Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilavia kahden hengen huoneita, joiden arkkitehtuurissa on kivoja vivahteita kolmelta eri vuosikymmeneltä kuitenkin nykyaikaisesti sisustettuina ja varusteltuina. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet, suihku, silitysmahdollisuus, vedenkeitin ja minijääkaappi. Varattavissa kaksi viihtyisää teemahuonetta Karhu ja Oulanka, kysy teemahuoneiden saatavuus suoraan hotellista.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parveke, Sauna, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja tilava Superior-huone, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Kaikissa huoneissa on oma sauna ja parveke mukavana lisänä. Huoneissa on lisäksi 120 cm leveä vuodesohva, minijääkaappi, vedenkeitin, erilliset vuoteet sekä silitysmahdollisuus. Näissä huoneissa on erinomaisesti tilaa perheelle.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilavia ja viihtyisiä huoneita. Huoneiden arkkitehtuurissa näkyy kivasti kolme eri vuosikymmentä kuitenkin nykyaikaisesti varusteltuina ja sisustettuina. Kaikissa huoneissa on 120 cm leveä vuodesohva, erilliset vuoteet, suihku, silitysmahdollisuus, vedenkeitin sekä minijääkaappi. Näissä huoneissa on hyvin tilaa perheelle.

Suite

Parveke, Parivuode, Sauna, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja tilava sviitti, jossa viettää aikaa mielellään. Erillisessä makuutilassa on leveä parivuode, silitysmahdollisuus ja televisio. Olohuoneen puolella on ruokailuryhmä ja parveke. Suiten minikeittiössä on jääkaappi, vedenkeitin sekä kahvikapselikeitin. Huoneessa on lisäksi oma sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

Economy Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Mukava ja tilava kahden hengen huone. Huoneissa on erilliset vuoteet, suihku, silitysmahdollisuus, vedenkeitin sekä minijääkaappi.