Menu

Lasten kanssa Oulussa

Onni Oravan leikkihuone

Veikeällä Onni Oravalla on hotellissamme ihkaoma leikkihuone! Leikkihuone löytyy hotellin vastaanoton läheisyydestä ja on avoinna joka päivä.

Pelejä ja leikkejä

Hotellimme vastaanotosta voitte lainata esimerkiksi erilaisia lautapelejä sekä älypelejä koko perheen illanviettoa varten. Hotellimme välittömässä läheisyydessä on myös kaupungin leikkipuisto sekä rannalla iso kiipeilyteline. Talvisin voitte myös lainata pulkat tai potkurit vastaanotosta.

Ravintola Ara

Hotellimme aularavintola Arasta löydätte välipalaa vitriinistä sekä keittolounasta päivittäin klo 11.30-15.00. Iltaisin ja viikonloppuisin voitte herkutella pizzoilla sekä hampurilaisaterioilla. Lisätietoja tästä.

 

Tekemistä lapsiperheille

Hotellimme edustalta ja muualta Oulusta löydät monenlaista tekemistä myös lastesi kanssa. Hotellimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva Vauhtipuisto tarjoaa elämyksiä kesäisin kaiken ikäisille lapsille esimerkiksi pomppulinnojen sekä karusellien muodossa. Talvisin hotellimme läheisyydessä sijaitsevassa Talvikylässä voit kokeilla muun muassa poro- ja poniajelua, tuubimäkeä ja paljon muuta. Lippuja saatavilla hotellimme vastaanotosta. Tiedekeskus Tietomaa on mainio kohde koko perheelle halusittepa sitten oppia uutta tai haastaa aivojanne ja kehoanne. Tietomaan jättielokuvateatterissa esitetään 3D-elokuvia, jotka vievät katsojat milloin meren syvyyksiin kuin dinosaurustenkin aikaan. 

Onni Oravan Allassynttärit
Yllätä lapsesi jollakin ihan erilaisella, mieleenpainuvalla tempauksella - järjestä synttärit Break Sokos Hotel Edenin kylpylässä. Synttärit ovat Onnin allassynttärit uimataitoisille, vähintään 8-vuotta täyttäneille lapsille. Kaikki on valmiina, tuot vain juhlijat paikalle. Tarjoilu pelaa ja hauskaa riittää!

Syntymäpäivien ohjaaja vastaanottaa lapset kylpylän aulassa ja kertoo synttäreiden ohjelmasta. Ohjaaja auttaa lapset pukuhuoneista kylpylään ja pitää heistä huolta aina synttäreiden loppuun saakka.
Juhlat sisältävät erilaisia vesileikkejä, kisailua ja pelejä lasten iän ja sukupuolen huomioiden.
Vesipuuhien jälkeen siirrytään herkuttelemaan jäätelöllä, sipseillä, kekseillä ja karkeilla.
Juomiksi on varattu limsaa ja mehua. Tässä yhteydessä on mahdollisuus avata myös lahjat.

Kemut kestävät 2,5 tuntia. Mukaan oma pyyhe ja uikkarit.

Hinta Omistajille S-Etukortilla 250 € (norm. 295 €) hinta voimassa ma-pe.
Max 10 lasta, lisälapset 22 € / hlö. Kysy myös lisätarjoiluistamme!
Viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä kokonaishintaan lisätään 100 €. Kylpylän sesongin vuoksi synttäreitä ei ole mahdollista järjestää viikoilla 9,10, heinäkuussa eikä viikoilla 42,43

Hinta sisältää:
Sisäänpääsyn kylpylään, ohjattuja vesileikkejä, pelejä ja kisailua sekä limsaa, mehua, sipsejä, keksejä, jäätelöä ja karkkeja. Synttärisankarille pieni yllätyslahja.

Lisätiedot ja varaukset:
Myyntipalvelu puh. 020 1234 603 (ma-pe klo 8-16) tai myynti.eden@sokoshotels.fi

 

 

puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking