Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Viihdy ja rentoudu tilavassa 25-28m2 huoneessamme. Mukavien twin-vuoteiden ansiosta tunnet olevasi kuin kotonasi. Jokaisen huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, minibaari, kansainväliset TV-kanavat ja 40' laajakuvatelevisio, mukava työpiste, ilmainen ja nopea Wi-Fi koko hotellissa, silitysrauta, tallelokero huoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Solo King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Aloita tutustuminen kaupunkiin valitsemalla king size -sängyllä varustettu 25-28m2 huoneemme, joka tarjoaa kaiken tarvittavan vierailusi onnistumiseksi. Jokaisen huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, minibaari, kansainväliset tv-kanavat ja 40' laajakuvatelevisio, mukava työtila, ilmainen ja nopea wi-fi koko hotellissa, silitysrauta, tallelokero huoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Solo King

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihdy tilavassa huoneessamme, jossa on iso kahdenhengen king size-vuode ja kaikki tarvitsemasi mukavaan oleskeluun. Kokeile televisioosi ohjelmoitua aamuvoimisteluohjelmaa ja nauti ilmaisesta nopeasta Wi-Fi:stä!

Junior Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Junior Suite -huoneen kaksi huonetta tarjoavat loistavan mahdollisuuden levätä ja rentoutua. Tämä 49-72m2:n kokonaisuus sisältää hulppeat näkymät ja oman avokeittiön, jossa ruuanlaitto sujuu vaivatta. Jokaisen huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, poreallas tai amme, teetä, kahvia ja suklaata huoneessa, kahviautomaatti, minibaari, kansainväliset TV-kanavat ja 48' laajakuvatelevisio, mukava työpiste, llmainen ja nopea Wi-Fi koko hotellissa, silitysrauta, housuprässi, tallelokero huoneessa, yhteys Solo-huoneeseen. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Nauti vanhan kaupungin nälöalasta Superior -huoneen ikkunasta. Koe illan tunnelmaa lämpimässä kylvyssä ja nukahda valloittavan mukavaan king size-vuoteeseen. Jokaisen huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, kylpyamme, teetä, kahvia ja suklaata huoneessa, kapselikahvinkeitin, minibaari, kansainväliset TV-kanavat ja 40' laajakuvatelevisio, mukava työpiste, ilmainen ja nopea Wi-Fi koko hotellissa, silitysrauta, housuprässi, tallelokero huoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Solo Up Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Nauti upeasta näköalasta Pietarin vanhaan kaupunkiin Superior -huoneestamme. Rentoudu illalla lämpimässä kylvyssä ja nukahda mukavaan twin-vuoteeseen. Jokaisen huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, kylpyamme, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, kapselikahvinkeitin, minibaari, kansainväliset TV-kanavat ja 40' laajakuvatelevisio, mukava työpiste, ilmainen ja nopea Wi-Fi koko hotellissa, silitysrauta, housuprässi, tallelokero huoneessa. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Suite

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava 61-78m2 Suite -huone on avain täydellinen vaihtoehto luxusvierailulle, työmatkalle tai perhelomalle. Kyseinen huone koostuu kahdesta huoneesta ja avokeittiöstä. Jokaisen Suite -huoneemme varusteluihin kuuluu: mukavat kylpytakit, kolme erilaista tyynyä, sadesuihku, poreamme, vedenkeitin ja valikoima kahvia, teetä sekä kaakaota, kapselikahvinkeitin, minibaari, kansainväliset TV-kanavat ja 48' laajakuvatelevisio, mukava työpiste, ilmainen ja nopea Wi-Fi koko hotellissa, silitysrauta, housuprässi, tallelokero huoneessa, yhteys Solo-huoneeseen. Mahdollisuus lisävuoteeseen.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukavat ja rentouttavat twin-vuoteet ja kaikki, minkä ansiosta tunnet olevasi kuin kotonasi. Televisioosi ohjelmoitu aamuvoimisteluohjelma antaa sinulle energiaa ja voimia koko päiväksi. Ilmainen nopea Wi-Fi on käytettävissäsi jatkuvasti.