Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Pietari – 3 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Vallitsevasta tilanteesta johtuen Original Sokos Hotel Olympia Garden on suljettuna 23.3.-30.06.2020. Solo Sokos Hotel Vasilievsky on avoinna ja valmiina palvelemaan sinua!

Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »
 

Orig­i­nal Sokos Hotel Olympia Gar­den sijaitsee Pietarin historiallisessa kaupungissa hyvien kulkuyhteyksien varrella lentokentältä, Expoforum- messukeskuksesta ja Moskovan rautatieasemalta.

Hotelli on keskittynyt cosy living and smart working- konseptiin. Original Sokos Hotel Olympia Gardenia ympäröi kaunis puisto, joka on täydellinen paikka piristävälle kävelylle tai aamulenkille.

Vieraamme voivat maistaa keittiömestarimme valmistamia herkkuja ravintolassa Mr. Grön ja nauttia urheilulähetyksistä, juoda olutta herkullisten välipalojen kera Sports' Bar 84. Täydelliset paikat rentoutua pitkän päivän jälkeen kollegojen, kavereiden tai perheen kanssa.

Original Sokos Hotel Olympia Gardenin 348 huonetta ovat loistava yhdistelmä kodikkuutta ja toiminnallisuutta, joissa on käytetty luonnonmukaisia materiaaleja. Kokouksia, koulutuksia ja esityksiä varten meillä on 11 monikäyttöistä ja laadukasta kokoustilaa.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge on suljettuna 30.3.-30.06.2020. Solo Sokos Hotel Vasilievsky on avoinna ja valmiina palvelemaan sinua!

Tilanne Sokos Hotelleissa muuttuu jatkuvasti. Ajan tasalla olevan tiedon löydät täältä »
 

Solo Sokos Hotel Palace Bridge on ainutlaatuinen City Business Resort, joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilin saarella. Pietarin päänähtävyydet: Eremitaasi, Palatsiaukio, Admiralteetti, Iisakin kirkko ja Nevsky Prospektin katu ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge tarjoaa loistavia mahdollisuuksia hyvinvointiin ja rentoutumiseen: Palace Bridge Wellness Club, kylpyläosasto sauna-ja suihkumaailmoineen, Day Spa - hoitola, 4000 neliömetrin liikuntakeskus tekee vierailustasi unohtumattoman kokemuksen. Sen lisäksi hotellin toisessa kerroksessa toimii Gorki Golf-akatemia, joka on kaupungin ensimmäinen sisätiloissa sijaitseva golfkenttä.

Ravintola Dans Le Noir? tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen nauttia illallinen täydessä pimeydessä. Vaihtoehtoisesti, vieraamme ovat tervetulleita nauttimaan espanjalaisesta keittiöstä ravintolassa Sevilla tai syödä kevyen aterian Garden cafessa.

Tyylikkäät huoneemme tekevät majoituksestasi täydellisen. Voit myös järjestää kokouksia, koulutuksia ja esitelmiä kokoustiloissamme, jotka muokkautuvat jopa 350 henkilön tarpeisiin.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Pietari, Pohjolan Venetsiaksikin kutsuttu suurkaupunki on näkemisen arvoinen paikka, jonne sujahtaa Allegro-junalla Helsingistä vain muutamassa tunnissa. Eremitaasin valtava taidekokoelma ja historialliset rakennukset, kaupungit, useat kirkot ja kauniit kanavat tarjoavat silmänruokaa matkailijalle. Venäläinen runsas ruokakulttuuri auttaa jaksamaan vaikka useamman päivän ajan.