Menu

Muut palvelut

Olavinlinna

Olavinlinnan historia on sekoitus keskiajan miekan kalsketta, tykin jylinää ja arkisia askareita linnan jykevien muurien suojissa. Vallanvaihdokset ovat antaneet Olavinlinnalle oman leimansa, joka yhä on nähtävissä linnan moni-ilmeisessä arkkitehtuurissa. Tänä päivänä linnan juhlatilat ovat vuokrattavissa ja toimivat monien erilaisten tilaisuuksien pitopaikkana. Linnassa on lisäksi kaksi pientä näyttelytilaa, joista linnanmuseo esittelee linnasta löytynyttä ja linnaan liittyvää materiaalia ja ortodoksinen museo ikoneita ja muuta kirkkoesineistöä Suomesta ja Venäjältä.

Katso aukioloajat ja lisätietoa:
http://www.nba.fi/fi/muse
ot/olavinlinna

 

Metsämuseo Lusto

Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen erikoismuseo ja tiedekeskus – ihmisen ja metsän menneisyyden sekä tulevaisuuden kansainvälinen kohtauspaikka Punkaharjulla.

Katso aukioloajat ja lisätietoa:
http://www.lusto.fi/etusivu.html

 

Maakuntamuseo

Savonlinnan maakuntamuseo keskittyy Etelä-Savon kulttuurihistorian ja erityisesti Saimaan purjehdushistorian tallentamiseen, tutkimiseen ja esittelemiseen.

Katso aukioloajat ja lisätietoa:
http://www.savonlinna.fi/museo/

 

Tanhuvaara Spa

Urheilukylpylä on liikunnan ja hyvinvoinnin tarpeisiin suunniteltu kylpylä kaikille liikkujille. Sen laadukkaat tilat ja monipuoliset ohjatut liikuntapalvelut tuovat Sinulle uusia elämyksiä.

Katso aukioloajat ja lisätietoa:
http://www.tanhuvaara.fi/index.php?page=sport-spa-urheilukylpylae

 

puhelin
Soita +358 10 764 2250 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Satamakatu 1 57130, Savonlinna
location
Satamakatu 1
57130, Savonlinna
directions
parking