Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Sisustus luonnollisella puulla, miellyttävä työskentelytila. Standard-huoneiden toimivuus ja mukavuus (14 m2) antavat sinulle loistavan loman. Kussakin huoneessa on viihtyisä vuode, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), pehmeät tossut, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien suihkusetti ja suihkuhattu), silityslauta ja silitysrauta, ompelusetti, vedenkeitin, teetä, kahvia, mukava työskentelytila, henkilökohtainen tallelokero, minijääkaappi (pyynnöstä - minibaari), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Kaksi viihtyisää sänkyä, mukava työpöytä Superior Twin on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka arvostavat toimivuutta ja mukavuutta. Tämä huone (18 m2) tarjoaa viihtyisän työskentelyalueen ja sängyt. Jokaisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), mukava työpöytä, pehmeät kylpytakit ja tohvelit, kylpyhuonetarvikkeet (ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu) kattila, vedenkeitin, teetä, kahvia ja kaakaota, minijääkaappi (pyynnöstä minibaari), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa, silityslauta, ompelupakkaus ja henkilökohtainen tallelokero.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kaksi viihtyisää sänkyä, mukava työskentelytila, sisustus luonnollisella puulla. Nauti hiljaisuudesta ja levosta viihtyisässä Standard Twin -huoneessa (18 m2). Kussakin huoneessa on kaksi viihtyisää sänkyä, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), pehmeät tohvelit, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien suihkusetti ja suihkuhattu), silityslauta ja silitysrauta, ompelusetti, vedenkeitin, teetä, kahvia, mukava työskentelytila, henkilökohtainen tallelokero, minijääkaappi (pyynnöstä - minibaari), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa.

Junior Suite Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Mukava työskentelytila, tilava kylpyhuone. Junior-sviitti yhdistää mielenkiintoisia design -yksityiskohtia, mukavuutta ja nykyaikaa. Junior-sviitti Twin on 40-47 m2 huone, jossa on vierashuone ja tilava kylpyhuone. Huoneessa on kapseli-kahvinkeitin Hausbrandt Guzzini. Jokaisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, kaksi erilaista tyynyä ja täytettä (pyynnöstä - allergisoimattomat huovat ja tyynyt), mukava työpöytä, pehmeät kylpytakit ja tohvelit, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu, hammastahna ja hammasharja), vedenkeitin, teetä, kahvia ja kaakaota, minijääkaappi (pyynnöstä minijääkaappi), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa, silityslauta, ompelupakkaus ja henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen mahtuu lisävuode.

SuperiorX Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone, jossa on valoa. Huone (23-25 m2) on jaettu useisiin alueisiin avuksi. Jokaisessa huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), mukava työpöytä, pehmeät kylpytakit ja tohvelit, kylpyhuonetarvikkeet (ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu, hammastahna ja hammasharja), vedenkeitin, teetä, kahvia ja kaakaota, minijääkaappi (pyynnöstä minijääkaappi), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa, silityslauta, ompelupakkaus ja henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen mahtuu lisävuode.

Standard King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava sänky ja työskentelytila. Kaksi sanaa, jotka kuvaavat parhaiten Standard King -huoneet (18 m2) - mukavuus ja kotoisuus. Nauti levosta leveillä vuoteilla ja laadukkailla patjoilla. Kussakin huoneessa on viihtyisä vuode, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), pehmeät tossut, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien suihkusetti ja suihkuhattu), silityslauta ja silitysrauta, ompelusetti, vedenkeitin, teetä, kahvia, mukava työskentelytila, henkilökohtainen tallelokero, minijääkaappi (pyynnöstä - minibaari), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa.

Superior King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä sänky, ikkunat, joista on näkymät Pietarin historialliseen keskustaan. Nauti vierailustasi kaupungin keskustassa mukavasti Superior King -huoneessa (18 m2). Jokaisessa huoneessa on viihtyisä vuode, kaksi erilaista tyynyä ja täyttöä (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), pehmeät kylpytakit ja tohvelit, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu), silityslauta ja -rauta, ompelupakkaus, mukava työskentelytila, henkilökohtainen tallelokero, vedenkeitin, tee, kahvi ja kaakaota, minijääkaappi (pyynnöstä - minibaari), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa.

Junior Suite King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas olohuone, viihtyisä työpiste. Junior-sviitissä yhdistyvät mielenkiintoiset yksityiskohdat, mukavuus ja modernius. Junior-sviitti on 40-47 m2 huone, jossa on vierashuone ja tilava kylpyhuone. Huoneessa on kapseli-kahvinkeitin Hausbrandt Guzzini. Jokaisessa huoneessa on kodikas vuode, kaksi erilaista tyynyä ja täytettä (pyynnöstä - allergisoimattomat huovat ja tyynyt), mukava työskentelytila, pehmeät kylpytakit ja tossut, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu, hammastahnaa ja hammasharjaa), vedenkeitin, teetä, kahvia ja kaakaota, minijääkaappi (minibaari pyynnöstä), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa, silityslauta, ompelupakkaus, henkilökohtainen tallelokero. Huoneeseen mahtuu lisävuode.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä huone, jossa on valoa. Huone (23-25 m2) on jaettu useisiin vyöhykkeisiin avuksesi. Jokaisessa huoneessa on kodikas vuode, kaksi erilaista tyynyä ja täyteaineita (pyynnöstä - allergisoimattomat peitot ja tyynyt), mukava työskentelytila, pehmeät kylpytakit ja tossut, kylpyhuonetarvikkeet (mukaan lukien ylimääräinen suihkusetti ja suihkuhattu), vedenkeitin, teetä, kahvia ja kaakaota, minijääkaappi (minibaari pyynnöstä), kaksi päivittäistä mineraalivesipulloa, silityslauta, ompelupakkaus, henkilökohtainen tallelokero.