Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Scandinavian Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, kattotuuletin, vedenkeitinsetti, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta sekä kylpytakit kahdelle.

Scandinavian Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneeseen on mahdollisuus saada 1 lisävuode. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, kattotuuletin, vedenkeitinsetti, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta sekä kylpytakit kahdelle. Lisävuoteessa majoittuvalle voit vuokrata kylpytakin joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Scandinavian Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneeseen on mahdollisuus saada 2 lisävuodetta. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, kattotuuletin, vedenkeitinsetti, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta sekä kylpytakit kahdelle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilavissa kahden huoneen sviiteissä majoitut mukavasti niin työ- kuin vapaa-ajan matkallakin. Niissä on myös erinomaisesti tilaa perheelle, sillä sviitteihin saa lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone, oma sauna sekä parveke, josta avautuu upea merinäköala. Olohuoneessa on sohvaryhmän lisäksi kokouspöytä, jonka äärellä on mukava vaikkapa pelata pelejä perheen kanssa tai kätevästi järjestää palavereja työmatkalla. Lisää viihtyvyyttä tuovat sviitin leveä parivuode, huonekohtainen ilmastointi sekä vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen. Kaikissa huoneissa on lisäksi kaksi taulutelevisiota, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaside Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Parveke

Etsi vapaita huoneita

Tilava Superior-huone, jossa on oma parveke. Osasta huoneita avautuu upea merinäköala, ja huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteet sohvasta kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Huoneissa on mukavasti tilaa oleskeluun, työpöytä ja sohvaryhmä sekä parkettilattia. Lisää viihtyvyyttä tuovat vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen sekä huonekohtainen ilmastointi. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaside Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilava Superior-huone, jossa on oma parveke. Osasta huoneita avautuu upea merinäköala ja huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteet sohvasta kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Huoneissa on mukavasti tilaa oleskeluun, työpöytä ja sohvaryhmä sekä parkettilattia. Lisää viihtyvyyttä tuovat leveä parivuode, vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen sekä huonekohtainen ilmastointi. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaview Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisässä näköalasviitissä on osittain lasitettu terassiparveke, jolta avautuu upea merinäköala. Sviitin oma sauna kutsuu rentouttaviin löylyihin. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai jopa neljälle lapselle, eli huoneessa on erinomaisesti tilaa isommallekin perheelle! Sisustus henkii skandinaavista tyyliä, ja värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Viihtyvyyttä tuovat leveä parivuode sekä vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja –lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.