Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Kuusamo

Original Sokos Hotel Kuusamo on mukava ja lämminhenkinen hotelli lähellä luontoa ja erämaakaupungin keskusta. Hotellin 146 huoneen sisustus sekä arkkitehtuuri huokuvat nostalgiaa kolmelta eri vuosikymmeneltä. Lapsille tekemistä tarjoaa viihtyisä Onni Oravan leikkihuone sekä kirjanurkka. Meillä viihtyvät mainiosti niin kokousvieraat kuin lomanviettäjätkin!

HOTELLI KUUSAMO – TODELLINEN LOMAKEIDAS NAPAPIIRIN TUNTUMASSA

Näin mainostettiin Original Sokos Hotel Kuusamoa jo yli 40 vuotta sitten. Kun Hotelli Kuusamoa lähdettiin suunnittelemaan lähtökohtana oli, että hotellin pitäisi kuvata Kuusamoa ja paikkaa, johon se tullaan pystyttämään. Tarina kertoo, että Torankijärvi, jonka rannalle Hotelli Kuusamo on rakennettu, on saanut nimensä jo ammoisina aikoina samalla paikalla kotarakennuksissa asuneilta metsäsaamelaisilta. Hotellin julkisivua hallitseekin suuri kota, jossa sijaitsee Ravintola Hotku. Hotellin sisustuksessa on käytetty kuusamolaista punahonkaa ja Hotku-ravintolan tanssilattia on tehty Lapin marmorista. Hotellin ulkoseinissä oleva kivi on nostettu kuusamolaisesta Laajusvaarassa sijainneesta liippakivikaivoksesta läheltä Venäjän rajaa.

Lämminhenkinen ja ystävällinen Original Sokos Hotel Kuusamo on tehty kuusamolaisia perinteitä vaalien.
Sinua varten.

 

location
Kirkkotie 23 93600, Kuusamo
location
Kirkkotie 23
93600, Kuusamo
directions
parking
puhelin
+358 20 1234 693 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
fax
+358 10 7633 620
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

Huippuhyvä vastaanotto!! Kiitos ja kumarrus!

 

Kiitos kun saatiin lainata hotellin polkupyöriä ja päästiin liikkumaan. HYVÄ IDEA!

 

Hotellin sijainti oli positiivinen yllätys, mahtavat lenkkipolut aivan vieressä. Receptionin tytöt ovat iloisia ja ystävällisiä.

 

Netistä poimittua

Voi ei miten ihanaa! Nyt kuusamolaisen Juuso-karhun maalaama Pehmeä kosketus -maalaus huutokaupataan ja tuotot ohjataan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykselle. Lue Aamulehden artikkeli tästä koskettavasta tempauksesta.

 

Kuusamolaisen karhumies-Sulon ainutlaatuinen ystävyys karhujen kanssa kiinnostaa maailmanlaajuisesti. Lue koskettava Ilta-Sanomien artikkeli! Nyt Hollywoodin elokuvamogulitkin kävivät tapaamassa Juuso-karhua Kuusamon Suurpetokeskuksessa. Lue lisää Aamulehden hauskasta artikkelista!

Lue Apu-lehden mielenkiintoinen artikkeli upeasta ja ainutlaatuisesta Kuusamon luonnosta!

 

Pää pilvissä -blogin matkaaja Maarit kävi vierailulla kauniin syksyisessä Kuusamossa ja hotellissamme. Lue hänen kokemuksistaan täältä ja poimi ideat talteen onnistuneeseen Kuusamon-reissuun!