Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kuusamo

 

Luonnollisesti ja vieraanvaraisesti Lapin eteisessä

Original Sokos Hotel Kuusamo on lämminhenkinen ja pitkät perinteet omaava hotelli Kuusamon keskustassa, järven rannalla. Viihtyisät huoneet huokuvat mielenkiintoista arkkitehtuuria ja nostalgiaa kolmelta eri vuosikymmeneltä, kuitenkin nykyaikaisesti sisustettuina ja varusteltuina. Hotellihuoneita on kaikkiaan 146 ja ne tarjoavat oikein mukavan yösijan niin vapaa-ajan reissaajille kuin työ- ja kokousmatkustajillekin. Hotellin julkisivua hallitsee ravintolan suuri kota, tunnettu maamerkki, jonka alla on tanssittu, laulettu, naurettu ja nautittu kuusamolaisia herkkuja yli 40 vuoden ajan. Viihtyisät hotellisaunat, tilaussauna sekä kaikkien lasten kaverin Onni Oravan leikkihuone ja kirjanurkka täydentävät hotellin palvelutarjoomaa entisestään.

Hotellissa on myös monipuoliset ja nykyaikaiset kokoustilat, joita on hiljattain uudistettu. Kokouksen tai koulutuksen oheen on mahdollista yhdistää erilaisia hauskoja aktiviteetteja, joita Kuusamo tarjoaa alueen matkailijoille pilvin pimein ympärivuotisesti. Parkkitilaakin on reilusti ja pysäköinti on kokousasiakkaille maksutonta.

Original Sokos Hotel Kuusamo on aktiivisen ihmisen unelmakohde! Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet avautuvat aivan hotellin vierestä ja Rukan matkailukeskukseenkin on vain 25 km. Lenkkipoluille pääsee hotellin takapihalta ja polkupyöriä sekä erilaisia kesäpelejä voi lainata vapaasti ja veloituksetta viipymän aikana. Kannattaa muistaa myös neljä äärettömän kaunista kansallispuistoa, joihin on Kuusamosta vain reilun tunnin ajomatka!

Ystävällinen ja vanha tuttu Original Sokos Hotel Kuusamo on tehty kuusamolaisia perinteitä vaalien.

Sinua varten.

 

location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7633 620
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Kiitos! Tila oli loistava kaikkine järjestelyineen (jäävesikannu, musiikkisoitin, videotykki) sekä viihtyisä ja toimiva! Myös kahvi/suolainen ylitii odotukset, teen kanssa tarjoillut sitruunaviipaleet olivat mukava lisä! Pienillä asioilla paljon aikaan! Kiitos vielä kerran, tulemme toistekin tiloihinne viihtymään!

- Kokousasiakas

 

Aamupala oli hyvä. Palvelu ravintolassa oli erinomaista. Parkkipaikkoja oli hyvin!

 

Tosi hyvää palvelua. Saimme taas oman jo perinteisen huoneemme 251. Siitä iso kiitos! Kiitos matalista lisätyynyistä, saimme ne. Reippaita nuoria myös henkilökunnassa. Mukava seurata tekemisen meininkiä ja positiivista asennetta asiakaspalvelussa.

 

Käytännöllinen. Huone oli sopiva 2 hlölle+koiralle. Pedit ja petivaatteet olivat erinomaiset ja mukavat! Huoneen lämpötila oli sopivan viileä. Kiitos myös lemmikin tervetuliaislahjasta - siinä oli hyödyllisiä tavaroita ja infoa. Sekä valkoisesta kirjasta yöpöydällä.

 

Netistä poimittua

Kuusamossa huokaistiin helpotuksesta, kun varmistui, että Rukalla kisataan jälleen marraskuussa perinteisten talvilajien parissa. Ruka Nordic tulee 23.-26.11.2017! Lue lisää tästä ilouutisesta Koillissanomien artikkelista. Lisätietoa Ruka Nordicista löytyy täältä.

 

Suomen uusin kansallispuisto Hossa avataan virallisesti 17.6.2017. Kuusamon ja Suomussalmen rajapinnassa sijaitsevan puiston helmenä ovat vaikuttava kanjonijärvi Julma-Ölkky sekä mielenkiintoiset kalliomaalaukset. Lue lisää ja katso upeat kuvat Ilta-Sanomien artikkelista.