Menu

Historia

 
Olet saapunut Suomen historian keskipisteeseen. Kun maamme kohtalo on ollut vaakalaudalla, Mikkeli on valittu päämajakaupungiksi.
 
Talvi- ja jatkosodan aikana marsalkka Mannerheim tuli tutuksi mikkeliläisille. Tiesitkö, että kuuluisa kosmopoliitti ihastui erityisesti paukkupakkasiemme huurteisiin koivuihin?
 
Päämajakaupungin muisto elää Mikkelin vaakunan vapaudenristissä ja Marsalkan sauvoissa.
Mikkeli on muuttunut Mannerheimin ajoista paljon. Kehittyvä ja kaunis kaupunki Saimaan syleilyssä alkoi kasvaessaan houkutella myös enemmän matkailijoita. Halusimme vastaanottaa jokaisen vieraan heidän ansaitsemallaan arvokkuudella. Lopulta syntyi päätös Sokos Hotel Vaakunan perustamisesta.
 
Olemme olleet Porrassalmenkadulla vierailijoitamme varten vuodesta 1995. Haluamme tarjota sinulle parasta Mikkelistä ja maailmalta, hitusen menneisyyttä ja mutkatonta modernia menoa. Ikkunoista näet päämajakaupungin keskustan koivuineen, mutta sisäpihan eteläeurooppalaisissa parvekehuoneissa saatat unohtaa olevasi Suomessa. Ravintola Frans & Michelle kutsuu sinut makumatkalle rustiikkiseen ranskalaiseen ruokapöytään. 
 
On sinun vuorosi rentoutua. Me olemme täällä sinua varten.
puhelin
Soita +358 10 764 2000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Porrassalmenkatu 9 50100, Mikkeli
location
Porrassalmenkatu 9
50100, Mikkeli
directions
parking