Harrasteet

Hotku Dojo
Original Sokos Hotel Kuusamossa on kiva ja avara kuntoilutila Hotku Dojo, joka sijaitsee asiakassaunojen läheisyydessä hotellin päärakennuksessa. Dojossa on tatamimatto, jota esimerkiksi urheiluryhmät voivat käyttää treeneihin tai venyttelyihin. Lisäksi tilassa on muutama kuntoilulaite, joiden parissa saa mukavasti hien pintaan! Kuntoilulaitteet ovat uudistettu hiljattain.

Punaiset potkukelkat
Talvikaudella hotellin asukkaat voivat vapaasti ja veloituksetta lainata pirteän punaisia potkureita, joita on 5 kpl. Potkuttele ympäri keskustaa ja poikkea välillä shoppailemaan!

Hiihtoladut ja lumikenkäily
Kuusamo on oikea hiihtäjän paratiisi! Lähimmät ladut lähtevät aivan Original Sokos Hotel Kuusamon takapihalta. Laduilta pääsee helposti liittymään alueen laajalle ja monipuoliselle latuverkostolle. Valaistuja latuja on Kuusamon keskustassa useita kilometrejä. Ja mikä parasta; kun majoitut hotellissa, saat huollettua hiihtosukset kuntoon hotellin yhteydessä olevassa suksihuoltotilassa! Voit myös vuokrata hiihtosukset kätevästi hotellilta hintaan 10 €/setti (3 h). Myös lumikenkäilemään pääsee aivan hotellin pihasta. Vuokraa lumikengät hotellilta hintaan 5 €/kenkäpari (5 h).

Moottorikelkkareitit
Moottorin voimalla liikkuville lähtevät reitit niinikään hotellin takapihalta, järven jäältä. Reitiltä pääsee kätevästi tankille Kuusamon Lähi-ABC-asemalle sekä sieltä pääsee helposti liittymään Kuusamon laajaan moottorikelkkareitistöön. Hotellin yhteydessä on reilusti pysäköintitilaa, joten auton ja kelkkakärryn parkkeeraaminen ei ole ongelma.

 

puhelin
Soita +358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
directions
parking