Ajo-ohje

Lentokenttä
Pulkovon lentokentältä taksimatka hotellille kestää 25 minuuttia. Voit kulkea myös metrolla, kulje bussilla nro 39 Moskovskaya-metroasemalle ja sieltä metrolla Tekhnologicheskiy Institute –asemalle. Arvioitu matka-aika on noin yksi tunti.  

Metro
Tekhnologicheskiy Institute -metroasema on hotellia lähimpänä, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Nevskiy prospect –metroasemalle matka-aika on 10 minuuttia.

Rautatieasema
Moscow-rautatieasema: asemalta on viiden minuutin kävelymatka lähimmälle metroasemalle, joka on Ploschad' Vostaniya. Kulje metrolla Tekhnologicheskiy Institute –asemalle (kolmen pysäkin päässä). Metroasemalta hotellille on noin viiden minuutin kävelymatka. Arvioitu matka-aika on 30 minuuttia.

Finland-rautatieasema: asemalta on kolmen minuutin kävelymatka lähimmälle metroasemalle, joka on Ploschad' Lenina. Kulje metrolla Tekhnologicheskiy Institute –asemalle (viiden pysäkin päässä). Asemalta hotellille on noin viiden minuutin kävelymatka. Arvioitu matka-aika on 30 minuuttia.

Taksimatka hotellilta asemille kestää noin 15 minuuttia.


Satama
Kävele Veselnaya Street –nimiselle bussipysäkille, matka kestää noin 10 minuuttia. Ota minibussi nro K350 ja kulje sillä 5th Krasnoarmeyskaya street -pysäkille. Hotelli on viiden minuutin kävelymatkan päässä pysäkiltä. Matka-aika on noin tunti.

Taksimatka satamasta hotellille kestää noin 20 minuuttia.

puhelin
location
Bataiskii Pereulok 3 A 190013, St. Petersburg
location
Bataiskii Pereulok 3 A
190013, St. Petersburg
directions
parking