Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kaksi erillistä vuodetta, puu elementit sisustuksessa. Viihtyisä huone, sisustettu venäläisen tyylin elementteineen. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuonetarvikkeet, tossut, kaikki tarvittava teen ja kahvin keittämiseen. Kaikissa huoneissa on taulu-tv, satelliitti-tv, Wi-Fi, käytännöllinen työpöytä ja kaksi mukavaa vuodetta. Kaikki tarpeellinen, joka tekee oleskelustasi mukavan ja ikimuistoisen! Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Puu sisustuksessa, venäläinen tyyli. Tilava ja viihtyisä huone, sisustettu venäläiseen tyyliin elementteineen. Jotta oleskelusi olisi mukava ja ikimuistoinen! Jokaisessa huoneessa on laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, kylpytakit ja tossut, kaikki tarvittavat teen ja kahvin valmistukseen sekä kahvinkeitin Hausbrandt. Kaikissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, Wi-Fi, käytännöllinen työpöytä. Tarvittaessa lisävuodemahdollisuus.

Solo King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava vuode kahdelle, käytännöllinen työtila. Solo King -huone (25 m2) sopii erinomaisesti matkustaville ja liikemiehille, jotka arvostavat mukavaa oleskelua. Huoneessa on king-size-vuode, mukava työskentelytila, pehmeät tohvelit, kaakaota, teetä ja kahvia, Wi-Fi, silitysrauta ja -lauta, henkilökohtainen tallelokero. Tarvittaessa lisävuodemahdollisuus.

Vasilievsky Suite Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Suuri, pehmeä sänky ja laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita. Aloita matka legendaarisen kaupungin läpi unohtumattomalla lomallamme meidän Vasilievskiy Suite (50 m2) - huoneessamme. Huoneessa on suuri pehmeä vuode, jossa on kolme tyyppistä tyynyä, viihtyisä kylpyhuone, pehmeä kylpytakki ja tossut, kapseli-kahvinkeitin, laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, minijääkaappi (jossa on minibaari ), Wi-Fi, mahtava stereosysteemi, silitysrauta ja -lauta, henkilökohtainen tallelokero. Tarvittaessa lisävuodemahdollisuus.

Supreme Mansard Queen

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Laadukas musiikkisoitin, mukava työtila. Tyylikkäässä mansardihuoneessa (40 m2) rentoutumisen lisäksi tunnet vieraanvaraisuutemme täydellisyyden. Huoneessa on suuri pehmeä vuode, jossa on kolme tyynyä, pehmeä kylpytakki ja tossut, laajennettu kylpyhuonetarvikkeet, kapseli-kahvinkeitin, minijääkaappi (jos sinulla on talletus - minibaari), Wi-Fi, laadukas musiikkisoitin, silitysrauta ja -lauta, mukava työskentelytila, henkilökohtainen tallelokero. Tarvittaessa lisävuodemahdollisuus.

Solo Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Venäjän tyyliset elementit sisustuksessa. Viihtyisä huone, sisustettu venäläisen tyyliin elementteineen. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuonetarvikkeet, tossut, kaikki tarvittava teen ja kahvin keittämiseen. Kaikissa huoneissa on taulu-tv satelliittikanavilla, Wi-Fi, käytännöllinen työpöytä. Kaikki tarpeellinen, joka tekee oleskelustasi mukavan ja ikimuistoisen!

Solo Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kaksi erillistä vuodetta, puu elementit sisustuksessa. Viihtyisä huone, sisustettu venäläisen tyylin elementteineen. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuonetarvikkeet, tossut, kaikki tarvittava teen ja kahvin keittämiseen. Kaikissa huoneissa on taulu-tv, satelliitti-tv, Wi-Fi, käytännöllinen työpöytä ja kaksi mukavaa vuodetta. Kaikki tarpeellinen, joka tekee oleskelustasi mukavan ja ikimuistoisen!

Solo Up Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Puuelementit sisustuksessa, mukava työtila. Yövy Solo Up Twin (30 m2), joka sisältää kaiken mitä tarvitset matkustaessasi mukavasti ja mieleenpainuvasti. Huoneessa on kaksi pehmeää sänkyä, joissa on tyynyt, mukava työskentelytila, viihtyisä kylpyhuone, pehmeät tohvelit ja kylpytakki, kapseli-kahvinkeitin, laajennettu kylpyhuonetarvikkeet, Wi-Fi, silityslauta ja rauta, henkilökohtainen tallelokero. Tarvittaessa lisävuodemahdollisuus.