Menu

Palvelu

Palvelu

Palvelut ryhmille

MILLAINEN RYHMÄ, SELLAINEN OHJELMA

Etsitkö paikkaa työhyvinvointi- tai virkistyspäivälle, juhliin tai koulutukseen? Break Sokos Hotel Eden tarjoaa erilaisia liikunnallisia ohjelmia ulkona merellisen luonnon äärellä tai sisällä kylpylähotellissa. Ympärillämme on raikasta meri-ilmaa liikkumiseen, sisällä altaita uimiseen ja hoitola erilaisiin hemmotteluhetkiin. Ja tietysti ammattilaiset sinua palvelemassa.

Tutustu erilaisiin energisoiviin ohjelmiimme ja valitse omalle ryhmällesi sopivimmat vaihtoehdot. Muunnamme paketteja mielellämme toiveitanne vastaamaan.

Lisää työhyvinvointia

Oulun Break Sokos Hotel Edenissä työyhteisön hyvinvointi paranee kuin huomaamatta. Merellinen luonto ympärillä ja vesiaktiviteetit sisällä rentouttavat kehoa ja mieltä.

Tyhy-ohjelmatkin menevät nappiin tässä ympäristössä. Eden tarjoaa erilaisia työhyvinvointi-paketteja parempaan oloon.  Ota Edenin valmentajiin yhteyttä ja kerro, mitä olet ajatellut työyhteisösi hyvinvoinnin parantamiseksi. Suunnittelemme ohjelman yhdessä kanssasi.

Valikoimastamme löytyy kuntotestejä, liikunta-aktiviteetteja ja asiantuntijaluentoja.

Voit painottaa ohjelmaanne fyysisen, psyykkisen tai sosiaalisen toimintakyvyn alueille tai käsitellä kaikkia näitä osa-alueita. Fyysinen hyvinvointi on tärkeää työpaikalla jaksamisessa. Kuntotesteillä ja ammattilaisten tekemillä kuntosuunnitelmilla työyhteisö pysyy kunnossa myös fyysisesti.

Akkujen latausta omalla porukalla

Välillä on hyvä ladata akkuja yhdessä, niin jaksaa taas arjessa. Valitse Edenin erilaisista liikunta- ja hoitomuodoista sekä ravintola- ja kylpyläpalveluista omalle porukallesi sopivin piristyspaketti. Me autamme enemmän kuin mielellämme myös ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tässä muutama vinkki :

"Kisailuja kylpylässä" -  Katso tästä, mitä tämä paketti pitää sisällään. Min.4 henkilön ryhmille.

Leikkimieliset olympialaiset  - kuningasvalinta aktiivisen menon ystäville.
Voidaan järjestää joko ulkona tai sisällä, saatavilla ympäri vuoden. Leikkimielisissä olympialaisissa mitellään ryhmänä ja pareittain erilaisissa hauskoissa lajeissa. Pisteytys ja palkinnot lisäävät jännitystä. Kesto 1-2 h riippuen ryhmän koosta. Min. 10 henkilön ryhmille.

Monenlaisia ryhmäaktiviteetteja

Yhdessä on enemmän. Valmenna ryhmääsi parempaan yhteispeliin ryhmäaktiviteeteillamme! Break Sokos Hotel Edenissä liikuntalajeja löytyy lumikenkäilystä, vesijumppaan, kahvakuulailuun tai syvävenyttelyyn. Erilaisista liikunta- ja hoitomuodoistamme sekä kokous- ja kylpyläpalveluistamme löydämme varmasti parhaimmat vaihtoehdot juuri teidän tiimille!

Kiinnostavia luentoja

Voit sisällyttää tyhy- tai virkistyspäivääsi myös luentoja.

Talomme ammattilaisten vetämät luentoaiheet ja hinnasto

Luennoitsijana fysioterapeutti / kuntoutuksen ohjaaja

• Ravitsemus ja terveysliikunta sekä  painonhallinta
• Liikunnan merkitys ja annostelu
• Liikunta ja terveys
• Ergonomia (työasennot, niska- ja selkäoireiden lievitys)
• Taukoliikunta osana työhyvinvointia

Hinta: 120 € / h

Hoida itseäsi – kosmetologi luennoi

• Jalkojen hoito ja käsien hoito
• Ihonhoito - kasvot ja vartalo
• Kuinka onnistun meikkauksessa

Hinta: 80 € / h

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeudet muutoksiin.

puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking