Kylpylä

Break Sokos Hotel Edenin kylpylälomalla otetaan iisisti tai iloitaan riehakkaasti. Voit vilvoitella saunan höyryt ulkoaltaassa tai antaa maininkien keinutella aaltoaltaassa. Lapset ja lapsenmieliset touhuilevat vesileluilla ja kuntoilijat voivat vaikka vesijuosta altaassamme kilpaa. Muut tarjoavat sitten voittajalle jäätelöt juoksun jälkeen. Meillä on hauska kylpylä, missä kastua.

Kylpylämme trooppisessa lämmössä aika rientää huomaamatta. Suuren altaan villit aallot, pikkulasten allas vesileluineen, lämpimät poreet ja viileä ulkoallas tarjoavat monipuolisen kylpyläelämyksen. Kylpylässä voit vapaasti osallistua myös ohjattuihin vesijumppa-, -juoksu ja -rentoutusryhmiin. Tarjolla on myös vauvauintia ja iloisia vesileikkihetkiä. Allasbaarista voit ostaa juomia, purtavaa sekä suurempaan nälkään herkullisia annoksia. Kylpyläkäynnin oheen suosittelemme varaamaan aikaa myös hoidoille. Hyvinvointiosastomme tarjoaa hieronta-, kosmetologi-, fysioterapia- ja kampaamopalveluita.

Kylpylä on avoinna joka päivä klo 10–21!

Kylpylälippujen hinnat (lataa PDF -tiedosto)

Kylpylälippujen hinnat low season (lataa PDF -tiedosto)

Sarjakortit kylpylään (lataa PDF-tiedosto)

Saunaosasto
Viivähdä tovi kylpylän perinteisessä suomalaisessa saunassa ja rentoudu sen leppoisissa löylyissä. Kokeile myös saunaosaston eksoottista turkkilaista höyrysaunaa tai roomalais-iiriläistä yhteissaunaa. Lisäksi ryhmät voivat halutessaan varata tilaussaunan käyttöönsä hotellin 5. kerroksesta tai höyrysaunan 4. kerroksesta. Katso lisää TÄSTÄ

Vauva- ja peuhulauinnit

Vauvauinnilla tarkoitetaan 3-6 kk:n ikäisenä aloitettua monipuolista liikkumista lämmitetyssä altaassa ohjaajan kanssa. Vauvauinnissa tehdään sukelluksia, joissa käytetään vauvan sukellusrefleksiä. Vauvauinnissa pääsee liikkeellä koko perhe!

Vauvauintia on Break Sokos Hotel Edenissä aina joka lauantai klo 8-10.
Kylpyläkassalla on kuitenkin oltava paikalla viimeistään klo 9.30, jotta pääsette kylpylään sisään vauvauintihinnalla. Suosittelemme myös, että alle 8 kuukautta vanhat vauvat tulisivat altaalle ennen klo 9.

Uudet uimarit. Tervetuloa mukaan syyskaudella 2016! Aloitus ajankohdat ilmoitamme kesän 2016 aikana. Seuraa ilmoitteluamme!

Uusille uimareille järjestetään erillisiä aloitusinfoja kevään aikana. Aloitusinfot alkavat klo 8.00 (kesto noin 30min), jonka jälkeen siirrytään uimaan.
Aloitusinfoon ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Lue lisää vauvauinnista tästä (Lataa pdf-tiedosto)
Huom! Loma-aikoina, jolloin ohjattua uintia ei ole, voivat ryhmäläiset silti halutessaan saapua uimaan lauantaina vauvauintihintaan klo 8.00 - 9.15 välisenä aikana.

Kevään uinnit jatkuvat ohjatusti la 18.6. saakka.

Peuhulauinti on tarkoitettu 1-4-vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Aikaisempaa uintikokemusta ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita. Peuhulauinneissa edetään jokaisen lapsen yksilöllisen tason mukaan. Jokaisella uintikerralla on mukana koulutettu ohjaaja, mutta lapset ovat kuitenkin vanhempiensa vastuulla. Lapsella on aina oltava mukana altaassa ainakin yksi vanhempi.

Peuhulauintia on Break Sokos Hotel Edenissä aina joka tiistai klo 17-19.
Pääset sisään peuhulauintihinnalla klo 16:45 - 18:45.

Peuhulauintien kevätkausi on käynnissä. 
Ilmoittautumiset tulee lähettää aina sähköpostitse. (reception.eden(a)sok.fi)
Ryhmät täytetään saapumisjärjestyksessä ja saat paikasta vahvistuksen sähköpostiisi.
Paikkoja peuhulauintiryhmiin on rajallinen määrä. On kuitenkin mahdollista, että kauden edetessä paikkoja vapautuu, joten voit kysyä ryhmistä vapautuvia paikkoja läpi uintikauden sähköpostitse reception.eden(a)sok.fi.

Ryhmien aikataulu:

  • klo 17.00 1-3-vuotiaat (uintiaika n 30min)
  • klo 17.30 alle 3-vuotiaat (uintiaika n 40min.)
  • klo 18.15 lapset 3-4v. (uintiaika n 40 min)
  • klo 18.55 lapset alle 5-v "Miniuimakoulu" (uintiaika n 40 min)

Huom! Loma-aikoina, jolloin ohjattua uintia ei ole, voivat ryhmäläiset silti halutessaan saapua uimaan tiistaina peuhu-uintihintaan klo 16.45 - 19 välisenä aikana.

Mikäli teillä on heräsi lisää kysyttävää vauva- tai peuhulauinneistamme, voitte soittaa su-ke klo 10-15 välillä
puh. 08 8842 223 tai muina aikoina tiedustelut sähköpostitse reception.eden@sok.fi.

Vauva- ja peuhulauintihinnasto

*1.1.2015 alkaen kertamaksu on 14 € / 1–2 aikuista + 1 vauva/lapsi
                               10. kerran kortti 125 €. Kortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.
Peuhulauinneissa lisämaksu perheeseen kuuluvista seuraavista lapsista (15 ikävuoteen saakka) +3 € / lapsi.
Vauvauinneissa veloitus sisaruksista koskee 3-15-vuotiaita sisaruksia. Alle 3-vuotiaat sisarukset veloituksetta.

Huomioitavaa kylpylään saavuttaessa
Suosittelemme aina, että uimataidottomalla ja alle 8-vuotia
alla lapsella on kylpylässä mukanaan aikuinen tai vähintään 15 vuotta täyttänyt uimataitoinen henkilö, joka vastaa hänen turvallisuudestaan. Lukolliset pukukaappimme ovat vapaasti asiakkaidemme käytettävissä. Pukukaapeissa säilytys omalla vastuulla. Kylpylässämme saa uida
ns. uimashortseilla.
Jos unohdit uima-asusi tai pyyhkeesi, kysy uima-asu- tai pyyhevuokrauksesta kylpylän kassalta. Vauvaikäisille uimareille suosittelemme joko kertakäyttöistä uimavaippaa (myydään kylpylän kassalta) tai napakoita uimahousuja.
Iloista kylpyläpäivää!

MUITA KYLPYLÄN PALVELUJA

LET´S HAVE A PARTY! Eden pool party perjantaina 10.6.2016 klo 21.00 - 1.30
Tule mukaan, kun DJ OM pyöräyttää kesän käyntiin kylpylän rennossa tunnelmassa.

Liput ennakkoon kylpylän vastaanotosta 15.5. asti 19,90 €/hlö. norm. 25,00 €/hlö. Ikäraja 18v.
Kysy myös VIP-pakettiamme! #edenpoolparty

Nauti kynttilänvalon tuomasta tunnelmasta kynttiläuinneissamme!

Kynttiläuintien aikaan kylpylään luodaan rauhallinen, rentouttava tunnelma hämärtämällä valaistusta sekä sulkemalla osa kylpylälaitteista.
Kylpylä on kynttiläuintien aikana avoinna jatketusti aina klo 22.30 saakka! Kynttiläuinteja pidämme seuraavan kerran syksyllä 2016. Seuraa ilmoitteluamme.

Tutustu saunayogaan porukalla! Saunayogaa on mahdollisuus saada erikseen sovittuina ajankohtina ryhmille (min 6 hlöä).
Kysy lisää myyntipalvelustamme myynti.eden(a)sokoshotels.fi

Saunayoga on saunomisen kaltainen konstailematon kokemus. Siinä yhdistyvät saunan hiljaisuus ja joogaan pohjautuvien yksinkertaisten liikkeiden rentouttava ja vahvistava vaikutus. Se on hiljainen laji hiljaisessa tilassa. Saunayoga-sarja kestää noin 30min ja koostuu kuudesta asennosta, jotka kaikki tehdään istuen lauteilla noin 50-asteisen saunan lämmössä. Saunayogaan pukeudutaan joko joogamaisen rentoon jumppa-asuun tai uima-asuun. Asennot vahvistavat keskivartalon ja jalkojen lihaksia, lisäävät selkärangan ja lonkkien liikkuvuutta sekä venyttää ylävartalon ja pakaroiden lihaksia. Lisäksi ne vilkastuttavat aineenvaihduntaa, vähentävät stressiä ja auttavat nukkumaan paremmin. Saunayoga sopii lempeäksi treeniksi tai rentoutumiseen kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta. Sarjan tekeminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta.

Solarium
Varaukset hotellin ja hyvinvointiosaston vastaanotoista tai myyntipalvelusta, puh. 020 1234 603 tai 08 884 2159
Hinta 8 €/kerta (max 20 min.)

Aukioloajat

Ma 10:00 - 21:00
Ti 10:00 - 21:00
Ke 10:00 - 21:00
To 10:00 - 21:00
Pe 10:00 - 21:00
La 10:00 - 21:00
Su 10:00 - 21:00