Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Break Sokos Hotel Eden

Tervetuloa Ouluun Break Sokos Hotel Edeniin nauttimaan elämästä! Break on aina enemmän kuin hotelli: se on elämäniloinen ja virkistävä tauko arkesi keskellä. Esimerkiksi hetki älypelin äärellä tai kokonainen kylpyläloma. Löylyt höyrysaunassa tai ota omaa aikaa ulkona reippailemalla. Milloin sinä viimeksi vesijuoksit kisailumielessä tai otit hemmottelevan kasvohoidon? Meillä voit tehdä tätä ja paljon muuta, työmatkalla tai lomalla. Haluamme inspiroida ja yllättää. Jos kaipaat vinkkejä, me edeniläiset autamme mielellämme.

Edenissä tarjoamme sinulle meren, jonka äärellä unelmoida. Ota siis hetki itsellesi, ja mene Nallikariin aavan meren äärelle. Sieltä saat voimaa ja rauhaa. Turhat asiat unohtuvat, kun hengität suolaisen raikasta meri-ilmaa, kuulet aaltojen äänen ja unelmoit kaukaisista maista. Nosta meiltä saamasi retkituoli keskelle hiekkarantaa tai vaikka männyn juureen. Kuuntele, tunne, koe. Katso ulapalle - koko tämä maisema on sinun.

Tervetuloa virkistävälle breikille Oulun Edeniin – siis melkein paratiisiin! Lue blogitarina tästä!
 

location
Holstinsalmentie 29 90510, Oulu
location
Holstinsalmentie 29
90510, Oulu
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 603 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 8 5544 103
Yleistä Sijainti

Internet-yhteydet

Kaikissa huoneissa on maksuton langaton laajakaistayhteys.

Ilmastointi

Superior-huoneissa
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Scandinavian Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta sekä kylpytakit kahdelle.

Scandinavian Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneeseen on mahdollisuus saada 1 lisävuode. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta. Lisävuoteessa majoittuvalle voit vuokrata kylpytakin ja ostaa tossut joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Scandinavian Standard Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joiden värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Kaikissa huoneissa on parkettilattia, erilliset vuoteet ja suihku sekä pieni pöytäryhmä. Huoneeseen on mahdollisuus saada 2 lisävuodetta. Huoneen varustukseen kuuluu taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja – lauta. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit ja ostaa tossut joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Tilavissa kahden huoneen sviiteissä majoitut mukavasti niin työ- kuin vapaa-ajan matkallakin. Niissä on myös erinomaisesti tilaa perheelle, sillä sviitteihin saa lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Sviiteissä on erillinen makuuhuone ja olohuone, oma sauna sekä parveke, josta avautuu upea merinäköala. Olohuoneessa on sohvaryhmän lisäksi kuuden henkilön kokouspöytä, jonka äärellä on mukava vaikkapa pelata pelejä perheen kanssa tai kätevästi järjestää palavereja työmatkalla. Lisää viihtyvyyttä tuovat sviitin leveä parivuode, huonekohtainen ilmastointi sekä vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen. Kaikissa huoneissa on lisäksi kaksi taulutelevisiota, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaside Superior Twin, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Parveke

Tilava Superior-huone, jossa on oma parveke. Suurimmasta osasta huoneita avautuu upea merinäköala, ja huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Huoneissa on mukavasti tilaa oleskeluun, työpöytä ja sohvaryhmä sekä parkettilattia. Lisää viihtyvyyttä tuovat vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen sekä huonekohtainen ilmastointi. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaside Superior King, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen

Parkettilattia, Parveke, Parivuode

Tilava Superior-huone, jossa on oma parveke sekä upea merinäköala. Huoneisiin on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai kolmelle lapselle. Huoneissa on mukavasti tilaa oleskeluun, työpöytä ja sohvaryhmä sekä parkettilattia. Lisää viihtyvyyttä tuovat leveä parivuode, vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen sekä huonekohtainen ilmastointi. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja -lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.

Seaview Suite

Parkettilattia, Parveke, Parivuode, Sauna

Viihtyisässä näköalasviitissä on osittain lasitettu terassiparveke, jolta avautuu upea merinäköala. Sviitin oma sauna kutsuu rentouttaviin löylyihin. Huoneeseen on mahdollista saada lisävuoteet kahdelle aikuiselle tai jopa neljälle lapselle, eli huoneessa on erinomaisesti tilaa isommallekin perheelle! Sisustus henkii skandinaavista tyyliä, ja värimaailma kuvastaa Suomen luonnon puhtautta ja raikkautta. Viihtyvyyttä tuovat leveä parivuode sekä vedenkeitin kahvi- ja teetarvikkeineen. Kaikissa huoneissa on lisäksi taulutelevisio, hiustenkuivain, silitysrauta ja –lauta, kylpytossut kaikille sekä kylpytakit kahdelle aikuiselle. Lisävuoteissa majoittuville voit vuokrata kylpytakit joko ennakkoon varauksen yhteydessä tai paikan päällä hotellin vastaanotosta.