Menu

Ravintolat

Mr. Grön

Nykyaikainen eurooppalainen keittiö. Menu koostuu klassikoista modernilla twistillä. Pääkokki Rustam Gnedin lisää henkilökohtaisen kosketuksen klassikkoruokiin eurooppalaisesta ja venäläisestä keittiöstä. Ravintola tarjoaa esimerkiksi yhtä suosituimmista skandinaavisesta gastronomiasta, graavilohta. Suosittelemme tillissä marinoitua lohta "vale" perunoilla ja kevyesti suolatuilla kurkuilla jotka on valmistettu matalalla lämpötilalla. Toinen mielenkiintoinen annos on kuhaa norjalaiseen tyyliin. Kuha on hyvin tunnettu koko Euroopassa ja tarjoilemme sen alkuperäisellä kastikkeella, jossa yhdistyy katkarapu ja pekoni. Öljypohjainen kastike antaa annokselle oikean norjalaisen maun. Mikäli makeahammasta kolottaa, kannattaa kokeilla laventelipannacottaa: yhdistelmä laventelia ja kermavaahtoa luo uniikin jälkiruokakokemuksen.

Ravintolan sisustus on tyylikäs ja kodikas, pehmeitä sohvia, nojatuoleja, talviterassi ja suuri takka luovat tunnelman jossa kaikki viihtyvät. Ulkoterassi, josta avautuu näkymä Olympia-puistoon, on avoin kesäkuukausina. Buffetaamiainen on auki Mr Grönin ravintolassa joka päivä klo 07-10:30 (lauantaisin ja sunnuntaisin 11:00 asti)

Sports' Bar 84

Vuonna 1984 Pietarin tunnetuin jalkapallojoukkue "Zenith" pääsi Soviet Cupin finaalin ja voitti lisäksi Neuvostoliigan. Kaikki kannattamaan tulleet fanit olivat kuin yhtä suurta perhettä tukiessaan joukkuettaan. Voitosta saavutettu ilo ja riemu jäivät elämään vielä vuosikausiksi peliä seuranneiden keskuuteen.  Zenith joukkueen voitto oli taas yksi esimerkki pitkään haaveillun unelman toteutumisesta.

Tämän uskomattoman ilmapiirin uudelleenluominen oli suurin tavoite baarin uudistuksen yhteydessä.  Kansallisuus ja sosiaalinen status jäävät taka-alalle kun fanit uppoavat peliin nauttien mahtavista urheilusuorituksista. Baarin henki on kuin suoraan stadionilta, mutta täällä virvoittavat juomat ja herkulliset ateriat ovat vain parin askeleen päässä. Baarimme monipuolinen tarjonta saa kenet tahansa katsojan todella tunnelmaan mukaan.

Ajankohtaisen menun löydät täältä.

Juomamenu tässä.

Avoinna joka päivä klo 10:00 - 02:00

puhelin
location
Bataiskii Pereulok 3 A 190013, St. Petersburg
location
Bataiskii Pereulok 3 A
190013, St. Petersburg
directions
parking