Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Tervetuloa Solo Sokos Hotel Vasilievskyyn – Pietarin taiteen ja kulttuurin sydämeen. Hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa lähellä taideyliopistoa ja Blagoveshcenskin siltaa Neva joen välittömässä läheisyydessä.

Vasilin saarella asuessasi voit aistia kaikessa taiteen, tyylin, kulttuurillisen perinnön sekä modernin osaamisen läsnäolon. Yhteistyöverkostomme on rikas ja laaja-alainen: nuoret ja jo tunnustetut taiteilijat esittelevät töitään hotellimme tiloissa ja teemme yhteistyötä museoiden sekä gallerioiden, kuten nykytaidemuseo Erartan kanssa. Maailman kuuluisin Mikhailovskin teatteri, hotellimme läheinen yhteistyökumppani. Teatteri tarjoaa vieraillemme ainutlaatuisia tarjouksia, joten suosittelemme kysymään tapahtumista ja lipuista samalla kun kirjaudutte hotelliin.

Monet kuuluisat muusikot, DJ:t, näyttelijät ja esiintyjät ovat valinneet Solo Sokos Hotel Vasilievskyn kotipaikakseen vieraillessaan Pietarissa.  Hotellimme työntekijät ovat kuitenkin niitä tärkeimpiä kulttuurin lähettiläitä. Mottomme joka ikinen hetki on, että "jokainen Solo-hotellin työntekijä on sinun concierge": me voimme tarjota sinulle lähes kaiken tiedon, mitä tarvitset kaupungissa tapahtuvista teatteri ensi-illoista, konserteista, taidenäyttelyistä, gallerioiden avauksista ja muista kiinnostavista tapahtumista. Joten on kiinnostuksesi kohde mikä tahansa, kysy vastaanottomme henkilöiltä, baarimikolta tai hotellinjohtajalta asiasta, ja me annamme sinulle parhaat vinkit.

Solo Sokos Hotel Vasilievskyn hotellihuoneet ovat koristeltu persoonalliseen tyyliin ja unikokemus suomalaisissa sängyissä tekee olosi kotoisaksi. Takaamme, että aikasi hotellissa on rauhallinen ja rentouttava.

Illan päätteeksi tervetuloa nauttimaan Repin ravintolan rennosta ilmapiiristä. Täällä voit tutustua pohjoiskansojen ruokalajeihin ja maistella uusia ruokia, kuten karhunlihaa ja Vienan meren merikissaa. Vieraanamme voit myös valita ravintolan rauhallisen yksityisen alueen tai viihtyä rennossa aulassa. Jos kaipaat kupin kahvia tai ehkäpä lasillisen viiniä kiireisen päivän jälkeen, aulabaarimme on palveluksessasi. Jos taas tunnet tarvetta saada lisävirtaa, 8th Line Pub on juuri oikea paikka sinulle. Tarjoamme liveurheilua isoilta HD-näytöiltä, olutta hanasta ja suuren valikoiman mallasviskejä. Pöytäjalkapallo, valikoima erilaisia lautapelejä tai vaikka tikka tarjoavat viihdykettä koko illaksi.

Tule peremmälle, ota avain. Avain meidän hotelliimme, kulttuurimme ja sydämiimme!

location
V.o. 8 Liniya 11-13 190034, St. Petersburg
V.o. 8 Liniya 11-13
190034, St. Petersburg
parking
puhelin
fax
+7 812 335 2208

Asiakaspalautteet

Hotelli oli hienossa kunnossa, henkilökunta palvelualtista ja englannin kielistä. Ruokailutilat olivat todella viihtyisät. Aamiainen oli erinomainen, samoin sänky! Kadun puolen huoneessa liikenteen melu saattaa häiritä herkkäunisia, mutta meitä ei häirinnyt. Kun menemme uudestaan Pietariin, niin menemme tähän samaan hotelliin. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset (metro ja bussi). - Reissaaja2015

Hyvä hotelli kaikin puolin, huoneet, vastaanotto, nähtävyyksien neuvonta, aamiainen. Sopii erinomaisesti laivalla tulijoille, kun on sekä suhteellisen lähellä (noin 3,5 km) satamaa että shuttle-bussin reitin varrella. Shuttle-bussin lähin pysäkki satamasta, joten paluumatkalla voi olla, ettei mahdu ensimmäisen tulevan bussin kyytiin. - AriS59

Siisti hotelli hyvien kulkuyhteyksien päässä, mikäli metroasema on käytössä. Aamiainen kuohuviinillä loistava. Kuntosalista plussaa! Henkilökunta oli ystävällistä ja kielitaitoista. Voin suositella lämpimästi! - anders156

Siisti, hyvät vuoteet, ystävällinen palvelu ja apua sai nopeasti yllättäväänkin tilanteeseen. Sijaitsee rauhallisella paikalla ja hyvä kulkuyhteys ydinkeskustaan metrolla. Hyvä aamiainen. Läheisyydessä myös mukavia ravintoloita. - Kirsi H.