Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Moderni huone, jossa on kaksi erillistä sänkyä ja jonka pinta-ala on 22-25 neliömetriä, on suunniteltu lakonisessa tyylissä koriste-elementeillä, jotka upottovat sinut kulttuurin ja taiteiden ilmapiiriin. Jokaisessa huoneessa on standardisoitu kylpyhuonetarvikesetti, tossut ja kaikki tarvittava teen ja kahvin valmistukseen. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat 49-tuumainen taulu-tv, 100 kanavan satelliitti-tv, nopeamoderni wi-fi verkko, käytännöllinen työpöytä. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

Solo Up King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja tyylikäs huone, jossa on suuri parivuode. Sen koristelussa käytetään moderneja taiteellisia ratkaisuja yhdistettynä hienostuneisiin sisustuselementteihin, jotka upottovat sinut kulttuurin ja taiteiden ilmapiiriin. Jokaisessa huoneessa on laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita, kylpytakit ja tossut, teen ja kahvin valmistusvälineet sekä housebrandt kahvinkeitin. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluvat 49-tuumainen taulu-tv, 100 kanavan satelliitti-tv, nopeamoderni wi-fi verkko, käytännöllinen työpöytä. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

Solo King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Lakonisesti sisustettu huone, jossa on parivuode ja mukava työskentelytila. Tyylikkäästi ja nykyaikaisesti sisustettu solo king huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Jokaisessa huoneessa löytyy: pehmeät tossut, kuumaa kaakaota, teetä ja kahvia, nopea moderni wi-fi, 49-tuumainen taulu-tv, 100 kanavan satelliitti-tv, silitysvälineet, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

Solo Up Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs huone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta (30 neliömetriä) ja ainutlaatuinen muotoilu, joka vastaa nykytaiteen suuntauksia. Jokaisessa huoneessa on kaksi pehmeä vuodetta, erilaiset tyynyt, hyvä työtila, mukava kylpyhuone, pehmeät tossut ja kylpytakki, kapselikahvinkeitin, laajennettu valikoima kylpytarvikkeita, silityslauta ja -rauta, henkilökohtainen tallelokero. Kaikissa huoneissa on 49-tuumainen taulu-tv, satelliitti-tv 100, jossa ja pääsy nopeaan moderniin wi-fi verkkoon. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

Lakonisesti sisustettu huone, jossa on parivuode ja mukava työskentelytila. tyylikkäästi ja nykyaikaisesti sisustettu solo king huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Jokaisessa huoneessa löytyy: pehmeät tossut, kuumaa kaakaota, teetä ja kahvia, nopea moderni wi-fi, 49-tuumainen taulu-tv, 100 kanavan satelliitti-tv, silitysvälineet, henkilökohtainen tallelokero.

VASILIEVSKY SUITE KING

Etsi vapaita huoneita

Kosketa kaunista ja uppoudu kulttuurin ja taiteiden ilmapiiriin tilavassa (50 neliömetriä) tyylikkäästi koristellussa vasilievsky king sviitissä. Harkittu muotoilu ja tyylikäs interööri odottavat sinua, suuri parivuode, jossa on kolme tyynyä, laajennettu valikoima kylpyhuonetarvikkeita, pehmeä frotee-kaapu ja tossut, kapselikahvinkeitin, minijääkaappi (minibaari vakuutta vastaan), pääsy nopeaan moderniin wi-fi-verkkoon, 55-tuumainen taulu-tv, jossa on 100 sateliittikanavaa, musiikkisoitin, silityslauta ja -rauta, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.

SUPREME MANSARD KING

Etsi vapaita huoneita

Siro huone, jossa on mukava parivuode ja kattoikkunat, jotka laakonisesti täydentävät interöörin tyylikkään ratkaisun. Meilla on ilo tarjota sinulle mukavat virkistysmahdollisuudet ja käytännöllinen työtila kulttuurin ja taiteen ilmapiirissä. Jokaisessa supreme mansard king huoneessa (40 neliömetriä) on pehmeä frotee-kaapu ja tohvelit, laajennettu valikoima kylpytarvikkeita, kapselikahvinkeitin, minijääkaappi (minibaari vakuutta vastaan), pääsy nopeaan moderniin wi-fi verkkoon, 49-tuumainen taulu-tv ja satelliitti-tv, jossa on 100 kanavaa, musiikkisoitin, silitysvälineet, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen saa tarvittaessa myös lisävuoteen.