Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Kokous- ja juhlapalvelut

Solo Sokos Hotel Vasilievsky tarjoaa viisi Pietarin tyylin mukaista viihtyisää kokous- ja neuvotteluhuonetta jopa 55 hengelle.

Pietarissa taiteella on aina ollut hyvin tärkeä rooli. Hotellissamme jatketaan samalla tavalla Pietarin perinteitä, ja hotellimme on aito taidegalleria, josta löytyy maalauksia, valokuvia ja veistoksia. Koristaen tiloja taideteoksilla muistamme aina siitä, että taide tarkoittaa myös taitoa ja taituruutta. Hotellissamme kehitetään liiketapahtumien ja juhlien järjestäminen taiteeksi.

Taiteen tiedetään vaikuttavan myönteisesti ihmisten henkiseen hyvinvointiin, siksi tapahtumanne tiukasta aikataulusta huolimatta osallistujamme ja vieraamme aina viihtyvät taideteosten ympäröiminä hotellimme kauniissa rentouttavissa tiloissa, joiden sisustus muodostaa rauhallista ja luovaa ilmapiiriä, jossa on helppo kommunikoida ja ideoida.

Taito ennakoida asiakkaiden tarpeita

Tarvittaessa kokoushuoneet voidaan helposti muuttaa juhlatiloiksi. Asiakkaamme voivat vuokrata maanalaisen pysäköintialueen, saunan tai kuntosalin. Hotellimme pätevä henkilökunta palvelee teitä korkeatasoisesti. Takaamme sen, että kaikki sujuu kuin rasvattu, ja saatte hyväntuulisina keskittyä pelkästään tapahtumanne tavoitteisiin. 

Varusteita myönnetään käyttöön asiakkaiden tarpeita vastaavasti, niiden vuokrahinta sisältyy salien vuokraan. Konferenssisalien vakiovarusteisiin kuuluvat: flipchartit ja tussikynät, LCD-kuvanheitin, valkokangas (lukumäärä riippuu valitusta salista), lehtiöt, tavalliset kynät, wi-fi, valkotaulu, kivennäisvesi.

Voit myös vuokrata lisävarusteita seuraavalla hinnalla: kannettava tietokone 3600 ruplaa, kaukosäädin (clicker)  900 ruplaa, fläppitaulu 1500 ruplaa.

Ajankohtaiset kahvitauon ja buffet-menut sekä pakettitarjoukset löydät täältä. 

Kaikki kysymykset voidaan ratkaista luovasti

Hotellistamme on kokoushuoneiden lisäksi vuokrattavissa myös tyylikäs ravintola Repin, jossa tarjotaan pohjoismaiden perinteisiä ruokia, sekä baarissa  8. linja. Te voitte vuokrata ravintolan tai baarin kokonaan tai vain osan ravintola- ja baaritiloista tapahtumiinne ja juhliinne. Mikäli suunnittelette laajamittaisen tapahtuman, johon osallistuu iso määrä vieraita, lähellä sijaitsevasta toisesta hotellistamme Solo Sokos Hotel Palace Bridge löytyy kokouspalveluita isompiin tapahtumiin.

Vieraanvaraisuuden kulttuuria ja lomailun taitoa

Solo Sokos Hotel Vasilievsky on taidegalleria ja hotelli design-huoneineen. Se sijaitsee Pietarin Vasilinsaarella Neva joen rantakadun ja Blagoveštšenskin sillan lähellä. Eremitaasi ja Nevski prospekti ovat kävelymatkan päässä hotellistamme. Lähtekää kävelylle Pietarissa asuneiden Venäjän kuuluisien kirjailijoiden kävelemiä reittejä pitkin löytämään inspiraatiota Venäjän pohjoisen pääkaupungin tunnelmasta.

Lisätietoja ja varaukset: 
+ 7 (812) 335-22-05
sales.spb@sok.fi

Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
location
V.o. 8 Liniya 11-13 199178, St. Petersburg
location
V.o. 8 Liniya 11-13
199178, St. Petersburg
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Tuolirivi Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Aivazovsky 30 30 60 32 30 69
Business Corner 14 12 20 8 30
Kuindzhi 10 15 27
Sredniy prospekt 16 16 30 16 16 39
Vasilievsky 22 22 40 20 30 58