Menu

Green Key ja Sustainable Travel Finland

Tervetuloa Break Sokos Hotel Kolille! Niin meillä kuin kaikilla muillakin Sokos Hotelleilla on Green Key -ympäristömerkki. Tämä tarkoittaa, että toimimme tiukkojen ympäristökriteerien mukaisesti ja pidämme osaltamme huolta ympäristöstä. 

 

Joka vuosi määrittelemme hotellillemme uudet ympäristötavoitteet, jotka kulkevat tärkeänä osana toimintaamme läpi vuoden. Tämän lisäksi huomiomme toimintamme ympäristövaikutuksia joka päiväisessä toiminnassamme. Tarjoamme aamiaisbuffetissamme useita eri lähi- ja luomutuotteita, joiden määrää pyrimme vuosi vuodelta kasvattamaan. Pyrimme vähentämään ruokahävikkiä jatkuvasti ja suosittelemme myös asiakkaitamme ottamaan lautaselleen vain sen mitä jaksavat syödä, sillä lisää saa aina ottaa. Lajittelemme jätteemme tehokkaasti ja ohjaamme kierrätykseen sinne sopivat jätteet. Esimerkiksi käytöstämme poistetuille petivaatteille pyrimme aina etsimään uusiokäyttökohteen. Tiesithän, että meiltä voit kysyä mukavia reittejä retkikohteeksi. Suosittelemme myös mielellämme eri luonto-/ulkoilumaastoja vierailullesi.

 

Koli sai myös joulukuussa 2020 Sustainable Travel Finland -tunnuksen. Tunnuksen saa, kun täyttää Visit Finlandin luoman kestävän kehityksen kriteeristön, joka huomioi niin hotellin ekologisen, taloudellisen, sosiaalisen kuin kulttuurisen kestävyyden. Hotelleja operoivalle Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle ihmisten, luonnon ja oman maakunnan hyvinvointi on koko toiminnan lähtökohta, jonka eteen on jo pitkään tehty monipuolisesti työtä. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO on edelläkävijä vastuullisuusasioissa monin tavoin. "Meillä muun muassa investoidaan uusiutuvaan energiaan, kierrätetään jätteitä tehokkaasti ja edistetään monin tavoin paikallisten tuottajien tuotteiden myyntiä. PKO on myös alueen suurin työllistäjä. Nyt kaikkien hotelliemme ripeällä tahdilla saamat kansainväliset vastuullisuustunnukset vahvistavat tätä edelläkävijyyttä", matkailu- ja myyntijohtaja Kanninen toteaa ilahtuneena.

 

Valitsemalla siis Green Key sekä Sustainable Travel Finland -sertifioidun hotellin olet mukana edistämässä vastuullista ja kestävää matkailua!

puhelin
Soita 020 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
directions
parking