Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Asiakasomistajan parhaat hinnat saat kirjautumalla. BLACK FRIDAY -edun voit kuitenkin varata myös ILMAN KIRJAUTUMISTA.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Toimivat ja mukavat Standard Single -huoneemme takaavat sinulle loistavan loman. Parkettilattia ja klassiset tekstiilit luovat lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Kaikissa huoneissa on mukava vuode, työpöytä ja silitysvälineet. Lisäksi Standard Single -huoneistamme löytyy tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Superior Twin -huoneemme on ihanteellinen ratkaisu käytännöllisyyttä ja mukavuutta arvostaville. Parkettilattia ja puupinnat tekevät sisustuksesta kodikkaan. Kahden hengen huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, työpöytä ja silitysvälineet, ja kylpyhuoneessa sinua odottavat pehmeät froteekylpytakit ja tohvelit. Lisäksi varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja, tallelokero, minijääkaappi ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin, teen ja kaakaon lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Nauti hiljaisuudesta ja levosta viihtyisässä Standard Twin -huoneessamme. Kodikkaasti sisustettu kahden hengen huone, jossa on erilliset vuoteet, työpöytä ja parkettilattia. Lisäksi kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu silitysvälineet, hiustenkuivaaja, tallelokero, minijääkaappi ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.

Junior Suite Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Hulppea Junior-sviittimme on yhdistelmä modernia designia, mielenkiintoisia yksityiskohtia ja ylellistä mukavuutta. Lattia on tyylikästä parkettia. Avarassa Junior Suite Twin -huoneessa on kodikas oleskelutila, tilava kylpyhuone sekä työpiste. Kahden hengen huoneessa on erilliset sängyt sekä lisävuodemahdollisuus. Hausbrandt Guzzini -kapselikeittimen ansiosta voit nauttia kupillisen kahvia omassa rauhassa heti herättyäsi. Kylpyhuoneessa sinua odottaa Standard-tason kylpytarvikkeiden lisäksi kaksi pehmeää kylpytakkia, tohvelit, suuhygieniatuotteet sekä parranajovälineet. Lisäksi kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu silitysvälineet, tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Tarjoamme sinulle kahvin, teen ja kaakaon sekä päivittäin kaksi vesipulloa.

SuperiorX Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Kylpyamme

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja valoisa SuperiorX Twin -huoneemme nostaa vierailusi aivan uudelle tasolle. Viihtyisässä kahden hengen huoneessa on kaunis parkettilattia, erilliset sängyt sekä työpöytä. Huoneeseen on mahdollista saada myös lisävuode. Kylpyhuoneessa sinua odottaa Standard-tason kylpytarvikkeiden lisäksi kaksi pehmeää kylpytakkia, tohvelit, suuhygieniatuotteet sekä parranajovälineet. Huoneen varusteluun kuuluu myös hiustenkuivaaja, silitysvälineet, tallelokero, minijääkaappi ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin, teen ja kaakaon lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.

Standard King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Standard King -huoneessa pääset nauttimaan äärimmäisestä mukavuudesta. Kotoisassa huoneessa on kaunis parkettilattia, ja mikä tärkeintä – leveä vuode ja laadukas patja takaavat parhaan levon. Lisäksi kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu työpöytä, silitysvälineet, hiustenkuivaaja, tallelokero, minijääkaappi ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin ja teen lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.

Superior King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Nauti vierailustasi Pietarissa yöpymällä Superior King -huoneessamme, jonka ikkunasta on näkymä suoraan kaupungin historialliseen keskustaan. Viihtyisässä huoneessa on parkettilattia sekä leveä vuode laadukkaalla patjalla, joka takaa sinulle mahdollisimman hyvät yöunet. Lisäksi huoneessa on työpöytä, silitysvälineet, minijääkaappi, tallelokero ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin, teen ja kaakaon lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu pehmeät kylpytakit, tohvelit ja hiustenkuivaaja.

Junior Suite King

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ihastuttavat Junior Suite King -huoneemme ovat viihtyisä yhdistelmä mukavuutta, mielenkiintoisia design-yksityiskohtia ja modernia tyyliä. Kauniin sisustuksen viimeistelee tumma puu ja parkettilattia. Avaraan Junior Suite King -huoneeseen kuuluu rento oleskelutila, iso kylpyhuone, työpiste sekä mukava parivuode. Myös lisävuoteen saa tarvittaessa. Hausbrandt Guzzini -kapselikeittimen ansiosta voit nauttia kupillisen kahvia omassa rauhassa heti herättyäsi. Kylpyhuoneessa sinua odottaa Standard-tason kylpytarvikkeiden lisäksi kaksi pehmeää kylpytakkia, tohvelit, suuhygieniatuotteet sekä parranajovälineet. Lisäksi kaikkien huoneiden varustelu sisältää silitysvälineet, tallelokeron, minijääkaapin, hiustenkuivaajan ja vedenkeittimen. Tarjoamme sinulle kahvin, teen ja kaakaon sekä päivittäin kaksi vesipulloa.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Vietä viihdyttävä loma SuperiorX King -huoneessamme. Valoisa ja tilava huone on jaettu käytännöllisesti eri alueisiin, ja lattia on kaunista parkettia. Kahden hengen huoneessa on työpiste, mukava parivuode sekä lisävuodemahdollisuus. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu pehmeät kylpytakit, tohvelit ja hiustenkuivaaja. Lisäksi huoneessa on silitysvälineet, tallelokero, minijääkaappi, hiustenkuivaaja ja vedenkeitin. Tarjoamme kahvin, teen ja kaakaon lisäksi päivittäin kaksi vesipulloa.