Henkilökunta suosittelee

Kuusamon keskusta tutuksi leppoisasti Jopolla ajellen!
Hotellin asukkailla on mahdollisuus käyttää Jopo-polkupyöriä veloituksetta viipymänsä aikana. Tällä legendaarisella pyörällä ajellessa Kuusamon keskusta tulee kivasti tutuksi ja jos vielä intoudut ostoksille, niin ostoksetkin saa kätevästi kuljetettua pyörän korissa. Mikäpä sen mukavampaa kesäpuuhaa!

Suosittelemme seuraavia pyöräilyreittejä:

Kuusamon Historiapolku
Tämä n. 1 km pituiselle polulle pääsee aivan hotellin takaa, järven rannasta. Polun varrella on 4 infotaulua, joissa kerrotaan Kuusamon mielenkiintoisesta historiasta. Teemoina ovat Kuusamon historia jääkaudesta sota-aikaan, Kelan rannan elämä, Kuusamon seurakunnan ja kirkon historia sekä sota-ajan Kuusamo. Ajele takaisin hotellille joko samaa reittiä tai koukkaa keskustan kautta Kitkantien raittia ympäri ämpäri ajellen.

Torankijärven kierros
Reitti on pituudeltaan n. 10 km ja se seurailee kaunista Torankijärven rantaa, missä myös hotellimme sijaitsee. Reitin varrella näkee kauniin Kuusamon Pyhän Ristin kirkon, palan kuusamolaista historiaa Kuusamon ulkoilmamuseon ohi ajettaessa ja myös lintutornin, joka on keväällä ja kesällä lintubongareiden ahkerassa käytössä. Kuusamon Prisma tulee vastaan reitin loppuvaiheilla, joten voit helposti pistäytyä shoppailessa ennen hotellille paluuta.

Kysythän meiltä vastaanotosta lisää pyöräilymahdollisuuksista Kuusamossa!