Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Solo Twin -huoneissamme on kaikki elementit onnistuneeseen ja ikimuistoiseen vierailuun. Klassisista venäläistyylisistä elementeistä koostuva sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, työpöytä ja taulu-tv. Lisäksi varusteluun kuuluu kylpyhuonetarvikkeet ja tohvelit sekä kaikki tarvittava teen ja kahvin valmistukseen. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

426078
426078

Solo Up King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo Up King -huone tekee loma- tai työmatkastasi astetta nautinnollisemman ja varmasti ikimuistoisen. Klassisen kaunis venäläistyylinen sisustus on viimeistelty puupinnoilla. Avarassa ja viihtyisässä huoneessa on iso king size-parivuode, oleskelualue ja työpiste. Varusteluun kuuluu taulu-tv, silitysvälineet, tallelokero, kylpytakit sekä Hausbrandt-kahvinkeitin ja teetä. Huoneeseen on mahdollista saada myös lisävuode.

426079
426079

Solo King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo King -huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Klassisista venäläistyylisistä elementeistä koostuva sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Huoneessa on iso king size-parivuode, mukava työskentelytila ja lisävuodemahdollisuus. Lisäksi huoneen varusteluun kuuluu silitysvälineet, tallelokero sekä välineet kahvin, teen ja kaakaon valmistukseen.

426080
426080

Vasilievsky Suite Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Aloita matka legendaariseen kaupunkiin majoittumalla hurmaavassa Vasilievsky Suite Queen -huoneessa. Tilavassa sviitissä on leveä ja pehmeä parivuode, ihana kylpyhuone sekä viihtyisä oleskelutila. Lisätunnelmaa tuo laadukas stereojärjestelmä. Huoneen varusteluun kuuluu pantillisen minibaarin sisältävä minijääkaappi, tallelokero, silitysvälineet sekä oma kapselikahvinkeitin. Kylpyhuoneessa sinua odottaa kattava valikoima kylpytarvikkeita sekä pehmeä kylpytakki ja tohvelit. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus.

426081
426081

Supreme Mansard Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Rentoudu ja nauti vieraanvaraisuudestamme täysin siemauksin sykähdyttävässä Supreme Mansard Queen -huoneessa. Kattoikkunoilla varustettu avara huone on ihanan valoisa, ja klassinen venäläistyylinen sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Rentouttavat yöunet takaa pehmeä parivuode sekä kolmen erikokoisen tyynyn valikoima. Huoneessa on myös minibaarin sisältävä minijääkaappi, kapselikahvinkeitin, tallelokero, silitysvälineet sekä laadukas musiikkisoitin, jolla saat viritettyä tunnelman juuri oikeaksi. Kylpyhuoneesta löytyy laaja valikoima kylpytarvikkeita sekä pehmeä kylpytakki ja tohvelit.

426082
426082

Solo Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tunnelmalliset ja viihtyisät Solo Queen -huoneemme takaavat sinulle mieleenpainuvan loman. Huoneen kaunis venäläistyylinen sisustus on viimeistelty puupinnoilla. Huoneessa on mukava parivuode, työpöytä ja taulu-tv. Lisäksi varusteluun kuuluu kylpyhuonetarvikkeet ja tohvelit sekä kaikki tarvittava teen ja kahvin valmistukseen.

426083
426083

Solo Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Solo Twin -huoneissamme on kaikki elementit onnistuneeseen ja ikimuistoiseen vierailuun. Klassisista venäläistyylisistä elementeistä koostuva sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, työpöytä ja taulu-tv. Lisäksi varusteluun kuuluu kylpyhuonetarvikkeet ja tohvelit sekä kaikki tarvittava teen ja kahvin valmistukseen.

426077
426077

Solo Up Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Puumateriaali sisustuksessa, hyvä työtila. Solo Up Twin -huoneessa, joka on 30 m2:n kokoinen, on kaikki tarvittava viihtyisää ja onnistunutta matkaa varten. Huoneessa on seuraavat mukavuudet: kaksi pehmeää vuodetta, erilaiset tyynyt, hyvä työtila, mukava kylpyhuone, pehmeät tossut ja kylpytakki, kapselikahvinkeitin, laaja valikoima kylpytarvikkeita, Wi-Fi, silityslauta ja -rauta ja kassakaappi. Huone voidaan tarvittaessa varustaa lisävuoteella.

426084
426084