Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kuusamo

 

Luonnollisesti ja vieraanvaraisesti Lapin eteisessä

Tervetuloa lämminhenkiseen, perinteikkääseen ja kotoisaan Original Sokos Hotel Kuusamoon Koillis-Suomen sydämeen. Kattavien palveluidemme äärellä viihtyvät mainiosti niin työmatkustajat, kokousvieraat kuin vapaa-ajan reissulaisetkin vauvasta vaariin. Loistava sijainti Kuusamon keskustassa järven rannalla, hiihtolatujen ja lenkkipolkujen äärellä avaa mahtavat mahdollisuudet aktiiviseen liikkumiseen sekä shoppailuun. Henkeäsalpaavan kauniit kansallispuistot Oulanka, Hossa, Syöte ja Riisitunturi sijaitsevat vain noin tunteroisen ajomatkan päässä hotellistamme ja Kuusamon monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta on sekin matkailijan helposti saatavilla.

Ystävällinen ja vanha tuttu Original Sokos Hotel Kuusamo on tehty kuusamolaisia perinteitä vaalien. Sinua varten.

#originalkuusamo

 

location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
parking
puhelin
+358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7633 620

Asiakaspalautteet

Huone todella viihtyisä, koko hotelli kotoisa. Hyvin huomioitu paikallisuus ja sijainti sisustuksessa ja yksityiskohdissa.

 

Teillä on niin ihana ja viihtyisä hotelli. Kaikki toimi ja paikallisuus näkyy teissä ihanasti hotellin joka nurkassa. Ehkä parhain hotelli, missä olen tähän asti käynyt.

 

Tiina oli vuorossa ihanaa! Iloinen ystävällinen henkilökunta! Mukava ylläri kahvi/tee mahdollisuus huoneessa, kiitos kaunis siitä! Ruoka oli maukasta.

 

Runsas ja hyvä aamupala Mukava tunnelma hotellissa. Ystävällinen henkilökunta.

 

Netistä poimittua

Kuusamon Suurpetokeskuksen kuuluisa Juuso-karhu on saanut nyt myös oman juuston Kuusamon meijeriltä. Katso hauska video Juusosta maistelemassa juustoja ja lue lisää tempauksesta Koillissanomien artikkelista.