Ajo-ohje

Yhteydet Ouluun muualta Suomesta ovat erinomaiset.

Pääset Ouluun lentäen, junalla, autolla ja linja-autolla.

 

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16. Pakkahuoneenkatu on yksisuuntainen.

 

Hotellilla on oma pysäköintihalli osoitteessa Isokatu 18. Halliin pääset pohjoisen suunnasta Isokatua pitkin. Autohalli on kauppakeskus Valkean lasisen kesäkadun vieressä. Ja näyttäisi siltä, että ajaisit autolla kävelykatua pitkin ja kohti lasiseinää, mutta siellä se halli on. Halli on merkitty pienellä sinisellä P-merkillä. Ulkopuolella on vihreä valo merkkinä siitä, että hallissa on tilaa ja punainen valo, jos halli on täynnä. Hallin ulkopuolella on summeri, mistä saat yhteyden vastaanottoon. Vastaanotto avaa sinulle oven. Hotellin parkkihallin läheisyydessä on Frans&Camille ravintola ja Puistokahvila Makia on myös läheisyydessä. Halli on maksullinen. Ylhäällä oleva kuva toimikoon maamerkkinä -hallin ovi on tämän meidän vanhan osan vieressä.

Yhteistyöhalli meillä on Autosaaren parkkitalo. Tämäkin hallivaihtoehto on maksullinen. Lisätietoja pysäköinnistä löydät täältä

 

Valtatiet 4, 20 ja 22 johdattaa sujuvasti kaupunkiin. Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain. Matka lentokentältä Oulun keskustastaan on 15 kilometriä ja reitillä on säännöllinen linja-autoyhteys linjalla numero 9. Ouluun pääsee mukavasti myös junalla ja linja-autolla. Asemat ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

 

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking