Menu

Kylpylä Eden

Oulun Break Sokos Hotel Edenin kylpyläosasto avataan taas perjantaina 2.4. kello 12:00 alkaen. Kylpylä suljettiin keskiviikkona tilapäisesti rutiinitarkastuksessa löydettyjen bakteerien vuoksi. Uusissa testeissä kaikki vesinäytteet täyttivät viranomaisten uima-allasvedelle asetetut laatuvaatimukset. Terveysviranomaiset ovat todenneet tehdyt toimenpiteet riittäviksi. Kylpylän kaikkien altaiden vesi on tehokloorattu ja kylpylän, saunojen ja pukutilojen pinnat on desinfioitu.

Kuten ennenkin, veden laatua ja kaikkien pintojen puhtautta ylläpidetään ja seurataan kylpylässä myös jatkossa aktiivisesti. Allasveden laatua seurataan terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti, ja lisäksi veden kloori- ja ph-arvot tarkastetaan päivittäin. Kylpylässä asiointi on turvallista.

Oulun Break Sokos Hotel Edenin kylpyläosasto avataan taas perjantaina 2.4. kello 12:00 alkaen. Kylpylä suljettiin keskiviikkona tilapäisesti rutiinitarkastuksessa löydettyjen bakteerien vuoksi. Uusissa testeissä kaikki vesinäytteet täyttivät viranomaisten uima-allasvedelle asetetut laatuvaatimukset. Terveysviranomaiset ovat todenneet tehdyt toimenpiteet riittäviksi. Kylpylän kaikkien altaiden vesi on tehokloorattu ja kylpylän, saunojen ja pukutilojen pinnat on desinfioitu.

Kuten ennenkin, veden laatua ja kaikkien pintojen puhtautta ylläpidetään ja seurataan kylpylässä myös jatkossa aktiivisesti. Allasveden laatua seurataan terveysviranomaisten ohjeiden mukaisesti, ja lisäksi veden kloori- ja ph-arvot tarkastetaan päivittäin. Kylpylässä asiointi on turvallista.

Break Sokos Hotel Edenin kylpylälomalla otetaan iisisti tai iloitaan riehakkaasti. Voit vilvoitella saunan höyryt ulkoaltaassa tai antaa maininkien keinutella aaltoaltaassa. Lapset ja lapsenmieliset touhuilevat vesileluilla ja kuntoilijat voivat vaikka vesijuosta altaassamme kilpaa. Meillä on hauska kylpylä, missä kastua.

Kylpylässä voit vapaasti osallistua myös ohjattuihin vesijumppa-, -juoksu ja -rentoutusryhmiin. Tarjolla on myös peuhulauintia ja iloisia vesileikkihetkiä. Allasbaarista voit ostaa juomia, purtavaa sekä suurempaan nälkään herkullisia annoksia. Kylpyläkäynnin oheen suosittelemme varaamaan aikaa myös hoidoille. Hyvinvointiosastomme tarjoaa hieronta-, kosmetologi-, fysioterapia- ja kampaamopalveluita.


Kylpylä on avoinna joka päivä klo 10-21 (hotellin asukkaiden aamu-uinti klo 8-10)

Emme ota paikkavarauksia kylpylään.

 

Seuraamme vallitsevaa koronatilannetta jatkuvasti ja tiedotamme asiaan liittyvistä mahdollisista muutoksista.

Meille asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja noudatamme kaikessa toiminnassamme hygienia- ja turvallisuusohjeita erittäin huolellisesti.

Kylpylän pukukaapeista on käytössä n. 50%, joten asiakasmäärät ovat normaalia pienemmät. Saunoissa ja porealtaissa on henkilömääriä rajoitettu. Lisäksi käytössämme on säännöllinen tehostettu tilojen ja saunojen puhtaanapito. Me henkilökunta käytämme maskeja tai visiireitä sekä palvelemme kassoilla pleksilasin takaa.

Haluamme varmistaa sinulle turvallisen kylpyläkäynnin. Yhdessä onnistumme! Toivomme että kiinnität kylpylässä ollessasi huomiota hyvään käsihygieniaan. Meillä on useita käsidesipisteitä tiloissamme. Pidäthän vähintään 2 metrin etäisyyden muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme. Käytäthän maskia yleisissä aulatiloissa ja pukuhuoneissa.

Tulethan meille vain terveenä.

 

 

Kylpyläliput: S-Etukortilla Norm. hinta
aikuinen 20 € 22 €

lapset (3-15 v), opiskelijat, eläkeläiset,  työttömät

14 € 16 €
perhe (2+2 tai 1+3) 55 € 65 €

 

Ryhmäliput (min 11 hlö)  
aikuinen 18 €
lapset (3-15 v) 12 €
perhe (2+2 tai 1+3) 40 €
 
 
Aamupäiväuinnit ma-pe klo 10-15                  
aikuinen 15 €
lapset (3-15 v), opiskelijat, eläkeläiset, työttömät 11 €
perhe (2+2 tai 1+3) 40 €
(Aamupäiväuintien hinnat eivät ole voimassa arkipyhinä eikä ajankohtana:
18.10.-31.10.2021)
 
 

Saunaosasto
Viivähdä tovi kylpylän perinteisessä suomalaisessa saunassa ja rentoudu sen leppoisissa löylyissä. Kokeile myös saunaosaston eksoottista turkkilaista höyrysaunaa tai roomalais-iiriläistä yhteissaunaa. Lisäksi ryhmät voivat halutessaan varata tilaussaunan käyttöönsä hotellin 5. kerroksesta. Katso lisää TÄSTÄ

 

Vauva- ja peuhulauinnit

Vauvauinnilla tarkoitetaan 3-6 kk:n ikäisenä aloitettua monipuolista liikkumista lämmitetyssä altaassa ohjaajan kanssa. Vauvauinnissa tehdään sukelluksia, joissa käytetään vauvan sukellusrefleksiä. Vauvauinnissa pääsee liikkeellä koko perhe!

Vauvauinneista vastaa jatkossa uimakoulu Pikku Joutsen. Ilmottaudu mukaan osoitteessa www.pikkujoutsen.fi. Vauvauinti järjestetään lauantai aamuisin klo 8-10. Kaikkiin vauvauintiin liittyviin tiedusteluihin pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan uimakoulu Pikku Joutseneen.


Peuhulauinti on tarkoitettu 1 - 6-vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Aikaisempaa uintikokemusta ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita. Peuhulauinneissa edetään jokaisen lapsen yksilöllisen tason mukaan. Jokaisella uintikerralla on mukana koulutettu ohjaaja, mutta lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla. Lapsella on aina oltava mukana altaassa ainakin yksi vanhempi.

Peuhulauintia on Break Sokos Hotel Edenissä aina joka tiistai klo 17-19.  Peuhulauinteja ei järjestetä lomaviikoilla 42 ja 43.

Syksyn 2021 peuhulauinnit starttaavat ti 24.8.
Ilmoittautumiset sekä paikkatietojen tiedustelut kylpylän vastaanotosta sähköpostitse: reception.eden(a)sokoshotels.fi. Ilmoittautumisessa tulee mainita lapsen nimi, ikä ja yhteystiedot yhteydenpitoa varten. (Tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä niitä käytetä kuin uintiryhmän asioiden tiedottamiseen) Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi.

Mikäli sinulla on jäänyt vallitsevan tilanteen takia käyttämättä peuhulauinnin 10:nen kerran kortteja tai yksittäisiä lippuja ja ne ovat vanhenemassa ennen syksyn peuhulauintien alkamista, voit olla yhteydessä sähköpostitse: marjo.reinikainen@sok.fi.


Ryhmien aikataulu 2021 (uintiaika 30 min. / ryhmä)

  • klo 17.00 - 17.30 1,5 - 3 vuotiaat
  • klo 17.30 - 18.00  3 - 4 vuotiaat
  • klo 18.15 - 18.55  5 - 6 vuotiaat
  • klo 19.00 - 19.40  eskarilaiset

Paikkoja peuhulauintiryhmiin on rajallinen määrä. On kuitenkin mahdollista, että kauden edetessä paikkoja vapautuu, joten voit kysyä ryhmistä vapautuvia paikkoja läpi uintikauden sähköpostitse reception.eden(a)sok.fi.
Mikäli teillä on heräsi lisää kysyttävää peuhulauinneistamme, voitte soittaa numeroon
p. 010 7838 000 tai  reception.eden@sok.fi.

 

Peuhulauintihinnasto
 

  • Kertamaksu on 18 € / 1–2 aikuista + 1 lapsi
  • 10. kerran kortti 150 €. Kortti on voimassa 17.12.21 saakka.


Peuhulauinneissa lisämaksu perheeseen kuuluvista seuraavista lapsista (3 - 15 vuotiaat) +5 € / lapsi. Alle 3-vuotiaat sisarukset veloituksetta.

Peuhulauintimaksut maksetaan kylpylän kassalle.

Huomioitavaa kylpylään saavuttaessa
Edellytämme aina, että alle 13-vuotia
alla lapsella on kylpylässä mukanaan huoltaja tai vähintään 18 vuotta täyttänyt uimataitoinen henkilö, joka vastaa hänen turvallisuudestaan. Lukolliset pukukaappimme ovat vapaasti asiakkaidemme käytettävissä. Niihin ei tarvitse erillistä polettia. Pukukaapeissa säilytys omalla vastuulla.
Kylpylässämme saa uida ns. uimashortseilla.
Jos unohdit uima-asusi tai pyyhkeesi, kysy uima-asu- tai pyyhevuokrauksesta kylpylän kassalta. Vauvaikäisille uimareille suosittelemme joko kertakäyttöistä uimavaippaa (myydään kylpylän kassalta) tai napakoita uimahousuja.


Iloista kylpyläpäivää!

 

MUITA KYLPYLÄN PALVELUJA

Nauti kynttilänvalon tuomasta tunnelmasta kynttiläuinneissamme!

Kynttiläuintien aikaan kylpylään luodaan rauhallinen, rentouttava tunnelma hämärtämällä valaistusta sekä sulkemalla osa kylpylälaitteista. Kylpylä on kynttiläuintien aikana avoinna jatketusti aina klo 22.00 saakka. Kynttiläuinnit alkavat klo 19 kaikille ja klo 20.30 alkaen vain aikuisille.

Syksyn 2021 kynttiläuinnit:

  • Pe 29.10
  • Pe 5.11 Halloween-tunnelmaiset kynttiläuinnit
  • Pe 10.12
puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking

Aukioloajat

Ma 10:00 - 21:00
Ti 10:00 - 21:00
Ke 10:00 - 21:00
To 10:00 - 21:00
Pe 10:00 - 21:00
La 10:00 - 21:00
Su 10:00 - 21:00