Tilaussaunat

Nauti saunan lämmöstä omassa rauhassa, omalla porukalla! Hotellissamme on varattavissa 2 erilaista saunaa ympärivuorisesti; KarhuSauna ulkona ja tilaussauna sisätiloissa. Varaukset hotellin vastaanotosta.

KarhuSauna
Uusi ja upea sauna sijaitsee hotellin takana ranta-alueella. KarhuSaunan perinteinen suomalainen sauna on rakennettu ekologisesti hirrestä, naisille ja miehille on erilliset puku- ja suihkutilat, ulkona poreilee rentouttava poreallas ja tilavassa grillimajassa voi paistaa makkarat kaasugrillissä. Täydellinen paikka illanviettoon perheen, ystävien tai työkavereiden kesken! Voit tuoda omat juomat ja eväät mukanasi, tai voit tilata naposteltavaa ravintolasta. Saunan hinta alk. 15 €/henkilö/3 h (minimiveloitus alk. 150 €) sisältäen pyyhkeet. Soveltuu parhaiten max 15 henkilölle. Lisätietoja täällä.

Tilaussauna
Viihtyisä tilaussauna sijaitsee hotellin päärakennuksessa 2. kerroksessa. Pukutilan fiilis on rauhallinen ja suomalaista metsätunnelmaa henkivä, jolloin saunareissu on erittäin rentouttava ja voimaannuttava. Saunalle voi tilata pientä suolaista purtavaa ja juotavaa. Tilaussauna sopii max 12 henkilön tilaisuuksiin. Saunan hinta 120 €/2 h/1-12 henkilöä sisältäen pyyhkeet. Lisätietoja täällä.

 

Pyydä tarjous
puhelin
Soita +358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
directions
parking