Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Hotellit Pietari – 3 hotellia

Hotellit kartalla

Original Sokos Hotel Olympia Garden

Original Sokos Olympia Garden hotellissa jokainen yksityiskohta on keskittynyt Cosy living & Smart working –konseptiin.

Kodikas Original Sokos Hotel Olympia Garden sijaitsee tarinoita huokuvassa historiallisessa kaupunginosassa. Hotellia ympäröi vihreä, kaunis puistikko luoden rauhallisen tunnelman muuten aktiivisessa kaupungissa.

Hotellilta on erinomaiset yhteydet Pulkovon kansainväliselle lentokentälle, uuteen ExpoForum -messukeskukseen sekä Suomen että Moskovan rautatieasemille. Lähin metroasema (Tehcnologichesky Institute) on lyhyen, noin 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hotellin concierge -palvelu on apunasi matkoja suunnitellessa, ja ammattitaitoiset kuljettajat kyyditsevät sinut turvallisesti perille määränpäähäsi.

Hotellia ympäröivä kaunis puisto on täydellinen paikka piristävälle aamukävelylle tai lenkille. Voit kuntoilla myös hotellin omalla kuntosalilla.  Kävelylenkin tai kuntoilun jälkeen on ihanaa rentoutua hotellin suomalaisessa saunassa tai jatkaa urheiluteemalla hotellin uudistuneessa "Sports' Bar 84:ssä". Sen nimi juontaa juurensa vuoteen 1984, jolloin paikallinen Zenith-jalkapalloklubi voitti Neuvostoliiton mestaruuden. Sport Bar84 on tunnelmallinen kohtaamispaikka, jossa paikalliset ja kansainväliset vieraat voivat rikkoa kieli- ja kulttuurimuurejaan ja nauttia urheilusta sekä keittiömestarimme valmistamista herkuista. Miten olisi esimerkiksi suussa sulava Olympic Burger kiireisen päivän jälkeen ja lasillinen kylmää, virkistävää juomaa?

Kodikkaan lämpöinen ravintolamme houkuttelee sinut istumaan iltaa avotakan äärelle. Kesäpäivinä sinua palvelee aurinkoinen ja rauhallinen terassimme. Ravintolassa tarjoillaan myös kokouspäivien lounaat ja maittava aamiainen venäläisine herkkuineen. Avotakan lämpö saa ajatuksesi siirtymään hektisistä työtunnelmista viikonlopun aatoksiin tai takaa hetken rentoutumiselle esimerkiksi pitkän kokouspäivän jälkeen.

Hotellin 11 monikäyttöistä ja laadukasta kokoustilaa palvelee yhdessä kerroksessa, ravintolasalin yläpuolella. Kaikki kokoustilat ovat yhdessä kerroksessa ja kokoustiloihin siivilöityy päivänvaloa läheisestä puistosta. 

Tervetuloa nauttimaan suomalaisesta vieraanvaraisuudesta historiallisessa Pietarin kaupunginosassa.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Palace Bridge

Solo Sokos Hotel Palace Bridge on ainutlaatuinen City Business Resort, joka sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa Vasilinsaarella. Hotellin nimi on peräisin lähellä sijaitsevasta kuuluisasta Palatsisillasta. Se vie suoraan Pietarin päänähtävyyksille: Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Amiraliteettiin, Iisakin kirkolle sekä Pietarin kuuluisimman kadun, Nevsky Prospektin alkuun. Nämä kaikki nähtävyydet sijaitsevat vain 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge tarjoaa loistavia mahdollisuuksia hyvinvointiin ja rentoutumiseen olit sitten liike- tai vapaa-ajan matkalla. Tämän ainutlaatuisen kokonaisuuden muodostavat upea kylpylä sauna- ja suihkumaailmoineen, THANN Day Spa -hoitola sekä Palace Bridge Wellness Club -liikuntakeskus. Wellness Club tarjoaa laajan 4000 neliömetrin tilakokonaisuuden ja personal trainer -palvelut hyvinvointisi tukemiseksi. Hotellin toisessa kerroksessa toimii Gorki Golf -akatemia, joka on kaupungin ensimmäinen sisätiloissa sijaitseva golfkenttä.

Uusien elämysten etsijöille on tarjolla Dans Le Noir? -ravintola, jossa ruoka ja juoma nautitaan täysin pimeässä salissa. Sevilla-ravintola tai mahtava Ballroom-konferenssisali sopivat hyvin unohtumattoman juhlatilaisuuden järjestämiseen. Hotelli on myös erinomainen kokouksien, koulutuksien tai perhejuhlien tapahtumapaikka, joka mukautuu jopa 350 henkilön tarpeisiin.

Solo Sokos Palace Bridge -hotellissa yhdistyvät upealla tavalla uusi ja vanha Pietari. Tilavat ja tyylikkäät huoneet sopivat hyvin myös pitkäaikaismajoitukseen. Hotellin sydän on kuitenkin 1800-luvun puolivälissä rakennettu tiilimakasiini, joka toimi kuuluisan pietarilaisen Eliseyev -kauppiassuvun viinikellarina. Nykyään vanhojen holvikaarien alta löytyy moderni ja monipuolinen viihde- ja hyvinvointimaailma.

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Solo Sokos Hotel Vasilievsky

Tervetuloa Solo Sokos Hotel Vasilievskyyn – Pietarin taiteen ja kulttuurin sydämeen. Hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa lähellä taideyliopistoa ja Blagoveshcenskin siltaa Neva joen välittömässä läheisyydessä.

Vasilin saarella asuessasi voit aistia kaikessa taiteen, tyylin, kulttuurillisen perinnön sekä modernin osaamisen läsnäolon. Yhteistyöverkostomme on rikas ja laaja-alainen: nuoret ja jo tunnustetut taiteilijat esittelevät töitään hotellimme tiloissa ja teemme yhteistyötä museoiden sekä gallerioiden, kuten nykytaidemuseo Erartan kanssa. Maailman kuuluisin Mikhailovskin teatteri, hotellimme läheinen yhteistyökumppani. Teatteri tarjoaa vieraillemme ainutlaatuisia tarjouksia, joten suosittelemme kysymään tapahtumista ja lipuista samalla kun kirjaudutte hotelliin.

Monet kuuluisat muusikot, DJ:t, näyttelijät ja esiintyjät ovat valinneet Solo Sokos Hotel Vasilievskyn kotipaikakseen vieraillessaan Pietarissa.  Hotellimme työntekijät ovat kuitenkin niitä tärkeimpiä kulttuurin lähettiläitä. Mottomme joka ikinen hetki on, että "jokainen Solo-hotellin työntekijä on sinun concierge": me voimme tarjota sinulle lähes kaiken tiedon, mitä tarvitset kaupungissa tapahtuvista teatteri ensi-illoista, konserteista, taidenäyttelyistä, gallerioiden avauksista ja muista kiinnostavista tapahtumista. Joten on kiinnostuksesi kohde mikä tahansa, kysy vastaanottomme henkilöiltä, baarimikolta tai hotellinjohtajalta asiasta, ja me annamme sinulle parhaat vinkit.

Solo Sokos Hotel Vasilievskyn hotellihuoneet ovat koristeltu persoonalliseen tyyliin ja unikokemus suomalaisissa sängyissä tekee olosi kotoisaksi. Takaamme, että aikasi hotellissa on rauhallinen ja rentouttava.

Illan päätteeksi tervetuloa nauttimaan Repin ravintolan rennosta ilmapiiristä. Täällä voit tutustua pohjoiskansojen ruokalajeihin ja maistella uusia ruokia, kuten karhunlihaa ja Vienan meren merikissaa. Vieraanamme voit myös valita ravintolan rauhallisen yksityisen alueen tai viihtyä rennossa aulassa. Jos kaipaat kupin kahvia tai ehkäpä lasillisen viiniä kiireisen päivän jälkeen, aulabaarimme on palveluksessasi. Jos taas tunnet tarvetta saada lisävirtaa, 8th Line Pub on juuri oikea paikka sinulle. Tarjoamme liveurheilua isoilta HD-näytöiltä, olutta hanasta ja suuren valikoiman mallasviskejä. Pöytäjalkapallo, valikoima erilaisia lautapelejä tai vaikka tikka tarjoavat viihdykettä koko illaksi.

Tule peremmälle, ota avain. Avain meidän hotelliimme, kulttuurimme ja sydämiimme!

Syötä huonehakuun päivämäärät nähdäksesi hinnat

Pietari, Pohjolan Venetsiaksikin kutsuttu suurkaupunki on näkemisen arvoinen paikka, jonne sujahtaa Allegro-junalla Helsingistä vain muutamassa tunnissa. Eremitaasin valtava taidekokoelma ja historialliset rakennukset, kaupungit, useat kirkot ja kauniit kanavat tarjoavat silmänruokaa matkailijalle. Venäläinen runsas ruokakulttuuri auttaa jaksamaan vaikka useamman päivän ajan.