Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kaksi sänkyä, käytännöllinen työtila. Room Solo Twin, 25 m2, on kaikki mitä tarvitset sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Yksi tv-kanavista sisältää harjoituksia jotka on ohjeistanut Personal trainer Palace Bridge Wellness Clubista, jotta voit harjoitella huoneessa ja saada energiaa koko päivän ajaksi. Jokaisessa huoneessa on: pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi, kansainväliset tv-kanavat, laajakuva 40 tuumaa, Wi-Fi, mukava työskentelytila, silityslauta, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Solo King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava vuode kahdelle, käytännöllinen työtila. Yöpykää yhdessä huoneistamme Solo King (25-28 m2), jossa on kaikki mitä tarvitset lepäämiseen ja työhön. Yksi tv-kanavista sisältää harjoituksia jotka on ohjeistanut Personal trainer Palace Bridge Wellness Clubista, jotta voit harjoitella huoneessa ja saada energiaa koko päivän ajaksi. Jokaisessa huoneessa on pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi, mukava työskentelytila, Wi-Fi, kansainväliset tv-kanavat 40 tuuman suurella näytöllä, silityslauta, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava vuode kahdelle, käytännöllinen työtila. Yöpykää yhdessä huoneistamme Solo King (25-28 m2), jossa on kaikki mitä tarvitset lepäämiseen ja työhön. Yksi tv-kanavista sisältää harjoituksia jotka on ohjeistanut Personal trainer Palace Bridge Wellness Clubista, jotta voit harjoitella huoneessa ja saada energiaa koko päivän ajaksi. Jokaisessa huoneessa on pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi, mukava työskentelytila, Wi-Fi, kansainväliset tv-kanavat 40 tuuman suurella näytöllä, silityslauta, henkilökohtainen tallelokero.

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava vuode kahdelle, mukava työtila 60 m2 ja kaksi huonetta - kaikki tämä tila on tarkoitettu yksinomaan rauhallista lepoa varten. Illalla voit rentoutua yksityisessä porealtaassa tai kylvyssä. Huoneessa on myös oma keittiö. Jokaisessa huoneessa on pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, kylpy tai poreallas, vedenkeitin, teetä/kahvia, 4 pulloa kivennäisvettä, kapselikahvikone, minibaari, mukava työtila, Wi-Fi, silityslauta, housuprässi, henkilökohtainen tallelokero ja kansainväliset tv-kanavat. Huoneessa on 2 televisiota: olohuoneessa on 48 tuuman näyttö, makuuhuoneessa on 40 tuumaa. Huoneeseen on saatavilla lisävuode. Joissakin huoneissa on mahdollisuus yhdistää naapuriluokkaan "Standard".

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava vuode kahdelle, mukava työn tekemiseen. Yövy Solo King -huoneessa, jonka pinta-ala on 28 m2 ja jossa on kaikki mitä tarvitset lepäämiseen ja työhön. Rentoudu iltaisin poreammeessa ja nukahda pehmeään sänkyyn. Jokaisessa huoneessa on: pehmeät kylpytakit, tossut, 3 tyyppisiä tyynyjä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, kapseli-kahvinkeitin, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi (talletusmahdollisuus - minibaari), mukava työtila, kansainväliset tv-kanavat laajakuvanäytöllä 40 tuumaa, Wi-Fi, mukava työpöytä, silityslauta, housuprässi, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Solo Up Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kaksi erillistä sänkyä, käytännöllinen työtila. Nauti Pietarin legendaaristen kattojen näkemisestä Solo Up Twin -luokasta. Rentoudu iltaisin poreammeessa ja nauti päiväunista pehmeässä sängyssä. Kussakin huoneessa on pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erityyppistä tyynyä ja täyttöä, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, kapselin kahviautomaatti, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi (jos on talletus - minibaari), kansainväliset TV-kanavat laajakuvanäytöllä 40 tuumaa, Wi-Fi, mukava työskentelytila, silityslauta, housuprässi, henkilökohtainen tallelokero. Huoneen pinta-ala on 28 m2 ja enemmän. Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava vuode kahdelle, mukava työtila Tilavat huoneet ihanteelliselle lomallesi, työmatkalle tai perhevieraille. Sviitissä joka on 80 m2 sisältää keittiön, olohuoneen ja makuuhuoneen. Jokaisessa huoneessa on pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, kylpy tai poreallas, vedenkeitin, teetä/kahvia, 4 pulloa kivennäisvettä, kapselikahvikone, minibaari, mukava työtila, Wi-Fi, silityslauta, housuprässi, henkilökohtainen tallelokero. Huoneessa on 2 televisiota: olohuoneessa on 48 tuuman näyttö, makuuhuoneessa on 40 tuumaa. Yhteys naapuriluokkaan "Standard" on mahdollista. Huoneeseen on saatavilla lisävuode.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kaksi sänkyä, käytännöllinen työtila. Room Solo Twin, 25 m2, on kaikki mitä tarvitset sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Yksi tv-kanavista sisältää harjoituksia jotka on ohjeistanut Personal trainer Palace Bridge Wellness Clubista, jotta voit harjoitella huoneessa ja saada energiaa koko päivän ajaksi. Jokaisessa huoneessa on: pehmeät kylpytakit, tossut, 3 erilaista tyynyä ja tyynyliinaa, trooppinen suihku, vedenkeitin, teetä/kahvia, 2 pulloa kivennäisvettä, minijääkaappi, kansainväliset tv-kanavat laajakuva 40 tuumaa, Wi-Fi, mukava työskentelytila, silityslauta, henkilökohtainen tallelokero.