Palvelu

Palvelu

Uumen - Hyvinvointiisi

Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa hyvinvointikohteena yhä enemmän erilaisia Uumen-hyvinvointitapahtumia ja -retriittejä, jotka keskittyvät hyvään oloon sekä itsensä kehittämiseen. Tapahtumien teemat ovat henkisestä hyvinvoinnista liikuntaan ja terveellisestä ravinnosta parisuhdetaitoihin.

MIKÄ ON UUMEN?

Se on vastakohta kaikelle pinnalliselle. Uumen on tuore sekä ikiaikainen, oma sekä yleismaailmallinen, abstrakti sekä käsin kosketeltava. Tekemisestä, kokemisesta, syvälle kolahtavista oivalluksista ja Pielisen Karjalan mytologisesta energiasta kumpuava uudistava voima, joka johdattaa meidät kohtaamaan itsemme ja ylittämään omat rajamme.Uumen vastaa kaikilla elämänalueilla vahvasti nousevaan hyvinvointitrendiin tarjoamalla rauhoittumista, muutosta ja vaikuttavia kokemuksia kaipaaville ihmisille helppoja sekä inspiroivia polkuja itsensä kehittämiseen

Hyvään oloon ja itsensä kehittämiseen syventyvät Uumen-tapahtumat pitävät sisällään kokonaisvaltaisen kattauksen kehoa ja mieltä ravitsevia seminaareja, viikonloppuja sekä retriittejä. Vetäjinä nähdään oman alansa kansallisia ja kansainvälisiä huippunimiä.

 

puhelin
Soita +358 10 7830 450 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
directions
parking