Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge on ainutlaatuinen City Business resortti joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella. Hotellin nimi on peräisin lähellä sijaitsevasta kuuluisasta Palatsisillasta, joka vie suoraan Pietarin päänähtävyyksien pariin - Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Amiraliteettiin, Iisakin kirkolle sekä Pietarin kuuluisimman kadun Nevsky Prospektin alkuun. Nämä kaikki nähtävyydet sijaitsevat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge tarjoaa loistavia mahdollisuuksia keskittymään omiin tavoitteisiisi ja myös rentoutua, palautua ja virkistyä olit sitten liike- tai vapaa-ajan matkalla. Tätä konseptia muodostavat upea kylpylä sauna- ja suihkumaailmoineen, THANN Day Spa hoitola, Palace Bridge Wellness Club liikuntakeskus pinta-alaltaan 4000 neliömetriä. Hotellin toisessa kerroksessa toimii Gorki golf-akatemia, ensimmäinen sisätiloissa sijaitseva golfkenttä kaupungissa. Dans Le Noir? elämysruokaravintolassa saa nauttia ruokia ja juomia aivan pimeässä salissa. Sevilla ravintola tai mahtava Ballroom-konferenssisali sopii hyvin unohtumattoman juhlatilaisuuden järjestelyä varten. Hotelli on myös erinomainen tapahtumapaikka kokouksia, koulutuksia, gaalaillallisia ja perhejuhlia varten kun kokoustiloihin mahtuu jopa 350 asiakasta. Koe ainutlaatuinen kokouselämys sekä meidän ystävällinen palvelumme!

Solo Sokos Palace Bridge hotellissa yhdistyvät upealla tavalla uusi ja vanha Pietari. Tilavat ja tyylikkäät huoneet sopivat hyvin myös pitkäaikaismajoitukseen.

Hotellin sydän on kuitenkin 1800-luvun puolivälissä rakennettu tiilimakasiini, joka toimi kuuluisan pietarilaisen Eliseyev kauppiassuvun viinikellarina.

Nykyään vanhojen holvikaarien alta löytyy moderni ja monipuolinen viihde- ja hyvinvointimaailma.

location
V.o. Birzhevoi Pereulok 2-4 199004, St. Petersburg
location
V.o. Birzhevoi Pereulok 2-4
199004, St. Petersburg
directions
parking
puhelin
fax
+7 812 3352201
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Solo Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Tilava huone, jossa on twin-vuoteet, kahvin ja teen valmistusvälineet ja kaikki, minkä ansiosta tunnet olevasi kuin kotonasi. Voit milloin tahansa tehdä työtä tai katsoa elokuvia ilmaisen nopean Wi-Fi:n avulla. Yksi lisävuode on varattavissa.

Solo King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Aloita tutustuminen kaupunkiin valitsemalla yhden tilavista huoneista, jotka on varustettu isolla king size-vuoteella ja kaikella tarvitsemallasi mukavaan oleskeluun. Jos olet tullut hoitamaan työasioita, niin käytettävissäsi on erittäin mukava työpöytä. Ilmainen nopea Wi-Fi kattaa koko hotellin. Yksi lisävuode on varattavissa.

Solo King

Parivuode

Viihdy tilavassa huoneessamme, jossa on iso kahdenhengen king size-vuode ja kaikki tarvitsemasi mukavaan oleskeluun. Kokeile televisioosi ohjelmoitua aamuvoimisteluohjelmaa ja nauti ilmaisesta nopeasta Wi-Fi:stä!

Junior Suite

Parivuode

Kahdesta huoneesta koostuvat Junior Suitet hotellissamme ovat upeita. Makea uni mukavassa vuoteessa rentouttaa sinua ja televisioon ohjelmoitu aamuvoimisteluohjelma antaa energiaa. Täällä on kaikki, minkä ansiosta tunnet olevasi kuin kotonasi. Nauti kahvia omasta kahviautomaatista ja käytä ilmaista nopeata Wi-Fi:tä. Junior Suiteen mahtuu lisävuode.

Solo Up King, lisävuodemahdollisuus

Parivuode

Nauti kuppi kahvia tai teetä katsoen Pietarin kattoja huoneesi ikkunasta tässä hyvin varustetussa huoneessa. Löydät huoneesta hyvin mietityn työtilan ja mukavan ison kahdenhengen king size-vuoteen . Huoneeseen mahtuu myös lisävuode. Ilmainen nopea Wi-Fi on käytettävissäsi jatkuvasti.

Solo Up Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Nauti kuppi kahvia tai teetä ja Pietarin kattojen upeaa näköalaa. Huone on varustettu suihkulla ja ammeella, ja siinä on mukavat twin-vuoteet. Yksi lisävuode on varattavissa. Ilmainen nopea Wi-Fi auttaa sinua olemaan yhteydessä maailmaan.

Suite

Parivuode

Salli itsellesi nautinto majoittua upeaan tilavaan sviittiimme. Kahdesta huoneesta ja avonaisesta keittiöstä koostuva sviitti on loistava valinta, jos aiot majoittua hotelliin pidemmäksi ajaksi tai matkustat koko perheen voimin. Oma poreamme, kahviautomaatti ja mukava iso kahdenhengen king size-vuode tekevät oleskelusi hotellissa viihtyisäksi ja rentouttavaksi ja ilmainen nopea Wi-Fi auttaa olemaan yhteydessä maailmaan.

Solo Twin

Erilliset vuoteet

Mukavat ja rentouttavat twin-vuoteet ja kaikki, minkä ansiosta tunnet olevasi kuin kotonasi. Televisioosi ohjelmoitu aamuvoimisteluohjelma antaa sivulle energiaa ja voimia koko päiväksi. Ilmainen nopea Wi-Fi on käytettävissäsi jatkuvasti.