Menu

Ajo-ohje

Yhteydet Ouluun muualta Suomesta ovat erinomaiset.

Pääset Ouluun lentäen, junalla, autolla ja linja-autolla.  Valtatiet 4, 20 ja 22 johdattaa sujuvasti kaupunkiin. Oulun lentokenttä on Suomen toiseksi vilkkain. Matka lentokentältä Oulun keskustastaan on 15 kilometriä ja reitillä on säännöllinen linja-autoyhteys linjalla numero 8 ja 9. Ouluun pääsee mukavasti myös junalla ja linja-autolla. Asemat ovat kävelymatkan päässä hotellilta.

 

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

 

Hotellin parkkihalli on hotellin alapuolella. Halliin pääset pohjoisen suunnasta Isokatua pitkin, Tuomiokirkon suunnalta kohti keskustaa. Jos ajat Isokatua etelästä päin, päädyt Kauppakeskus Valkean parkkihalliin, joka ei ole yhteistyössä hotellin kanssa.

Tulosuunta meidän omaan halliin on pohjoisesta päin. Hallin virallinen osoite on Isokatu 18. Parkkihallin vieressä on Kauppakeskus Valkea. Kauppakeskuksen lasiseinä siintääkin edessäsi,  kun ajat Isokatua pitkin –sitä kohti siis. Paikoituksen hinta on 22 €/yö ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 1,9 - 2,0 metriä ja siellä on 41 paikkaa. Autopaikkoja ei voi varata ennakkoon. Halli on merkitty Arina kyltillä sekä punavalkoisella P-merkillä ja pienellä sinisellä P-merkillä (katso kuvat  ylhäällä). Parkkihallin vieressä on myös Kivisydän kallioparkin yksi hissimerkeistä -Rotuaari. Lisäksi hallin ovessa on teipattuna hotellimme nimi ja logo. Toivottavasti näillä maamerkeillä löydätte perille. Parkkihallin läheisyydessä on Frans&Camille ravintola ja Puistokahvila Makia. Hallin ulkopuolella on vihreä valo merkkinä siitä, että hallissa on tilaa ja punainen valo, jos halli on täynnä. Hallin ulkopuolella on summeri, mistä saat yhteyden vastaanottoon oven avaamiseksi. Halli on talvisin lämmin.

Hotellin omassa parkkihallissa on sähköauton latauspiste kahdelle autolle. Tyyppi Garo LS3EV2;  2 x 3 x 16A/ 400V / Typ 2, Latausteho 16A/400V/11KW per auto.  Autoilijalla tulee olla oma latauskaapeli mukana. Paikoituksesta veloitetaan normaali parkkimaksu, mutta latauksesta ei peritä erillismaksua. Varmistathan latauspaikan saatavuuden ennen tuloa hotellin vastaanotosta puh. 08-3123111

 

Vaihtoehtoisesti auton voi ajaa Pysäköintitalo Autosaareen, jonka osoite on Kauppurienkatu 24. Paikoituksen hinta on 15 €/ulosajolipuke tai yö ja se maksetaan hotellin vastaanottoon. Hallin korkeus on 2,0 metriä ja se on avoinna arkisin 06.00-21.15, lauantaisin 07.30-18.15 ja sunnuntaisin läheisen tavaratalon aukiolojen mukaan. Hallin aukioloaikojen ulkopuolella nosto-oven avaus tapahtuu hotellin vastaanotosta saatavalla lipukkeella tai hallin ovella olevalla vartija/päivystäjäkutsu-painikkeella. Pysäköinti on mahdollista 24 h kaikkina päivinä. Lisätietoja täältä. Halli on talvella kylmä, mutta suojaisa.

 

Lisäksi auton voi pysäköidä Kallioparkki Kivisydämeen, jonne pääsee sisään osoitteista: Hallituskatu 1 ja Hallituskatu 20. Pysäköintitilasta on kuusi erillistä hissiyhteyttä, joista meidän asiakkaiden kannattaa valita Rotuaarin aukio. Kivisydämen parkkimaksu maksetaan hallissa paikan päällä jälkikäteen tuntiperusteisesti. Kivisydämmen parkkia ei voi siis valitettavasti maksaa hotellilla. Kulku suljettuun halliin toimii asiakkaan saamalla parkkilipulla. Hinnat: 1. tunti 2,30 €, jatkotaksa 1,00 € /30min ja vuorokausi max 30 €. Suurin sallittu ajoneuvon korkeus on 2,6 m.

 

Hotellin osoite on Pakkahuoneenkatu 16.

puhelin
location
Pakkahuoneenkatu 16 90100, Oulu
location
Pakkahuoneenkatu 16
90100, Oulu
directions
parking