Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Solo Sokos Hotel Vasilievsky on ensimmäinen taidegalleria hotelli Pietarissa Vasilin saarella, lähellä Neva- jokea. Pääset Eremitaasille ja Nevsky Prospektille 5 minuutissa bussilla.

Solo Sokos Hotel Vasilievsky ei ole pelkästään tyylikkäät huoneet, pehmeät sängyt ja kätevä sijainti, vaan järjestämme nykytaiteen näyttelyitä. Solo Sokos Hotel Vasilievskyssa majoittuvat asiakkaamme aloittavat oman taidematkan. Säännöllisesti päivittyvään näyttelyyn kuuluu maalauksia, veistoksia, grafiikkaa ja kuvia. Se kaikki kuvaa hotellin filosofiaa- taiteen ja kulttuurin sydäntä.

Suosittelemme tutustumaan ravintolaamme Repin, missä voit löytää ainutlaatuisia pohjoiskansojen herkkuja- mahtava gastronominen kokemus! Olet myös tervetullut vierailemaan 8th Line Pub viettämään upeaa iltaa kavereiden kanssa katsomassa urheilulähetyksiä isolta HD näytöltä ja nauttimalla erilaisista herkuista.

location
V.o. 8 Liniya 11-13 199178, St. Petersburg
V.o. 8 Liniya 11-13
199178, St. Petersburg
parking
puhelin
fax
+7 812 335 2208

Asiakaspalautteet

Siisti yleisilme, kirjautuminen kävi nopeasti ja oli asiallinen. Aamupala oli hyvä ja monipuolinen, henkilökunta avulias ja kohtelias. Tulen varmasti uudestaan.
- vahvistettu matkustaja

Yllätyin positiivisesti kuinka kattava aamupala siellä oli, mm. skumppaa. Huone oli tilava ja siisti (mansardihuone). Palvelu pelaa ja ystävällistä, joka ikinen osasi englantia, niin helppo saada apua.
- Kinile

Thus is a very nice hotel in a lovely part of St Petersburg — quieter than the centre, but just over the river. I was upgraded to a suite which was absolutely delightful. The whole hotel is tastefully decorated and has excellent staff and facilities. I'd love to stay here again if I can afford it! I recommend the Erarta Gallery (20 mins walk away) if you like modern art. Really impressive and stimulating.
- Caz

Hotelli on hyvällä paikalla viihtyisällä alueella kävelymatkan päässä monista nähtävyyksistä. Henkilökunta auttavaista, koko hotelli hyvin siisti ja aamiainen runsas.
- Katri

Hotelli oli hienossa kunnossa, henkilökunta palvelualtista ja englannin kielistä. Ruokailutilat olivat todella viihtyisät. Aamiainen oli erinomainen, samoin sänky! Kadun puolen huoneessa liikenteen melu saattaa häiritä herkkäunisia, mutta meitä ei häirinnyt. Kun menemme uudestaan Pietariin, niin menemme tähän samaan hotelliin. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset (metro ja bussi). - Reissaaja2015

Hyvä hotelli kaikin puolin, huoneet, vastaanotto, nähtävyyksien neuvonta, aamiainen. Sopii erinomaisesti laivalla tulijoille, kun on sekä suhteellisen lähellä (noin 3,5 km) satamaa että shuttle-bussin reitin varrella. Shuttle-bussin lähin pysäkki satamasta, joten paluumatkalla voi olla, ettei mahdu ensimmäisen tulevan bussin kyytiin. - AriS59

Siisti hotelli hyvien kulkuyhteyksien päässä, mikäli metroasema on käytössä. Aamiainen kuohuviinillä loistava. Kuntosalista plussaa! Henkilökunta oli ystävällistä ja kielitaitoista. Voin suositella lämpimästi! - anders156

Siisti, hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu ja apua sai nopeasti yllättäväänkin tilanteeseen. Sijaitsee rauhallisella paikalla ja hyvä kulkuyhteys ydinkeskustaan metrolla. Hyvä aamiainen. Läheisyydessä myös mukavia ravintoloita. - Kirsi H.