Harrasteet

Kuopion hyvän mielen liikuntamahdollisuudet ja kulttuurin aarteet Sinulle koottuna.

Luonnon ja liikunnan ystäville

Tervetuloa onnellisuuden huipulle Puijon torniin kokemaan luontoa kunnioittavat paikalliset ohjelmapalvelut sekä korkeatasoiset, lähiruokaa tarjoilevat ravintolat.

Hyvänolon keidas Fressi Kuopiossa pääset salille ja jumppaamaan sydämesi kyllyydestä. Fressi Kuopion sijaitsee aivan hotellin läheisyydessä.

Kallaveden rannalla, Bellanpuistossa vietät hauskan kesäpäivän yhdessä perheen, ystävien tai kollegojen kanssa. Bellanpuiston kesäkeidas rakentuu citygolfista, kesäterassista ja iloisesta porukasta

Koko perheen liikuntakeskus Huippucenter Bellanrannassa. Saman katon alla trampoliiniareena, laadukas kuntosali, virtuaali- sekä ohjatut ryhmäliikuntatunnit.

Kulttuuria ja elämyksiä moneen makuun

Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressikeskusten eliittiin. Talo on myös maakunnan musiikkielämän sydän – Kuopion kaupunginorkesterin lisäksi talossa toimii kolme taidealan oppilaitosta.

Kuopion kaupunginteatteri

VB-valokuvakeskuksen Idyllisessä puutalossa valokuvaaja Victor Barsokevitschin (1863-1933) vanhassa ateljeessa vuodesta 1987 toiminut suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus esittelee suomalaista ja kansainvälistä valokuvaa.

Kuopion taidemuseossa  on kuvataiteen historia ja nykyhetki, tämän päivän ja tulevaisuuden ihmisille.

Kuopion korttelimuseossa  voit tutustua vanhanajan elämään ja Minna Canthin salonkiin yhdentoista vanhan puutalon miljöössä.

Finnkino Scalaan elokuviin

Warppi virtuaalimaailmassa pääset virtuaalitodellisuuden monipuoliseen maailmaan – edes taivas ei ole rajana! Warppi käy niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhuksillekin, sekä yksin, että yhdessä koettavaksi elämykseksi.

Laajasti tietoa Kuopion harrasteista ja tapahtumista löydät myös sivuilta: Kuopion kaupunki www.kuopio.fi/fi/liikunta-ja-ulkoilu ja Kuopio-Tahko alueen tapahtumat www.kuopiotahko.fi/kuopio/tapahtumat/

Tässä vain pieni pala Kuopion mahdollisuuksista, joten ole hyvä ja kysy vastaanotostamme lisää.

Minulta Sinulle - me autamme!

PS. Meiltä saat ostettua liput edullisesti ennakkoon mm. Puijon torniin, Bellanpuistoon ja Fressiin suoraan vastaanotostamme.

Soita +358 10 7629 500 hinnat

Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio

Ajo-ohje kartalla

Pysäköinti

sales.kuopio@sokoshotels.fi

 

 

 

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking