Kylpylä

Break Sokos Hotel Edenin kylpylälomalla otetaan iisisti tai iloitaan riehakkaasti. Voit vilvoitella saunan höyryt ulkoaltaassa tai antaa maininkien keinutella aaltoaltaassa. Lapset ja lapsenmieliset touhuilevat vesileluilla ja kuntoilijat voivat vaikka vesijuosta altaassamme kilpaa. Muut tarjoavat sitten voittajalle jäätelöt juoksun jälkeen. Meillä on hauska kylpylä, missä kastua.

Kylpylämme trooppisessa lämmössä aika rientää huomaamatta. Suuren altaan villit aallot, pikkulasten allas vesileluineen, lämpimät poreet ja viileä ulkoallas tarjoavat monipuolisen kylpyläelämyksen. Kylpylässä voit vapaasti osallistua myös ohjattuihin vesijumppa-, -juoksu ja -rentoutusryhmiin. Tarjolla on myös vauvauintia ja iloisia vesileikkihetkiä. Allasbaarista voit ostaa juomia, purtavaa sekä suurempaan nälkään herkullisia annoksia. Kylpyläkäynnin oheen suosittelemme varaamaan aikaa myös hoidoille. Hyvinvointiosastomme tarjoaa hieronta-, kosmetologi-, fysioterapia- ja kampaamopalveluita.

Kylpylä on avoinna joka päivä klo 10–21!

Kylpylälippujen hinnat (lataa PDF -tiedosto)

Kylpylälippujen hinnat low season (lataa PDF -tiedosto)

Sarjakortit kylpylään (lataa PDF-tiedosto)

Saunaosasto
Viivähdä tovi kylpylän perinteisessä suomalaisessa saunassa ja rentoudu sen leppoisissa löylyissä. Kokeile myös saunaosaston eksoottista turkkilaista höyrysaunaa tai roomalais-iiriläistä yhteissaunaa. Lisäksi ryhmät voivat halutessaan varata tilaussaunan käyttöönsä hotellin 5. kerroksesta. Katso lisää TÄSTÄ

Vauva- ja peuhulauinnit

Vauvauinnilla tarkoitetaan 3-6 kk:n ikäisenä aloitettua monipuolista liikkumista lämmitetyssä altaassa ohjaajan kanssa. Vauvauinnissa tehdään sukelluksia, joissa käytetään vauvan sukellusrefleksiä. Vauvauinnissa pääsee liikkeellä koko perhe!

Vauvauintia on Break Sokos Hotel Edenissä aina joka lauantai klo 8-10.
Kylpyläkassalla on kuitenkin oltava paikalla viimeistään klo 9.30, jotta pääsette kylpylään sisään vauvauintihinnalla. Suosittelemme myös, että alle 8 kuukautta vanhat vauvat tulisivat altaalle ennen klo 9.

Uudet uimarit. Tervetuloa mukaan kevätkaudella 2018!
Aloitusinfot alkavat klo 8.00 (kesto noin 30min), jonka jälkeen siirrytään uimaan. Aloitusinfoon ei tarvitse ennakkoilmoittautua.
Kevätkauden viimeinen aloitusinfo
-lauantaina 19.5. klo 8.00

Lue lisää vauvauinnista tästä (Lataa pdf-tiedosto)
Huom! Loma-aikoina (pääsiäinen 31.3.) jolloin ohjattua uintia ei ole, voivat ryhmäläiset silti halutessaan saapua uimaan lauantaina vauvauintihintaan klo 8.00 - 9.30 välisenä aikana. Kevätkauden viimeinen ohjauskerta la 16.6. 

Peuhulauinti on tarkoitettu 1 - alle 6-vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Aikaisempaa uintikokemusta ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita. Peuhulauinneissa edetään jokaisen lapsen yksilöllisen tason mukaan. Jokaisella uintikerralla on mukana koulutettu ohjaaja, mutta lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla. Lapsella on aina oltava mukana altaassa ainakin yksi vanhempi.

Peuhulauintia on Break Sokos Hotel Edenissä aina joka tiistai klo 17-19.

Keväällä 2018 uintiryhmät ovat käynnissä! Osassa ryhmiä on vielä vapaita paikkoja. Kysy paikkatilannetta kylpylän vastaanotosta. (reception.eden(a)sokoshotels.fi)
Kevätkauden viimeinen ohjattu kerta on 12.6.

Huom! Loma-aikoina (hiihtolomaviikot, syyslomaviikot), jolloin ohjattua uintia ei ole, voivat ryhmäläiset silti halutessaan saapua uimaan tiistaina peuhu-uintihintaan klo 17.00 - 19.00 välisenä aikana. HUOM! Vappupäivänä 1.5. uintiryhmät normaalisti.

Ryhmien aikataulu KEVÄT 2018 (uintiaika 30 min. / ryhmä)

  • klo 17.00 alle 3-vuotiaat
  • klo 17.30 lapset 3-4 v.
  • klo 18.05 lapset 4-5 v. "Miniuimakoulu" (sopiva ryhmä lapsille, joilla on jo kokemusta uintiryhmästä)
  • klo 18.35 lapset 5-6 v. "Miniuimakoulu"
  • klo 19.10 "Eskareiden miniuimakoulu" (eli lapsille jotka aloittavat syksyllä esikoulun)

Paikkoja peuhulauintiryhmiin on rajallinen määrä. On kuitenkin mahdollista, että kauden edetessä paikkoja vapautuu, joten voit kysyä ryhmistä vapautuvia paikkoja läpi uintikauden sähköpostitse reception.eden(a)sok.fi.
Mikäli teillä on heräsi lisää kysyttävää vauva- tai peuhulauinneistamme, voitte soittaa su-ke klo 10-15 välillä
puh. 010 7838 000 tai muina aikoina tiedustelut sähköpostitse reception.eden@sok.fi.

Vauva- ja peuhulauintihinnasto

*1.1.2015 alkaen kertamaksu on 14 € / 1–2 aikuista + 1 vauva/lapsi
                               10. kerran kortti 125 €. Kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.
Peuhulauinneissa lisämaksu perheeseen kuuluvista seuraavista lapsista (15 ikävuoteen saakka) +3 € / lapsi.
Vauvauinneissa veloitus sisaruksista koskee 3-15-vuotiaita sisaruksia. Alle 3-vuotiaat sisarukset veloituksetta.

Huomioitavaa kylpylään saavuttaessa
Suosittelemme aina, että uimataidottomalla ja alle 8-vuotia
alla lapsella on kylpylässä mukanaan aikuinen tai vähintään 15 vuotta täyttänyt uimataitoinen henkilö, joka vastaa hänen turvallisuudestaan. Lukolliset pukukaappimme ovat vapaasti asiakkaidemme käytettävissä. Pukukaapeissa säilytys omalla vastuulla. Kylpylässämme saa uida
ns. uimashortseilla.
Jos unohdit uima-asusi tai pyyhkeesi, kysy uima-asu- tai pyyhevuokrauksesta kylpylän kassalta. Vauvaikäisille uimareille suosittelemme joko kertakäyttöistä uimavaippaa (myydään kylpylän kassalta) tai napakoita uimahousuja.
Iloista kylpyläpäivää!

MUITA KYLPYLÄN PALVELUJA

Nauti kynttilänvalon tuomasta tunnelmasta kynttiläuinneissamme!

Kynttiläuintien aikaan kylpylään luodaan rauhallinen, rentouttava tunnelma hämärtämällä valaistusta sekä sulkemalla osa kylpylälaitteista. Kylpylä on kynttiläuintien aikana avoinna jatketusti aina klo 22.00 saakka. Iltojen ajankohdat löydät etusivumme uutiskarusellista.

Tutustu saunavenyttelyyn porukalla! Saunavenyttelyä on viikko-ohjelman lisäksi mahdollisuus saada erikseen sovittuina ajankohtina ryhmille (min 6 hlöä). Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti.eden(a)sokoshotels.fi

Saunavenyttely aikataulut kylpylän viikko-ohjelmassa.

Kylpylän ohjattuihin viikko-ohjelmiin osallistuminen sisältyy kylpylälipun hintaan. Ryhmiin ilmoittaudutaan allasvalvojille valvojien kopilla 10 min. ennen ohjelman alkua.

puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking

Aukioloajat

Ma 10:00 - 21:00
Ti 10:00 - 21:00
Ke 10:00 - 21:00
To 10:00 - 21:00
Pe 10:00 - 21:00
La 10:00 - 21:00
Su 10:00 - 21:00