Menu

Ravintolat

Ravintola Sevilla

Sevilla-ravintola yhdistää kauneuden ja maun. On paljon nautinnollisempaa maistaa eurooppalaisen keittiön ruokia espanjalaisella viivähdyksellä ympäristössä, jossa silmä lepää. Punatiiliset seinät, Muranon lasista valmistettujen valaisimien lämmin valo ja kynttiläjalka pöydälläsi.

Jos haluat nauttia venäläisestä borsts-keitosta ja vakuuttua ettei venäläisiä pelmeneja parempia löydä, me tarjoamme sinulle mielellämme perinteisen venäläisen erikoismenun. 

Makujen, aineosien ja ruokaperinteiden runsaus epäilemättä tekevät kulinaristisesta matkastasi Sevillassa mieleenpainuvaksi ja jännittäväksi!

Sevilla-ravintolassa voit järjestää erilaisia tilaisuuksia, kuten vaikka häät tai perhejuhlan.

Ajankohtaisen menun löydät täältä.

 


Bridges - aulabaari

Bridges -aulabaari on hotellin sykkivä sydän, se on auki 24 h. Aulabaari koostuu kahdesta osasta - itse "sillalla" toimivasta baarista sekä hotellin aulatilasta jossa on useita ihanan upottavia sohvaryhmiä. Tunnelmaa lisää aulan takka. Bridges ruokalistalta löytyy klassikkoja kuten Ceasar -salaatti, Club sandwich, hampurilainen sekä paikallisia venäläisiä herkkuja.  Bridges toimii kohtaamispaikkana niin hotelliasukkaiden kuin pietarilaisten keskuudessa.

 

Ajankohtaisen menun löydät täältä.
Juomamenu
Aamiaismenu

Avoinna 06.00-23.00 

 

Garden Café

Garden Café sijaitsee Palace Bridge Wellness Club & SPA:n välittömässä läheisyydessä. Täällä voit nauttia hyvää välipalaa kuntosalitreenin jälkeen tai siemailla tuoretta limonadia ja pidentää SPA-hetkeä!

Ajankohtaisen menun löydät täältä.

Garden Café on avoinna päivittäin klo 09:00 - 21:00. Tervetuloa!

 

Elämysravintola Dans le Noir?

Dans le Noir? on lokakuussa 2011 avattu uniikki elämysravintola. Uuden ravintolan ideana on ruokailu pimeässä tilassa, jossa asiakkaita palvelevat sokeat tarjoilijat eli oppaat. Ennen ravintolaan menoa asiakkaat valitsevat menunsa neljästä eri yllätyksellisestä vaihtoehdosta, joiden valikoima perustuu Venäläiseen ja Ranskalaiseen keittiöön. Varsinainen menun sisältö paljastetaan asiakkaille vasta ruokailun jälkeen. Ravintola sijaitsee hotellin aulakerroksessa ravintola Sevillan yhteydessä.

Avoinna joka päivä, kattaukset tasatunnein väliin alkaen klo 18.

 

SPA –baari

Nälkä voi helposti yllättää myös rentoutumishetkillä, uimisesta puhumattakaan! Tule nauttiman herkullisia smootheja SPA – baarissamme.

SPA –baari on avoinna arkisin 7-23.

 

puhelin
location
Birzhevoy Per. 4, Lit. A 199004, St. Petersburg
location
Birzhevoy Per. 4, Lit. A
199004, St. Petersburg
directions
parking