Menu

Konsta Punkka

Konsta Punkka

Instagram-ammattilainen Konsta Punkka kiersi koko Suomen

Huuda itsellesi luontokuvaaja Konsta Punkan upea eläintaulu Facebookissa – tuet hyvää asiaa

Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä WWF:lle saimaannorpan suojeluun.

Sokos Hotellien järjestämässä huutokaupassa myydään Konsta Punkan upeat eläinaiheiset valokuvataulut huutokauppaperiaatteella.

Huutokauppa käynnissä marras-joulukuussa Facebookissa.

 

HUUTOKAUPAN SÄÄNNÖT

  • Tuotteet huutokaupataan aina Facebookin välityksellä. Tuotteita ei voi ostaa muuta kautta.
  • Tuotteen huutoaika mainitaan aina tuotteen yhteydessä.
  • Tuotteelle asetetaan lähtöhinta, jonka alle tuotetta ei myydä.
  • Tuotteen hintaan kuuluu aina posti- ja toimituskulut.
  • Tuote myydään eniten tarjonneelle henkilölle/yhteisölle.
  • Jokainen huuto on sitova.
  • Tuotteen voittaa se henkilö, joka on huutokaupan merkittyyn sulkeutumishetkeen mennessä tehnyt korkeimman tarjouksen tuotteesta. Eli kun huutoaika loppuu klo:18.00, kaikki huudot jotka ovat tulleet klo:18.00  on hyväksyttyjä ja niistä korkein voittaa, mutta 18.01 kirjautuneet huudot ovat myöhässä.
  • Huudot ovat SITOVIA. Voittohuudon lunastamatta jättäminen aiheuttaa ilman erillistä varoitusta eston sivustolle.

 

Luontokuvaaja Konsta Punkka yllättyi, miten jokaisen Sokos Hotellin läheltä löytyi kiehtovia luontokohteita

Viime kesänä luontokuvaaja Konsta Punkka ei juuri nukkua ehtinyt. Instagram-tähdeksi noussut, 21-vuotias Konsta kiersi ympäri maata kuvaamassa suomalaista kesää. Samalla hän toimi Sokos Hotellien kotimaan matkailulähettiläänä. "Parhaimmillaan kuvasin vuorokaudessa 20 tuntia", hän naurahtaa. "Koska kuvaan paljolti öisin, kuljin hienon kesäisen valon perässä. Aamupäivisin ehdin nukkua muutaman tunnin, loppupäivän käsittelin ja julkaisin ottamiani kuvia ja jatkoin taas kohti seuraavaa kuvauspaikkaa."

Konsta kiersi koko maan Helsingistä Napapiirille. Täysin uusia kuvauskohteita hänelle olivat Lappeenranta ja Nurmes. "Itä-Suomesta löysin paljon uutta ja erilaista kuvattavaa", hän muistelee tyytyväisyys äänestä kuuluen. "Lappeenrannan linnoitus oli todella kiinnostava paikka kesäyön kiehtovassa valossa. Nurmeksesta mieleen jäivät myös hotellin tosi hyvät huoneet." Vaikuttavin kuvauspaikka oli Koli. "Yllätyin, miten pieneltä pinta-alalta voi löytyä niin suuria korkeuseroja. Olen todella tyytyväinen Kolilla ottamiini kuviin järvimaisemasta. Niitä pääsin kuvaamaan riittävän korkealta, ylhäältä päin", hän muistelee ja kertoo samaan hengenvetoon, että aikoo ehdottomasti palata Kolille kuvaamaan. "Suosittelen kaikille vierailua vaaramaisemiin, vaikkapa Vuokattiin, Kolille tai Ounastunturille."

Oulussa ja Rovaniemellä Konsta nautti siitä, miten hienosti hotellien ja lähellä olevan luonnon kombo toimivat. "Toisaalta minut yllätti, kuinka lähellä luonto oli kaikkia niitä hotelleja, joissa vierailin. Keskeltä kaupunkia löytyi kaunista kuvattavaa, eikä edes auto ollut välttämättömyys." "Mutta Rovaniemen Original Sokos Hotel Vaakunassa oli kyllä kiertueen hauskin hotellihuone. Majoituin jouluhuoneessa, jossa on joulu joka ikinen päivä." Luontokuvaaja käyttää hotellihuonetta pääasiallisesti omien akkujensa lataamiseen. "Kuvaaminen on intiimiä ja pitkäjänteistä hommaa, jossa työ yhdistyy harrastukseen. Kuvaussession jälkeen on mukava nollata itsensä tilavassa hotellihuoneessa, jossa on hyvät peseytymistilat." Mikä sitten oli Konsta Punkan tähtihetki koko kesän kestäneellä Sokos Hotels Roadtripillä? "Kohtasin Lappeenrannan reissulla ketunpoikasia, joita olisin voinut jäädä kuvaamaan vaikka kuinka moneksi yöksi."   

Luontokuvaaja Konsta Punkan, 21, suosio alkoi oravakuvista, jotka ovat tuoneet hänelle lempinimen Oravakuiskaaja. Punkka on Suomen tämän hetken suosituin instagrammaaja, hänen Instagram-tilillään on jo yli 433 000 (status 30.9.2015) seuraajaa. Sokos Hotels -ketju kutsui Punkan kiertämään Suomea kotimaan matkailulähettiläänä. Punkka kuvasi parhaita luontokohteita yhdeksällä Sokos Hotels -paikkakunnalla kesän 015 aikana. Konstan matkassa kiersi myös hänen eläinkuvistaan koostettu valokuvanäyttely. Kuvia löytyy Sokos Hotellien sosiaalisen median kanavissa (Pinterest ja Instagram @sokoshotels ja facebook.com/sokoshotels) sekä Konsta Punkan Instagram-tilillä @kpunkka.

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.