Harrasteet

Elämyksiä lomaan ja kokoukseen
Alueella toimiva ohjelmapalveluyritys Bomba- Action tarjoaa elämyksellisiä retkiä ja actionia, niin yksittäisille matkaajille kuin yritystenkin tarpeisiin ympäri vuoden.

Talvella moottorikelkka- ja mönkijäsafarit sekä vuokrauspalvelut, pilkkiretket, koiravaljakkoajelut ja lumikenkäretket.

Kesällä vesijetti-, kalastus-, ja mönkijäsafarit, melontaretket sekä vuokrauspalvelut. Kesän uutena vesiaktiviteettina Flyboard lennätystä.

Lisätietoja ohjelmista:
Bomba-Action
p. +358 400 879 890

Email: myynti@bomba-action.fi

Sivut: www.bomba-action.fi

Talven riemuja
Talvella Break Sokos Hotel Bomban alueella voi harrastaa monipuolisesti yksin, kaksin tai koko perheen voimin.
Aivan Bomba talon ja kylpylän edustalta lähtevät hiihtoladut risteilevät uljaissa vaaramaisemissa. Latuverkosto on n. 30km pitkä, joista 12km on valaistua. Verkosto vaihtelee alkumatkan helposta reitistä vaativampaan maastoon. Lisätietoja Nurmeksen latuverkostosta tästä.

Lapsille talven riemuja tarjoaa n. 75m pitkä Lystirinne. Rinne sijaitsee Bomban alueella n. 300m päässä kylpylähotellista ja n. 200m päässä Bomban talosta. Mäessä viihtyvät sekä isot että pienet erilaisia laskuvälineitä käyttäen.

Kesän iloja
Kesällä Break Sokos Hotel Bomban alueella voi pelata ilmaiseksi frisbeegolf -radalla.  9-väyläinen frisbeegolf -rata kulkee läpi Bomban alueen. Väylät vaihtelevat 38metristä aina 91metriin. Frisbeegolf -kasseja voi vuokrata edullisesti vastaanotostamme.

Kylpylähotellin välittömässä läheisyydessä on myös uimaranta, jossa voit uimisen lisäksi harrastaa beach volleytä tai polkuveneilyä.

Oikeata golfia pystyy harrastamaan yhdellä Suomen kauneimmista golfkentistä. Pielis-Golf Oy:n 9-reikäinen golfkenttä sijaitsee n. 1km päässä Break Sokos Hotel Bombasta. Pielisen rannalla oleva kenttä on kuumana kesäpäivänä miellyttävän raikas ja tuulisella säällä taasen erittäin vaativa.

Lisätietoja golfista:
Pielis-Golf Oy
p. 020 746 6785
pielisgolf@pielisgolf.fi
http://golfpiste.com/pielisgolf/?lang=fi
 

puhelin
Soita +358 10 7830 450 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
directions
parking