Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge on ainutlaatuinen City Business Resort, joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilin saarella. Pietarin päänähtävyydet: Eremitaasi, Palatsiaukio, Admiralteetti, Iisakin kirkko ja Nevsky Prospektin katu ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge tarjoaa loistavia mahdollisuuksia hyvinvointiin ja rentoutumiseen: Palace Bridge Wellness Club, kylpyläosasto sauna-ja suihkumaailmoineen, Day Spa - hoitola, 4000 neliömetrin liikuntakeskus tekee vierailustasi unohtumattoman kokemuksen. 

Ravintola Dans Le Noir? tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen nauttia illallinen täydessä pimeydessä. Vaihtoehtoisesti, vieraamme ovat tervetulleita nauttimaan espanjalaisesta keittiöstä ravintolassa Sevilla tai syödä kevyen aterian Garden cafessa.

Tyylikkäät huoneemme tekevät majoituksestasi täydellisen. Voit myös järjestää kokouksia, koulutuksia ja esitelmiä kokoustiloissamme, jotka muokkautuvat jopa 350 henkilön tarpeisiin.

location
Birzhevoy Per. 4, Lit. A 199004, St. Petersburg
Birzhevoy Per. 4, Lit. A
199004, St. Petersburg
parking
puhelin
fax
+7 812 3352201

Asiakaspalautteet

Hotelli sijaitsee keskustan viereisellä Vasilin saarella. Laadultaan selvästi paras Sokos, jossa olen käynyt ja jota ei Sokokseksi tunnistaisi, ellei kaikkea hotellissa olisi kirjoitettu myös suomeksi. Erinomainen aamiainen omlettipalvelulla, erittäin suuri ja kattava kuntosali sekä kylpylä usealla saunalla. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja osaavaa. 
-Tommi

Erittäin hyvä hotelli, siisteys erinomainen. Aivan mahtava aamupala tuoreine hedelmineen, kokin valmistama munakas asiakkaan toivomuksesta. Respassa todella ystävällinen henkilökunta. Hotellin spa viihtyisä, saunat kaikki käymisen arvoisia.
kati762019

"Erittäin hyvä palvelu, aamiainen oli erinomainen, sijainti hyvä Vasilinsaarella, ala-aula tunnelmallinen takan kanssa. Kaikki sujui hyvin. Ja tietysti kylpylä oli luxus."
-Mari

Hotelli on kävelymatkan päässä Eremitase palatsista ja toisaalta metro asemalta. Hotelli on ylellinen yleiseen Sokos Hotel tasoon verrattuna, jo sisääntuloalula on hulppea kooltaan. Spa ja kuntosali ovat vailla vertaa ja tilavissa huoneissa viihtyy pitempäänkin. Aamiainen on monipuolinen ja herkullinen, kruunattu lasillella samponskajaa ja shotilla energia juomaa. Myös erinomainen lounasbuffet. Suosittelen lämpimästi! - Paxy72

Hotelli oli aivan loisto. Huoneet tuntuivat ylellisiltä ja niissä saattoi nauttia ja rentoutua aivan suurkaupungin keskustan tuntumassa. 15 min kävely esim Eremitashiin ja Nevsky Prospetktille. Huoneet ja koko hotelli oli erittäin siisti ja viihtyisä. Erityis plussaa ansaitsevat monipuolinen ja rentouttava kylpyläosasto kaikkine erikoisuuksineen, sekä laaja aamuapalvalikoima (suosittelen koekilemaan blinipannareita ja hieman perinteisempiä venäläisiä herkkuja). Henkilökunta oli mukavaa ja kaikki asioiminen sujui ongelmitta. - ateaa

Moi! Huoneet ovat tilavia ja siistejä. Aamupala on aivan täysi kymppi!!! Sijainti on hyvä, henkilökunta palvelualtista ja lähellä on hienoja nähtävyyksiä ja kauppoja. Suosittelen! Meidän ryhmämme viihtyi tässä hotellissa hienosti! - Sakari L