilökunta oli erittäin ystävällistä. Huone oli ihanan pirteästi sisustettu, siisti ja parasta kaikessa oli muhkeat sängyt sekä kylpytakit :) Aamiainen oli runsas ja laadukas ja ravintola ihanan rauhallinen. Tämän kaiken kruunaa kuitenkin se, että kun saavuimme huoneeseemme, oli pöydällä odottamassa paikallinen konvehtirasia, pullo kuohuvaa sekä aivan ihana kortti Estoril-perheeltä :) He olivat huomanneet syntymäpäiväni!!! Miten reissu olisikaan tuon paremmin enää voinut alkaa! Suuret kiitokset koko henkilökunnalle :)

 

Hotelli oli yksi parhaimmistä jossa olen koskaan käynyt. Yövyimme 2 yötä. Vuodevaatteet olivat pirteän väriset, samoin kylpytakit ja aamutossut.(oranssi ja vihreä). Sänky oli korkea ja patja pehmeä. Huoneessa oli kahviautomaatti ja vedenkeitin ja teetä sekä vesipullot. Kuulemmaa kaikissa huoneissa on. Huone oli rauhallinen, samoin koko hotelli. Sisäänkäynti Estorian puolelle huoneen avaimella. Kaiken kruunasi aula jossa oli kahviautomaatti josta sai capuccinoa tai espressoa (joka kerta kahvipavut jauhettiin erikseen..upeaa kahvia). Aulassa oli myös iso taulu-tv ja päivän lehtiä. Hyvä aamiainen rauhallisessa isossa salissa. Ystävällistä palvelua kaikilta. Ainoa miinus, että huone oli vähän viileä eikä lämmennyt säädöistä huolimatta, wc myös. Huomautimme asiasta lähtiessämme ja palaute otettiin ystävällisesti vastaan. Upea yöpymiskokemus kaikenkaikkiaan.

 

Netistä poimittua

Viru-hotellin johtaja Klaus Ek kiertää joka aamu keskustelemassa työntekijöiden kanssa: "Avoimuus on ollut joillekin yllätys". Lue lisää täältä.

Suomalaiset ja virolaiset jääkiekkotähdet opettivat junioreille jääkiekkoa Tallinnassa - Ainutlaatuinen leiri järjestettiin ensimmäistä kertaa. Lue lisää täältä.

Virosta EU:n puheenjohtajamaa 1.7.2017 - matkustusasiakirjoja tarkastetaan tehostetusti Helsinki-Tallinna-reitillä. Lue lisää täältä.

Kulttuurimatkaaja viihtyy tarinahotellissa Tallinnan keskustassa – Estoria satsaa myös Reilun kaupan tuotteisiin, värikkääseen virolaiseen designiin ja Nasan suunnittelemiin vuoteisiin. Lue lisää täältä.

Vahvaan ympäristöohjelmaan ja kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen panostanut Solo Sokos Hotel Estoria on Viron ensimmäisenä hotellina täyttänyt Reilun kaupan hotellin kriteerit. Lue lisää täältä.

Lisää Viron tarinoita Estorian avustuksella – niistä viihteellisin on tietysti kabaree, joka kertoo Viron 100 vuoden tarinan musiikin ja tanssin kielellä. Lue lisää täältä

 

Suomalainen blogikirjoittaja Anna-Katri hemmotteli itseään Tallinnassa ja Estoriassa. Hänen kokemuksistaan enemmän tästä:

http://adalminasadventures.com/hemmotteluloma-tallinnassa/