Menu

Harrasteet

Break Sokos Hotel Eden Oulu sijaitsee luonnonkauniilla paikalla meren rannalla, pitkän uimarannan vieressä. Vauhdikkaimmat tauot löytyvät vesiliukumäen mutkista tai retkiluistellen meren jäällä.  Nallikarin puhdas, kaunis luonto ja raikas merellinen ilmasto sopivat mitä parhaiten ulkoiluun. Break Sokos Hotel Eden on oikea paikka, kun kroppasi kaipaa haastetta. Meressä uimisen ja rantaleikkien lisäksi lähellä on myös loistavat mahdollisuudet ulkoilla kävellen, polkupyöräillen tai rullaluistellen.

Kuntoilla voit omatoimisesti tai osallistua kylpyläosaston ohjattuihin liikuntahetkiin. Monenlaisia maastojuoksu- ja hiihtoreittejä löytyy myös läheltämme. Kaikki tämä onnistuu vaikka työpäivän lomassa. Oulun kaupungin vilkas keskusta kulttuuri- ja ostospalveluineen on noin 4 km päässä. Kysy ihmisiltämme, mitä kaikkea huimaa meillä ja meidän ympäristössämme voi tehdä.

Lisäksi Break Sokos Hotel Oulun Edenin tiloista löydät liikuntakeskuksen. Tutustu tarkemmin liikuntakeskuksen palveluihin tästä.

 

Muut harrasteet

Kesäharrasteet

Kesällä Break Sokos Hotel Oulun Edenin ympäristössä riittää harrastusmahdollisuuksia moneen makuun. Lenkkeile, pyöräile ja rullaluistele upeissa merenrantamaisemissa. Hotellin läheisyydessä on mahdollisuus harrastaa myös minigolfia, tennistä, sulka- ja rantalentopalloa sekä salibandya. Hotellista voi lainata kävelysauvoja sekä vesijuoksuvöitä. Hotellilla on neljä polkupyörää, joita lainataan hotellissa majoittuville asiakkaille veloituksetta. Ei ennakkovarausmahdollisuutta. Kysy lisää saapuessasi hotellin vastaanotosta.
Polkupyöriä sekä Fat bike pyöriä voi myös vuokrata Nallikarin leirintäalueen vastaanotosta.

Talviharrasteet
Break Sokos Hotel Oulun Eden tarjoaa liikuntamahdollisuuksia myös talvella. Hiihtämään pääset aivan hotellin vierestä, kun meren hohtavan valkoinen lumipeite houkuttelee aurinkoisille keväthangille. Laskettelu- ja lautailurinteet sijaitsevat noin 150 km:n päässä hotellista. Hotellista on mahdollista vuokrata lumikenkiä. Kysy lisää hyvinvointiosastomme vastaanotosta.

Viikko-ohjelma
Break Sokos Hotel Oulun Edenissä on järjestetty ohjelmaa ja ohjattua toimintaa kaikenikäisille, ja siksi meillä viihtyykin koko perhe.
* Ohjattuja vesiliikuntaryhmiä lapsille ja aikuisille viihdekylpylässä erillisen viikko-ohjelman mukaisesti. Ryhmiin ilmoittaudutaan allasvalvojille valvojien kopilla 10 min. ennen ohjelman alkua.
* Vauvauinnit lauantai aamuisin klo 8 alkaen. Järjestäjänä Uimakoulu Pikku Joutsen.
* Torstaisin Uimakoulu Pikku Joutsen klo 17.30-20.00
* Jos allasosastolla on paljon asiakkaita, ohjelma voidaan perua turvallisuusriskin vuoksi.
* Kesällä sekä koululaisten loma-aikoina pidätämme oikeuden viikko-ohjelman muutoksiin.
* Vesijuoksuvöitä sekä käsipainoja lainattavissa allasvalvomon läheisyydestä. Lasten kellukkeita ja lauttoja löydät altaan reunoilta. Jos tarvitset neuvoa, kysy rohkeasti allasvalvojiltamme lisää!

 

puhelin
Soita 0201234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking