Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Original Sokos Olympia Garden hotellissa jokainen yksityiskohta on keskittynyt Cosy living & Smart working –konseptiin.

Kodikas Original Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee tarinoita huokuvassa historiallisessa kaupunginosassa. Hotellia ympäröi vihreä, kaunis puistikko luoden rauhallisen tunnelman muuten aktiivisessa kaupungissa.

Hotellilta on erinomaiset yhteydet Pulkovon kansainväliselle lentokentälle, uuteen ExpoForum -messukeskukseen sekä Suomen että Moskovan rautatieasemille. Lähin metroasema (Tehcnologichesky Institute) on lyhyen, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin concierge -palvelu on apunasi matkoja suunnitellessa, ja ammattitaitoiset kuljettajat kyyditsevät sinut turvallisesti perille määränpäähäsi.

Hotellia ympäröivä kaunis puisto on täydellinen paikka piristävälle aamukävelylle tai lenkille. Voit kuntoilla myös hotellin omalla kuntosalilla.  Kävelylenkin tai kuntoilun jälkeen on ihanaa rentoutua hotellin suomalaisessa saunassa tai jatkaa urheiluteemalla hotellin uudistuneessa "Sports' Bar 84:ssä". Sen nimi juontaa juurensa vuoteen 1984, jolloin paikallinen Zenith-jalkapalloklubi voitti Neuvostoliiton mestaruuden. Sport Bar84 on tunnelmallinen kohtaamispaikka, jossa paikalliset ja kansainväliset vieraat voivat rikkoa kieli- ja kulttuurimuurejaan ja nauttia urheilusta sekä keittiömestarimme valmistamista herkuista. Miten olisi esimerkiksi suussa sulava Olympic Burger kiireisen päivän jälkeen ja lasillinen kylmää, virkistävää juomaa?

Kodikkaan lämpöinen ravintolamme houkuttelee sinut istumaan iltaa avotakan äärelle. Kesäpäivinä sinua palvelee aurinkoinen ja rauhallinen terassimme. Ravintolassa tarjoillaan myös kokouspäivien lounaat ja maittava aamiainen venäläisine herkkuineen. Avotakan lämpö saa ajatuksesi siirtymään hektisistä työtunnelmista viikonlopun aatoksiin tai takaa hetken rentoutumiselle esimerkiksi pitkän kokouspäivän jälkeen.

Hotellin 11 monikäyttöistä ja laadukasta kokoustilaa palvelee yhdessä kerroksessa, ravintolasalin yläpuolella. Kaikki kokoustilat ovat yhdessä kerroksessa ja kokoustiloihin siivilöityy päivänvaloa läheisestä puistosta. 

Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta vieraanvaraisuudesta historiallisessa Pietarin kaupunginosassa.

location
Bataiskii Pereulok 3 A 190013, St. Petersburg
Bataiskii Pereulok 3 A
190013, St. Petersburg
parking
puhelin
fax
+7 812 335 2271

Asiakaspalautteet

Hotelli itsessään siisti ja huoneet olivat siistissä kunnossa. Yöllä oli rauhallista ja ei ainakaan henkilökohtaisesti tarvinnut heräillä yöllä meluun. Hotellilta lyhyt matka metroon. Henkilökunnan palvelu ystävällistä. Suosittelen. - jblackcape

Yleisesti hieno paikka, ainoastaan alakerran baarissa hidas toiminta ajoittain. Huoneet olivat siistejä ja sängyt mukavan oloisia jonka ansiosta sai hyvät yöunet. Suosittelen lämpimästi varsinkin suomalaisille. - 95Sami

Huoneet olivat tilavia ja aamupala oli runsas. Hotelissa oli oma sportti baari, jossa oli ilmainen biljardi. Hotellin tunnelma on kodikas. Hotelli sijaitsee etäällä Nevskyltä, mutta hotellin lähellä sijaitsee metroasema. - Risto64