Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Solo Twin -huoneissamme on kaikki elementit onnistuneeseen ja ikimuistoiseen vierailuun. Klassisista venäläistyylisistä elementeistä koostuva sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä sänkyä, työpöytä ja taulu-tv. Lisäksi varusteluun kuuluu kylpyhuonetarvikkeet ja tohvelit sekä kaikki tarvittava teen ja kahvin valmistukseen. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

Solo Up King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo Up King -huone tekee loma- tai työmatkastasi astetta nautinnollisemman ja varmasti ikimuistoisen. Klassisen kaunis venäläistyylinen sisustus on viimeistelty puupinnoilla. Avarassa ja viihtyisässä huoneessa on iso king size-parivuode, oleskelualue ja työpiste. Varusteluun kuuluu taulu-tv, silitysvälineet, tallelokero, kylpytakit sekä Hausbrandt-kahvinkeitin ja teetä. Huoneeseen on mahdollista saada myös lisävuode.

Solo King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo King -huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Klassisista venäläistyylisistä elementeistä koostuva sisustus on viimeistelty kauniilla puupinnoilla. Huoneessa on iso king size-parivuode, mukava työskentelytila ja lisävuodemahdollisuus. Lisäksi huoneen varusteluun kuuluu silitysvälineet, tallelokero sekä välineet kahvin, teen ja kaakaon valmistukseen.

Solo Up Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Puumateriaali sisustuksessa, hyvä työtila. Solo Up Twin -huoneessa, joka on 30 m2:n kokoinen, on kaikki tarvittava viihtyisää ja onnistunutta matkaa varten. Huoneessa on seuraavat mukavuudet: kaksi pehmeää vuodetta, erilaiset tyynyt, hyvä työtila, mukava kylpyhuone, pehmeät tossut ja kylpytakki, kapselikahvinkeitin, laaja valikoima kylpytarvikkeita, Wi-Fi, silityslauta ja -rauta ja kassakaappi. Huone voidaan tarvittaessa varustaa lisävuoteella.