Menu

Ajo-ohje

Yhteydet Ouluun muualta Suomesta ovat erinomaiset.

Pääset Ouluun lentäen, junalla, autolla ja linja-autolla.  Valtatiet 4, 20 ja 22 johdattaa sujuvasti kaupunkiin. Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain. Matka lentokentältä Oulun keskustastaan on 15 kilometriä ja reitillä on säännöllinen linja-autoyhteys linjalla numero 8 ja 9. Ouluun pääsee mukavasti myös junalla ja linja-autolla. Asemat ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

 

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

 

Hotellin parkkihalli on hotellin alapuolella. Halliin pääset pohjoisen suunnasta Isokatua pitkin, Tuomiokirkon suunnalta kohti keskustaa. Jos ajat Isokatua etelästä päin, päädyt Kauppakeskus Valkean parkkihalliin, joka ei ole yhteistyössä hotellin kanssa.

Tulosuunta meidän omaan halliin on pohjoisesta päin. Hallin virallinen osoite on Isokatu 18. Parkkihallin vieressä on Kauppakeskus Valkea. Kauppakeskuksen lasiseinä siintääkin edessäsi,  kun ajat Isokatua pitkin –sitä kohti siis.Sisäänajo tapahtuu kävelykadulta, isojen kukkaistutusten välistä. Paikoituksen hinta on 24 €/yö ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 1,9 - 2,0 metriä ja siellä on 38 paikkaa. Autopaikkoja ei voi varata ennakkoon. Halli on merkitty Arina kyltillä sekä punavalkoisella P-merkillä ja pienellä sinisellä P-merkillä (katso kuvat  ylhäällä). Parkkihallin vieressä on myös Kivisydän kallioparkin yksi hissimerkeistä -Rotuaari. Lisäksi hallin ovessa on teipattuna hotellimme nimi ja logo. Toivottavasti näillä maamerkeillä löydätte perille. Parkkihallin läheisyydessä on Frans & Camille - ravintola ja Puistokahvila Makia. Hallin ulkopuolella on summeri, mistä saat yhteyden vastaanottoon oven avaamiseksi. Halli on talvisin lämmin.

Hotellin omassa parkkihallissa on sähköauton latauspiste kahdelle autolle. Tyyppi Garo LS3EV2;  2 x 3 x 16A/ 400V / Typ 2, Latausteho 16A/400V/11KW per auto.  Autoilijalla tulee olla oma latauskaapeli mukana. Paikoituksesta veloitetaan normaali parkkimaksu ja erillinen latausmaksu. Varmistathan latauspaikan saatavuuden ennen tuloa hotellin vastaanotosta puh. 08-3123111

Vaihtoehtoisesti auton voi ajaa Pysäköintitalo Autosaareen, jonka osoite on Kauppurienkatu 24. Hallin korkeus on 2,0 metriä. Autosaaren pysäköinnin voit maksaa suoraan Autosaareen. Pysäköintiä ei voi valitettavasti maksaa hotelliin, tai laittaa huonelaskulle. Halli on talvella kylmä, mutta suojaisa. Lisätiedot ja hinnasto täältä.

Lisäksi auton voi pysäköidä Kallioparkki Kivisydämeen, jonne pääsee sisään osoitteista: Hallituskatu 1 ja Hallituskatu 20. Pysäköintitilasta on kuusi erillistä hissiyhteyttä, joista meidän asiakkaiden kannattaa valita Rotuaarin aukio. Kivisydämen parkkimaksu maksetaan hallissa paikan päällä jälkikäteen tuntiperusteisesti. Kivisydämen parkkia ei voi siis valitettavasti maksaa hotellilla. Kulku suljettuun halliin toimii asiakkaan saamalla parkkilipulla. Lisätiedot ja hinnasto: Etusivu - Oulun Pysäköinti Oy (oulunpysakointi.fi)

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking