Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kuusamo

 

Luonnollisesti ja vieraanvaraisesti Lapin eteisessä

Tervetuloa lämminhenkiseen, perinteikkääseen ja kotoisaan Original Sokos Hotel Kuusamoon Koillis-Suomen sydämeen. Kattavien palveluidemme äärellä viihtyvät mainiosti niin työmatkustajat, kokousvieraat kuin vapaa-ajan reissulaisetkin vauvasta vaariin. Loistava sijainti Kuusamon keskustassa järven rannalla, hiihtolatujen ja lenkkipolkujen äärellä avaa mahtavat mahdollisuudet aktiiviseen liikkumiseen sekä shoppailuun. Henkeäsalpaavan kauniit kansallispuistot Oulanka, Hossa, Syöte ja Riisitunturi sijaitsevat vain noin tunteroisen ajomatkan päässä hotellistamme ja Kuusamon monipuolinen ohjelmapalvelutarjonta on sekin matkailijan helposti saatavilla.

Ystävällinen ja vanha tuttu Original Sokos Hotel Kuusamo on tehty kuusamolaisia perinteitä vaalien. Sinua varten.

#originalkuusamo

 

location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
parking
puhelin
+358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7633 620

Asiakaspalautteet

Henkilökunta erinomaista palvelualtista, ystävällistä. Aamiainen runsas riittävä. Kiitos kaikesta!

 

Tilava huone. Koiratkin olivat tervetulleita hotelliin. Ystävällinen palvelu niin respassa kuin ravintolassakin. Runsas aamiainen.

 

Ystävällinen palvelu vastaanotossa heti kun saavuimme hotelliin (työvuorossa Kati?). Lasten leikkihuone oli kiva ja se sijaitsi saman käytävän varrella kuin meidän huone.

 

Netistä poimittua

Kyllä Koillismaalla on sitten sitkeitä nuoria! Posiolainen Eetu, 15, vaelsi kuuluisan Karhunkierroksen lumikengillä umpihangessa 7 päivässä. Lue lisää hänen uskomattomasta seikkailustaan Maikkarin artikkelista.

 

Karhukuiskaajaksikin tituleeratun koko kansan rakastaman karhumies-Sulon tarina jaksaa hämmästyttää! Kuusamolaisen Sulon elämänkerran julkaisemisen jälkeen hän ja karhut ovat jälleen paistatelleet valtakunnan median valokeilassa. Lue lisää karhuista sekä Sulo Karjalaisen mietteitä Koillissanomien artikkelista.