Menu

Tekemistä ja nähtävyydet Oulussa

Oulusta löydät tekemistä ja nähtävää niin kesällä kuin talvellakin. Olit sitten luonnon rauhaa rakastava tai vauhdin hurmaa etsivä, löydät varmasti suosikkisi Oulun erilaisista aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Tässä muutama vinkki vierailuasi ajatellen.

 

Break Point

Edenin Break Point löytyy hotellin edustalta Nallikarin rannalta. Ota siis hetki itsellesi, ja suuntaa katseesi aavan meren äärelle. Sieltä saat voimaa ja rauhaa. Turhat asiat unohtuvat, kun hengität suolaisen raikasta meri-ilmaa, kuulet aaltojen äänen ja unelmoit kaukaisista maista. Nosta meiltä saamasi retkituoli keskelle hiekkarantaa tai vaikka männyn juureen. Kuuntele, tunne, koe. Katso ulapalle - koko tämä maisema on sinun.

 

Oulu Zipline vaijeriliuku

Aivan hotellimme läheisyydessä voit kokea huiman elämyksen Zipline vaijeriliu'un muodossa. Vaijeriliu'un lähtö on 20 metriä korkeasta tornista Nallikarin upeista maisemista ja liu'un pituus on 250 metriä. Voit kokea tämän elämyksen ystäväsi kanssa tai yksin, sillä vaijereita on kaksi rinnakkain. Liput voitte ostaa hotellimme vastaanotosta. 

 

Tekemistä lapsiperheille

Hotellimme edustalta ja muualta Oulusta löydät monenlaista tekemistä myös lastesi kanssa. Hotellimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva Vauhtipuisto tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille lapsille esimerkiksi pomppulinnojen sekä karusellien muodossa. Talvisin hotellimme läheisyydessä sijaitsevassa Talvikylässä voit kokeilla muun muassa poro- ja poniajelua, tuubimäkeä ja paljon muuta. Lippuja saatavilla myös hotellimme vastaanotosta. Tiedekeskus Tietomaa on mainio kohde koko perheelle halusittepa sitten oppia uutta tai haastaa aivojasi ja kehoasi. Tietomaan jättielokuvateatterissa esitetään 3D-elokuvia, jotka vievät katsojat milloin meren syvyyksiin kuin dinosaurusten aikaan. 

 

Pyöräillen Oulussa

Oulussa on vertaansa vailla olevat maastot pyöräilyyn. Hotelliamme ympäröivä Hietasaaren alue ja kaupungin keskustassa sijaitseva Ainolanpuisto ovat mainioita paikkoja tutustua kaupunkiin pyörän selästä käsin. Vastaanotosta voitte lainata pyöriä veloituksetta kesäaikaan kahdeksi tunniksi kerrallaan. 

 

 

 

 

puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking