Ympäristöystävällisyys

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Valitsemalla ympäristösertifioidun hotellin on matkustajalla entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.

Lahden Seurahuone pyrkii mm. säästämään vettä suihku- ja hanavalinnoillaan, säästämään sähköä valaistuksessa ja vähentämään roskan ja ruokahävikin määrää. Pyrimme siihen että kaikki käyttötavaramme on ympäristöystävällistä pesuaineista maissipilleihin ja hotellilain vaatimiin majoituskortteihin. Kauniilla säällä aurinkovaraaja lämmittää käyttövettämme.

Auta meitä säästämään luonnonvarojamme sammuttamalla valot kun et ole huoneessa ja käyttämällä vettä kohtuullisesti. Huoneesta löydät ohjeet jos haluat välttää pyyhkeiden päivittäistä pesua ja näin vedenkäyttöä. Myös rappusten käyttö hissin sijaan edistää kuntoa ja tehostaa aineenvaihduntaa sekä sähköäkin säästyy.

Uskomme että pienilläkin asioilla on merkitystä ja esimerkiksi pidämme mehiläispesää katollamme kesäisin. Tällä edistetään kaupungin kukkien pölyttämistä. Seurahuoneen hunajaa on saatavilla aamiaisella sesongin mukaan ja purkeissa vastaanotossa.

Lue lisää Green Key -ympäristömerkistä >>

Olemme osa S-ryhmää ja sitä kautta päämääränämme on myös Hiilinegatiivisuus 2025. Lue lisää kunnianhimoisista tavoitteistamme:

S-ryhmästä hiilinegatiivinen vuonna 2025

puhelin
Soita 020 1234 654 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Aleksanterinkatu 14 15110, Lahti
location
Aleksanterinkatu 14
15110, Lahti
directions
parking