Puikkarin Emmin Green Key terveiset

Hotellimme on sitoutunut ottamaan toiminnassaan huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Tästä todistuksena Original Sokos Hotel Puijonsarvelle Kuopiossa on myönnetty Green Key –merkki. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Ympäristösertifioitujen hotellien myötä matkustajilla on entistä paremmat mahdollisuudet tehdä ympäristön kannalta kestäviä valintoja sekä pienentää omaa hiilijalanjälkeään.
 

Meidän henkilökunnastamme, poikki Puikkarin väestä vastaanoton Emmi on valittu talomme Green Key -lähettilääksi. Emmi auttaa niin vieraitamme kuin koko hotelimme väkeä ympäristöasioissa. Emmi rakastaa luonnossa liikkumista ja kiteyttää vihreiden arvojen tärkeyden Muumeista tutun Nuuskamuikkusen sanoin:

"Olisi kauheaa jos maapallo särkyisi. Se on niin kaunis."

"Meillä Puikkarissa sekä henkilökunta että hotellimme vieraat voivat päivittäisillä valinnoillaan ja pienillä teoilla pitää huolta ympäristöstämme. Vieraamme voivat meillä majoittuessaan monilla tavoin tehdä tärkeitä valintoja ympäristön hyvinvoinnin eteen: valita ruokalistoiltamme kasvisvaihtoehdon lihan sijaan, käyttää samaa pyyhettä useamman päivän, lajitella jätteensä huoneista löytyvien lajitteluroskakorien avulla ja ottamalla aamiaisella sopivan kokoisen annoksen. Jopa niinkin pieni asia, kuin turhien valojen sammuttaminen huoneesta lähtiessä, on tärkeä teko ympäristön eteen. Ravintolamme väki myös suosittelee herkuiksi listalta valitsemaan luomu- ja lähialueen herkkuja." Emmi vinkkaa.

"Meidän Puikkarin väki poikki hotellimme pyrimme kannustamaan vieraitamme ympäristöystävällisyyteen. Vastaanotostamme on muuan muassa lainattavissa pyöriä maksutta keväästä syksyyn. Teemme yhteistyötä kesäisin myös paikallisen polkupyörätaksiyrityksen kanssa, jonka myötä myös haluamme kannustaa vieraitamme ympäristöystävälliseen liikkumiseen. Vastaanoton henkilökunta suosittelee lämpimästi liikkumaan hotellimme läheisissä puistoissa ja luontokohteissa. Talvella suosittelemme suksien tai luistimien kera vieraitamme nauttimaan lumoavasta Kallaveden jäämaisemasta - vain viiden minuutin matkan päästä hotelliltamme."

Green Key-ympäristösertifioituna kohteena olemme laatineet toimintaamme ohjaavan vastuullisuussuunnitelman ja vuosittain asetettavat vastuullisuustavoitteet. Vastuullisuussuunnitelmaan on sisällytetty taloudellisen kestävyyden ja yhteiskuntavastuun sekä sosio-kulttuurisen ja ekologisen kestävyyden sitoumuksemme, jotka ohjaavat jokapäiväistä toimintaamme.

"Vastuullisena ja suurena toimijana haluamme mahdollistaa vieraillemme kokemuksen, jossa kestävä kehitys on läsnä ja luonnollinen osa toimintaamme vuoden jokaisena päivänä. Sitoudumme toiminnastamme syntyvien ympäristövaikutuksien ehkäisyyn ja vähentämiseen sekä panostamaan kestävän kehityksen edistämiseen kehittämällä toimintaamme ja asettamalla uusia vastuullisuustavoitteita aktiivisesti. Lakien, asetusten ja muiden vaatimusten noudattaminen määrittelee toimintamme vähimmäistason kestävään kehitykseen liittyen, ja tämän vähimmäistason sitoudumme ilomielin ylittämään. Haluamme omalta osaltamme kehittää kestävää matkailua ja kannustaa mahdollisimman moni toimimaan kestävän kehityksen mukaisesti."

 

puhelin
Soita +358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking