Menu

Green Key ja Sustainable Travel Finland

Tervetuloa Break Sokos Hotel Bomballe Nurmekseen! Niin meillä kuin kaikilla muillakin Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristömerkki. Tämä tarkoittaa, että toimimme tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme osaltamme huolta ympäristöstä. 

 

Joka vuosi määrittelemme hotellillemme uudet ympäristötavoitteet, jotka kulkevat tärkeänä osana toimintaamme läpi vuoden. Tämän lisäksi huomiomme toimintamme ympäristövaikutuksia joka päiväisessä toiminnassamme. Tarjoamme aamiaisbuffetissamme useita eri lähi- ja luomutuotteita, joiden määrää pyrimme vuosi vuodelta kasvattamaan. Pyrimme vähentämään ruokahävikkiä jatkuvasti ja suosittelemme myös asiakkaitamme ottamaan lautaselleen vain sen mitä jaksavat syödä, sillä lisää saa aina ottaa. Lajittelemme jätteemme tehokkaasti ja ohjaamme kierrätykseen sinne sopivat jätteet. Esimerkiksi käytöstämme poistetut tekstiilit lähtevät hotellistamme kierrätykseen. Kannustamme asiakkaitamme sekä henkilökuntaamme ympäristöystävällisiin liikkumisen muotoihin. Tiesithän, että meiltä voit vuokrata polkupyörän käyttöösi sekä kysyä mukavia reittejä retkikohteeksi? Suosittelemme myös mielellämme eri luonto-/ulkoilumaastoja vierailullesi. 

 

Vuodesta 2020 lähtien Bomballa on ollut kestävän matkailun edistämisestä kertova Sustainable Travel Finland -tunnus. "Olemme todella ylpeitä saamastamme tunnustuksesta. Kestävä ja vastuullinen matkailu on suomalaisessa kulttuuriperintökohteessa sijaitsevalle hotellille itsestään selvä tapa toimia. Haluamme vaalia niin meidän kaikkien yhteistä ympäristöä kuin upeaa karjalaista kansallisaarrettamme huolella, jotta voimme tarjota laadukkaita matkailuelämyksiä myös tuleville sukupolville", hotellinjohtaja Sanna Tenhunen toteaa.

 

"Perehdyimme Visit Finlandin vastuullisuusohjelman sisältöön ja täytimme nopealla aikataululla kriteeristön kaikki kohdat. Tämä on hyvää jatkoa vuosia sitten saamallemme Green Key -tunnukselle, joka myönnetään ympäristöasioiden eteen tehdystä pitkäjänteisestä työstä."

 

Sustainable Travel Finland -merkki auttaa erityisesti kansainvälisiä matkailijoita heidän hotelli- ja matkakohdevalinnoissaan. "Haluamme olla Visit Finlandin matkassa mukana markkinoimassa kestäviä matkailuelämyksiä ulkomaisille vierailijoille", Tenhunen kertoo.

 

Esimerkkejä Break Sokos Hotel Bomban vastuullisuusteoista:

  • karjalaisen kulttuurin edistäminen
  • hotellin kuluttama sähkö on 100% uusiutuvaa energiaa
  • hotellihuoneissa on vettä säästävät suihkut ja hanat
  • valaistuksessa käytetään vain led-lamppuja
  • harmaan jäteveden lämmön talteenotto

 

Sustainable Travel Finland-merkin ja sitä tukevan kehittämisohjelman tavoitteena on edistää kestävää matkailua Suomessa, viestiä yhtenäisemmin Suomesta kestävän matkailun maana ja helpottaa matkailijoiden valintoja. Visit Finland on julkaissut vastuullisen matkailijan sitoumuksen, joka on suunnattu Suomeen suuntaaville ja Suomessa oleskeleville matkailijoille. Haluatko sinä allekirjoittaa sitoumuksen? Sitoumus

 

Valitsemalla siis Green Key sekä Sustainable Travel Finland -sertifioidun hotellin olet mukana edistämässä vastuullista ja kestävää matkailua!
 

Tutustu Bomban vastuullisuuden toimenpidesuunnitelmaan täältä

Lue lisää sertifikaateista: 
 
 
puhelin
Soita +358 10 7830 450 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
directions
parking