Sopimusehdot

Sopimusehdot

SOKOS HOTELS / RADISSON BLU HOTELS & RESORTS

Huonehinta
Yrityksen päivän huonehinta määräytyy varaushetkellä hotellin kysyntätilanteen mukaisesti. Yritysetu on voimassa yksittäiseen työmatkustukseen kaikissa huoneluokissa. Majoitushinnat sisältävät aamiaisen (ei Pietarissa) ja useimmissa hotelleissa myös joko aamu- ja/tai iltasaunan. Lisäksi hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron sekä laajakaistayhteyden käytön.
Huonehinnan lisäksi Pietarissa peritään jokaiselta yöpyvältä ulkomaiselta vieraalta voimassa oleva rekisteröintimaksu.

Yritysetu
Yrityksen huonehintaetu Sokos Hotelleissa Suomessa ja Tallinnassa sekä Radisson Blu Hotels & Resorts –ketjun hotelleissa Suomessa on 3% – 11% alennus päivän huonehinnasta, perustuen yhteisiin tavoitemajoitusmääriin.
Yritysetu on voimassa päivittäin toistaiseksi. Pidätetään oikeus muutoksiin edun sisältöön, määrään ja voimassaoloon.

Huonevaraukset
Huonevarauksen yhteydessä yrityksen huonehintaedun varmistamiseksi tulee mainita yrityksen nimi. Huonevaraukset voi tehdä suoraan hotelleista tai myyntipalveluista.
Sokos Hotels myyntipalvelu puh. 020 1234 600, ma-pe klo 08.00-20.00
Radisson Blu Hotels myyntipalvelu puh. 020 1234 700, ma-pe klo 08.00-20.00

Peruutusehdot
Yksittäinen huonevaraus pidetään voimassa tulopäivänä klo 18.00 asti (paikallista aikaa). Myöhäisempää tuloaikaa varten huonevaraus on vahvistettava luottokortilla tai yrityksen laskutustiedolla (Venäjällä huonevaraus on vahvistettava luottokortilla tai etukäteismaksulla). Peruutus on mahdollista tehdä kuluitta ennen klo 18.00 tulopäivänä (Venäjän hotelleissa peruutus tulopäivää edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä). Mikäli vahvistettua huonevarausta ei peruuteta saapumispäivänä klo 18.00 mennessä (Venäjällä edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä), laskuttaa hotelli peruuttamattomat huoneet ensimmäisen varatun yön osalta. Huone on käytössä saapumispäivänä aikaisintaan klo 16.00 alkaen. Huone on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

Ryhmävarauksissa (yli 10 henkilöä) peruutusehdot ja hinnat sovitaan erikseen ryhmäkohtaisesti varauksen yhteydessä.
Hotellien yleiset varaus- ja peruutusehdot sekä hotellien ja myyntipalvelun yhteystiedot löytyvät liitepankistamme http://liitepankki.s-hotels.fi