Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Käynti Venäjän pohjoisessa pääkaupungissa ei jää mieleesi pelkästään kaupungin kauneuden vuoksi, vaan myös hotellin Solo Twin-huoneessa vietettyjen ainutlaatuisten hetkien takia. Koe lämmintä kodikkuutta huoneessa (25 m2), jonka sisustus tyylikkäästi yhdistää erilaisia sisustusratkaisuja. Huoneessa on: kaksi pehmeää sänkyä ja valintasi mukaiset tyynyt, mukava työtila, kodikas kylpyhuone, pehmeät aamutossut, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, ilmainen ja nopea Wi-Fi,silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen kassakaappi. Tarpeen mukaan huoneeseen tuodaan lisävuode.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Erittäin tilava huone, jonka kaunis sisustus venäläisillä vivahteilla kutsuu sinut jäämään pidemmäksikin aikaa. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, ilmainen langaton verkkoyhteys, vedenkeitin, veloituksetta neljä pulloa lähdevettä, hyvät työskentelytilat, muhkean leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus.

Solo King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Käy katsomassa kaikki Venäjän pohjoisen pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja unohda arkipäivien huolesi Solo King-huoneessa (25 m2), joka parhaiten sopii sekä matkailijoille että mukavasta rentoutumisesta pitäville liikemiehille. Huoneessa on: pehmeä King size-sänky, mukava työtila, kodikas kylpyhuone, pehmeät aamutossut, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, ilmainen ja nopea Wi-Fi, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen kassakaappi. Tarpeen mukaan huoneeseen tuodaan lisävuode.

Vasilievsky Suite Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Aloita tutustuminen legendaariseen kaupunkiin rentoutumisesta Vasilievsky Suite -huoneessa (50 m2)! Huoneessa on: iso pehmeä sänky kolmella tyynylajilla,- kodikas kylpyhuone, pehmeä aamutakki ja aamutossut, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, kapselikahvikone, laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, minibaari, ilmainen ja nopea Wi-Fi, korkealaatuinen stereojärjestelmä, mukava työtila, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen kassakaappi. Tarpeen mukaan huoneeseen tuodaan lisävuode.

Supreme Mansard Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkäässä mansardihuoneessa (40 m2) voit rentoutua ja kokea vieraanvaraisuuttamme kokonaisuudessaan. Huoneessa on: iso pehmeä sänky kolmella tyynylajilla, kodikas kylpyhuone, pehmeä aamutakki ja aamutossut, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, kapselikahvikone, laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, minibaari, ilmainen ja nopea Wi-Fi, korkealaatuinen stereojärjestelmä, mukava työtila, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen kassakaappi. Tarpeen mukaan huoneeseen tuodaan lisävuode.

Solo Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Persoonallisesti sisustettu huone venäläisillä vivahteilla. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, ilmainen langaton verkkoyhteys, vedenkeitin, hyvät työskentelytilat ja muhkea parivuode varmistamassa matkasi onnistumisen!

Solo Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Persoonallisesti sisustettu huone venäläisillä vivahteilla. Kaikissa huoneissa on taulu-TV satelliittikanavilla, ilmainen langaton nettiyhteys, vedenkeitin, hyvät työskentelytilat ja mukavat erilliset vuoteet

Solo Up Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Lisää Pietarissa saamiisi elämyksiisi majoitus Solo Up Twin-huoneessa (30 m2). Huoneessa on: kaksi pehmeää sänkyä ja valintasi mukaiset tyynyt, mukava työtila, kodikas kylpyhuone, pehmeät aamutossut, huonekohtainen kapselikahvikone, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, ilmainen ja nopea Wi-Fi, silitysrauta ja -lauta, huonekohtainen kassakaappi. Tarpeen mukaan huoneeseen tuodaan lisävuode.