Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Solo Twin -huoneissamme on kaikki elementit onnistuneeseen ja ikimuistoiseen vierailuun. Kahden hengen huoneessa on erilliset sängyt, mukava työpiste ja runsaasti tilaa oleskeluun. Huoneissa on myös lisävuodemahdollisuus. Yksi tv-kanavista sisältää Palace Bridge Wellness Clubin Personal Trainerin tekemiä harjoituksia, joiden avulla saat energiaa koko päiväksi. Kaikissa huoneissa on lisäksi pehmeät kylpytakit, trooppinen suihku, minijääkaappi, tallelokero ja silitysvälineet. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi kaksi vesipulloa.

Solo King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo King -huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Tyylikkäästi sisustetussa huoneessa on kaunis puulattia, tilava parivuode ja käytännöllinen työpiste. Huoneissa on myös lisävuodemahdollisuus. Yksi tv-kanavista sisältää Palace Bridge Wellness Clubin Personal Trainerin tekemiä harjoituksia, joiden avulla saat energiaa koko päiväksi. Kaikissa huoneissa on lisäksi pehmeät kylpytakit, trooppinen suihku, minijääkaappi, tallelokero ja silitysvälineet. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi kaksi vesipulloa.

Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Solo King -huone on täydellinen valinta niin loma- kuin työmatkalaisille, jotka arvostavat mukavuutta ja lepoa. Tyylikkäästi sisustetussa huoneessa on tilava parivuode, käytännöllinen työpiste ja iso taulu-tv, joka sisältää Palace Bridge Wellness Clubin Personal Trainerin tekemiä harjoituksia. Treenaa omassa huoneessa energiaa koko päiväksi. Kaikissa huoneissa on lisäksi pehmeät kylpytakit, trooppinen suihku, minijääkaappi, tallelokero ja silitysvälineet. Tarjoamme kahvin, teen ja kaksi vesipulloa.

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Varmista ikimuistoinen ja nautinnollinen vierailu yöpymällä Junior-sviitissä. Tilava huone on jaettu ovella kahteen osaan, mikä takaa rauhallisen levon. Illalla voit rentoutua omassa porealtaassa tai kylvyssä, jonka jälkeen nautit entistäkin levollisemmat yöunet pehmeässä parivuoteessa. Mukavuutta lisää hotellivieraiden käytössä oleva oma keittiö. Kaikissa huoneissa on työpöytä, kaksi televisiota, trooppinen suihku, kylpytakit, silitysvälineet, tallelokero, minibaari ja kapselikahvinkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi neljä vesipulloa. Huone voidaan tarvittaessa varustaa lisävuoteella, ja osa huoneista on myös mahdollista yhdistää viereiseen Standard-tason huoneeseen.

Solo Up King, mahdollisuus lisävuoteeseen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tee lomasta tai työmatkasta astetta laadukkaampi ja varmasti mieleenpainuva yöpymällä Solo Up King -huoneessamme. Rentoudu iltaisin poreammeessa, jonka jälkeen voit nauttia virkistävät yöunet tilavassa ja pehmeässä parivuoteessa. Huoneissa on lisäksi käytännöllinen työpiste ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu pehmeät kylpytakit, trooppinen suihku, minijääkaappi, tallelokero, silitysvälineet ja kapselikahvinkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi kaksi vesipulloa.

Solo Up Twin, mahdollisuus lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Nauti upeasta kattonäkymästä Pietarin yli hurmaavassa Solo Up Twin -huoneessa. Rentoudu iltaisin poreammeessa, jonka jälkeen voit nauttia virkistävät yöunet laadukkaassa sängyssä. Kahden hengen huoneessa on erilliset sängyt, mukava työpöytä ja iso taulu-tv kansainvälisillä kanavilla. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteen. Lisäksi huoneiden varusteluun kuuluu trooppinen suihku, kylpytakit, minijääkaappi, silitysvälineet, tallelokero ja kapselikahvinkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi kaksi vesipulloa.

Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Vietä unelmiesi loma tai työmatka isommallakin porukalla tilavassa sviitissä. Suite-huoneistoissa on avara oleskelutila, keittiö, työpiste ja makuuhuone. Suuri parivuode ja kolme eri tyynyvaihtoehtoa takaavat laadukkaat yöunet. Lisäksi huoneen varusteluun kuuluu poreallas tai amme, trooppinen suihku, kaksi televisiota, silitysvälineet, tallelokero, minibaari ja kapselikahvinkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi neljä vesipulloa. Huone voidaan tarvittaessa varustaa lisävuoteella, ja osa huoneista on myös mahdollista yhdistää viereiseen Standard-tason huoneeseen.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä Solo Twin -huonessa on kaikki mitä tarvitset, jotta tunnet olosi kotoisaksi. Kahden hengen huoneessa on erilliset sängyt, mukava työpiste ja runsaasti tilaa oleskeluun. Yksi tv-kanavista sisältää Palace Bridge Wellness Clubin Personal Trainerin tekemiä harjoituksia, joiden avulla saat energiaa koko päiväksi. Kaikissa huoneissa on lisäksi pehmeät kylpytakit, trooppinen suihku, minijääkaappi, tallelokero ja silitysvälineet. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi kaksi vesipulloa.