Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Lappee Meetings & Events

Kokous ja neuvottelupalveluita kaikkiin tarpeisiin!

Lappeessa majoitut keskellä kaupungin palveluita ja kokoustat nykyaikaisissa tiloissa, olipa kyseessä iso tai ihan pieni kokoontuminen. Sijaitsemme hyvien junayhteyksien varrella ja voipa Lappeenrantaan tätä nykyä saapua myös lentämällä muutamasta Euroopan eri kohteestakin. 

Ammattitaitoinen myyntipalvelumme räätälöi juuri teidän tarpeisiin soveltuvan kokonaisuuden. Saatavilla on aamukahvit kera tuoreiden ja herkullisten suolaisten ja makeiden tarjottavien; runsaat lounaat henkilömäärästä riippuen lautasannoksina tai buffeena; monipuolisia väliaikatarjoiluita ja jopa kolmen ruokalajin mahtipontisia illallisia!

Kokouspäivän virkistykseksi voit tilata kuplivan yllätyksen kuohuviinin muodossa tai vaikka napakan terveyshotin - kiva tunnelman kohottaja iltapäivään! Jos mielit tarjota seurueellesi aktivitsempaa tekemistä esimerkiksi kauniilla Saimaalla, meillä on hyviä yhteistyökumppaneita, joita suosittelemme ohjelmapalveluiden toteuttajiksi.

Tehokkaan palaveripäivän päätteeksi voitte halutessanne juhlistaa onnistumisianne juhlavalla illallisilla joko Lappeen yhteydessä toimivassa modernissa Saga Event Venuessa tai Kehruuhuoneella, joka sijaitsee Lappeenrannan historiallisessa linnoituksessa. 

 

Kokoustilat

Hotellissamme on 5 ajanmukaisella kokoustekniikalla varustettua tilaa, jotka tarjoavat hyvät puitteet erilaisille kokouksille. Perinteiset kokouskabinettimme Linnoitus, Kanava ja Saimaa ovat muokattavissa pöytämuodoiltaan haluamaanne muotoon:

  • luokkamuoto
  • teatteri
  • ryhmätyöt
  • diplomaatti
  • U-muoto

Kaikki kolme tilaa ovat myös yhdistettävissä yhdeksi suureksi tilaksi, jolloin sinne mahtuu jopa 140 henkilöä.


Luovassa Husaari-kabinetissa onnistuvat haastattelut ja pienien porukoiden palaverit. Kaukas-kabinetti on kiinteällä diplomaatti-pöydällä varustettu perinteinen "hallituksen kabinetti" enintään 16 henkilölle. Kokoustamiseen soveltuu myös tilausravintolamme Saga Event Venuessa sijaitsevat 2 erillistä, valoisaa kabinettia.

Hotellimme vieressä sijaitsee Lappeenrannan Kaupungintalo, jonka suuressa auditoriomuotoisessa salissa onnistuu myös suurkokouksien järjestäminen jopa 400 henkilölle.

 

SAGA Event Venue

Trendikkäässä ja valoisassa Saga -tilausravintolassamme mahdollisuuksia on lukuisia! Asiakaspaikkoja buffet-ruokailuun saamme järjestettyä jopa 210 hengelle. Sagan toisessa kabinetissa järjestät onnistuneen aamiaiskokouksen max. 30 henkilölle. Juhlista tilaisuutta ja tarjoa vaikkapa virkistävät Mimosat aamiaisen lisäksi! Sagan kokoustekniikka mahdollistaa saman esityksen seuraamisen useilta eri valkokankailta yhtäaikaisesti eri puolilla ravintolasalia. Saga muokkaantuu tunnelmalliseksi iltaravintolaksi esimerkiksi yritysten ja yhdistysten ym. seurueiden pikkujouluihin, vuosijuhliin yms. juhlatilaisuuksiin. Tilat on varattavissa myös yksityisille henklöille mitä erilaisimpiin juhliin.     

 

Tilaussauna

Rentoudu porukalla ihanalla saunaosastollamme. Tilaussaunaan mahtuu kerralla leppoisasti 10 henkilöä. Lue lisää kohdasta "Tilaussauna".

 

Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen henkilökuntamme tekee parhaansa, että tilaisuutesi sujuu vähintään odotustesi mukaisesti; mielummin yli odotusten!

 

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelustamme:

 

sales.lappee@sok.fi
puh. 010 762 1000
kokous.sokoshotels.fi


 

Tutustu ja varaa verkossa
puhelin
Soita 010 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking

Tutustu ja varaa verkossa

Voit tutustua tämän hotellin tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa

Tilat ja henkilömäärät

Nimi U-pöytä Diplomaatti Tuolirivi Luokka Cocktail Ruokailu, buffet Ruokailu, pöytiintarjoilu Koko / m2
Husaari 10 32,5
Kanava 28 20 60 50 64
Kanava + Linnoitus 90 90 128
Kaukas 16 37,5
Linnoitus 28 20 50 50 64
SAGA Event Venue 210 120 310
Saimaa 20 50 64
Saimaa+Kanava 90 90 96
Saimaa+Kanava+Linnoitus 150 140 192
Tilaussauna 1-10 25